Hoces reci da je kriv i roditelj maloletne Tijane jer je devojcici dozvoljeno da seta u sred noci neosvetljenim sokacima vojvodjanskog sora?
- - - - - - - - - -
Tako ispada.
U sudstvu nakon ove izjave koju si dala, i da imas sve desetke ne bi bila primljena.
Bože, kakvo poredjenje...
Jesi li ti roditelj? Nemoj me napasti odmah, više pitam retorički...
Ja sam roditelj i potpuno mi je neshvatljivo da jedan roditelj ne vidi modrice na svom detetu, da ne vidi da mu je dete bolesno npr, ili tučeno, da ne vidi da se sa njegovim detetom nešto loše dogadja! Pogotovo sa bebom.
Hajde, kazaćeš, ja sam majka pa je to i normalno. Ali i moj suprug je isti, ma primeti promenu raspoloženja kod dece, a kamoli šta više.
Jel znaš ti koliko plače beba koja ima grčeve ili koju muče zubići? Imaš li predstavu koliko je to zanemarljiv bol u odnosu na polomljenu kost i batine koje ostavljaju modrice? To je neprekidno vrištanje i zacenjivanje jedne male bebe, kojoj je prirodno da se smeje i da je vesela...

I kako otac nije kriv ako se nije zapitao šta mu se dogadja sa detetom, zašto dete vrišti, zašto se zacenjuje, zašto je večito ukočeno i uplašeno...????
I na kraju te podsećam da je taj otac, čovek od 40 i kusur godina, oženio maloletnicu, ometenu u razvoju!
Reci mi da taj podatak nije znao... naravno da jeste, i zato je, ako je normalan, morao da obrati 200% pažnje!
A ako je i on bolestan, onda treba pohapsiti mamlaze iz socijanog rada i ebati im mater... mada to svakako treba uraditi...
A sudstvo me ni najmanje ne zanima...
Žao mi je bebe, znam kako se zdrave i vesele bebe ponašaju i mogu samo da zamislim kako se ponašalo, osećalo i kroz šta je prolazilo ovo nedužno maleno biće...

čija je majka bolesna i morala je biti pod nadzorom... socijalnog rada, muža, psihologa, psihijatra... bilo koga... a svi su zakazali, svi su izvukli dupeta, a sad udri po bolesnoj ženi... ma kakvoj ženi sa 17 godina... udri po bolesnom detetu, kome je majmun naparavio dete, gomila kretena dozvolila brak sa majmunom, niko joj nije pružio pomoć i podršku, niko je nije naučio... a svi je sada nazivaju monstrumom... jadna beba, ali jadna i ona...