NenaS
Zainteresovan član
- Poruka
- 403

Jeste li je citale i sta vi o njoj mislite?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pametna u novoj kao u staroj :wink:Hellen:Нисам читала, али ко каже да ослобођеној и самосвесној жени мушкарац није потребан???![]()
skracena 8)DellBoy-011:Sve je dzaba, bez muskarca. I obrnuto, da skratimo priču![]()
eto, razumnoj zeni malo trebaSINDI:skracena 8)DellBoy-011:Sve je dzaba, bez muskarca. I obrnuto, da skratimo priču![]()
iskustvo, iskustvo 8)DellBoy-011:eto, razumnoj zeni malo trebaSINDI:skracena 8)DellBoy-011:Sve je dzaba, bez muskarca. I obrnuto, da skratimo priču![]()
![]()
milo mi je da smo se upoznali :wink:DellBoy-011:Iskustvo je moje srednje ime, drago mi je 8)
ja mislim da su svi videli da si prva namignula, da ne bude posle...DellBoy...ovo-onoSINDI:milo mi je da smo se upoznali :wink:DellBoy-011:Iskustvo je moje srednje ime, drago mi je 8)
sto jes jesDellBoy-011:ja mislim da su svi videli da si prva namignula, da ne bude posle...DellBoy...ovo-onoSINDI:milo mi je da smo se upoznali :wink:DellBoy-011:Iskustvo je moje srednje ime, drago mi je 8)![]()
![]()
![]()
Meni kazu da sam lud, ali da me zbog toga vole,ma ko će razumeti žene?SINDI:sto jes jesDellBoy-011:ja mislim da su svi videli da si prva namignula, da ne bude posle...DellBoy...ovo-onoSINDI:milo mi je da smo se upoznali :wink:DellBoy-011:Iskustvo je moje srednje ime, drago mi je 8)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ja mozda luda sam , al nisam blesava 8)
A meni se ne javljas kada te zovemDellBoy-011:Meni kazu da sam lud, ali da me zbog toga vole,ma ko će razumeti žene?![]()
kada sam praznio inbox greskom obrisao poruku :shock:etotako:A meni se ne javljas kada te zovemDellBoy-011:Meni kazu da sam lud, ali da me zbog toga vole,ma ko će razumeti žene?![]()
ccccccc
a rekao si mi da me volis![]()
DellBoy-011:kada sam praznio inbox greskom obrisao poruku :shock:etotako:A meni se ne javljas kada te zovemDellBoy-011:Meni kazu da sam lud, ali da me zbog toga vole,ma ko će razumeti žene?![]()
ccccccc
a rekao si mi da me volis![]()
Jesam stvarno to rekao? neverovatno![]()
vidi se sta je iskustvo, svako vece druga ribaDellBoy-011:mora da si me sa nekim pomesala, pa izbiću na loš glas![]()
sa kim je bio sinoc?SINDI:vidi se sta je iskustvo, svako vece druga ribaDellBoy-011:mora da si me sa nekim pomesala, pa izbiću na loš glas![]()
8)
tako mi i treba, kad sve radim javnoSINDI:vidi se sta je iskustvo, svako vece druga ribaDellBoy-011:mora da si me sa nekim pomesala, pa izbiću na loš glas![]()
8)