електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.191
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Срамно је брисати мој пост који је уско везан за тему.
Аргументована расправа вама очигледно не одговара,већ само класнично глупирање и јајарење
dzingis kan ima 30-40 ako ne i vise direktnih potomka
zena moze oko 10 ajd da kazemo i 13 dece da rodi za zivota, muskarac moze i stotine da pravi
tako da viteska sperma nije sa zenama u direktnom poredjenju
Nego ljudi, što je rađanje dece opšteprihvaćeno kao human čin? Stvaranje novih mučenika?
Msm zar nije humanost pomaganje onima koji već postoje, a ne mogu da se ubiju..
I od kad se nerađanje dece svrstava u nesebičluk i obrnuto?
Je l' to muški lobi izmislio, ovi što su protiv feminizma i emancipacije?
Mene sad to zanima...
Rodiš nešto sebi, zbog sebe, radi sebe i onda smatraš to nekim teškim uspehom i požrtvovanjem?
Ne govori li to previše o osobi koja rađa iz tih razloga?
I jel to govori da ljudi moraju da imaju neku višu svrhu i ukoliko ne mogu da je nabave onda rode i prezentuju to kao neki teški rad i muku, a ne zadovoljstvo?
Msm tako sam i ja uzela mačku, ali ne smatram sebe mučenicom i sveticom iako me realno tlači... nisam pametna...
Mala, odavno nisi ovako pametna bila. Otkud izmislio muski lobi, valjda ti je jasno da muskarci decu ne smatraju opterecenjem. Ostalo necu da ponavljam imas moju nepodeljenu podrsku, sto se macke tice.![]()
Ma viteska bi i sama radjala, zene i ne trebaju...koliko je to mocni bioloski materijal![]()
Bilo bi i nas toliko da nismo toliko stradali u ratovima....da se tesimo, ipak nije do vitestva nase sperme sto nas ima 7 miliona![]()
Rađanje dece je stopostotno sebičan čin. Pogotovo plansko rađanje dece, kome se stremi. Niko nije rodio dete ni iz kog drugog razloga do tog što je želeo dete. Svojom voljom, iz raznoraznih razloga, najviše zbog toga da bi postigao svoj osećaj samorealizacije do toga da bi imao moć u dresiranju bića koje se ne pita ni za šta.
Zadnja recenica ti je dobra.Pa glupost, sve u svemu. Kakve veze ima humanost sa radjanjem? Apsolutno nikakve. Vecina ljudi ima decu, vecina zena rodi, a nisam bas primetila da se vecina istice u humanosti i odsustvu sebicnosti.
Probleme sa tudjim zivotnim izborima i nacinima zivota uvek imaju oni koji u nesigurni u sopstveni. Jer kad si siguran, onda te bas zabole da li neko ima desetoro dece ili nema nijedno. To je ta potreba da se svoj nacin potvrdi i izdigne a sve u cilju pokusaja da umiris sebe. Ljudi kad god pricaju o drugima ustvari pricaju o sebi i onome sto ih boli.
Jel ti to o Hitlerovom projektu ?
Zadnja recenica ti je dobra.
Ljudi uglavnom kad govore govore o sebi.
Nego ljudi, što je rađanje dece opšteprihvaćeno kao human čin? Stvaranje novih mučenika?
Mene sad to zanima...
Rodiš nešto sebi, zbog sebe, radi sebe i onda smatraš to nekim teškim uspehom i požrtvovanjem?
I jel to govori da ljudi moraju da imaju neku višu svrhu i ukoliko ne mogu da je nabave onda rode i prezentuju to kao neki teški rad i muku, a ne zadovoljstvo?
Msm tako sam i ja uzela mačku, ali ne smatram sebe mučenicom i sveticom iako me realno tlači... nisam pametna...
Bilo bi i nas toliko da nismo toliko stradali u ratovima....da se tesimo, ipak nije do vitestva nase sperme sto nas ima 7 miliona![]()
Mene sad to zanima...
Onaj ko smatra brigu o svome detetu zrtvom nije ni trebao da ima dete.
Ja sam danas od jedne intelektualke dobila epitet da sam sterilna.A nije me ni pitala za bracni status.......![]()
Ja sam danas od jedne intelektualke dobila epitet da sam sterilna.A nije me ni pitala za bracni status.......![]()