Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Zena mog prijatelja mi salje signale ,dali da je ???
Bilo ovo 91 god.Drustvo ovece.Ja tu kao najmladji.Imao tada 28 god.Al to drustvo svugda zajedno.Na pecanje,na letovanje,na zimovanje.....Dva najbolja prijatelja.Od malena.Jedan mazne i kresne zenu drugom.Al ne jednom,no to trajalo...Nismo ni mi znali u pocetku.Dalje?Nema dalje>Razvod,dvoje maloletne cerke iz raja u depresiju,ONA presrecan,ON presrecan,Muz depresija,a celo drustvo RASPAD>Upropastio je sve! Nemoj prijatelju to,ima dosta zena na ovom svetu,ona ako i vrti repom nemoj bas ti.....
Pozdrav.
Sta je Svaleri , svi su jaki u prici a na papiru vas nidje nema .Pa svi jebu tudje a sto nebi mogo i
ti pojebati tu G-djicu ako ti vec mase repom , kresi je bre kajaces se celog zivota ako to ne uradis.
E smesno...da si stvarno lavcina, povukao bi se iz te price, tu nema dileme...i sta znaci ispasti sonja?? U cijim ocima??? Njenim??? Ako, samo ako ti ona daje signale, nema ta moralne vrednosti...a koliko vidim, ni ti...
Bas me interesuje lavcino da li si yebao zenu prijatelja svogi sta je bilo posle mislim na posledice...ili ste bili diskretni?Ili?da nisi ucenjivan mozda si dao pare na zajam bez vracanja