sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.455
Zene zasto se sminkate?
Sta krijete sminkom, zasto niste onakve kakve trebate biti?
Sta krijete sminkom, zasto niste onakve kakve trebate biti?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo samo znači da si dobra riba.Ја се не шминкам, волим да плашим мушкарце.
Мјок, само волим да плашим људе, посебно мушкарце. Уживам да посматрам како им се тресе брада и дрхте им руке, док избегавају да ме погледају и траже где да побегну. Непроцењиво.Ovo samo znači da si dobra riba.![]()
Dobro onda nisi kačila sliku na forumu.Мјок, само волим да плашим људе, посебно мушкарце. Уживам да посматрам како им се тресе брада и дрхте им руке, док избегавају да ме погледају и траже где да побегну. Непроцењиво.
Па нисам садиста јбгDobro onda nisi kačila sliku na forumu.![]()
Ја сам се посебно спремала за пелцовање. Пошто је Фајзер, обукла сам дугу цветну хипи хаљину, тексас јакну, каубојке..Eto za šta se žene šminkanju. Za termin za vakcinu.
Od pozitivnog soka kad te vidi ima samog sebe da ubode.Jedva čekam da mi pošalju termin za pelcovanje
Posebno ću da se sredim za tu priliku, kompletna šminka, crni šešir, možda i crne elegantne rukavice do lakata, da ih nežno svučem i ogolim ruku za lek
Da si primila kinesku Isla bi samo u kimono.Ја сам се посебно спремала за пелцовање. Пошто је Фајзер, обукла сам дугу цветну хипи хаљину, тексас јакну, каубојке..
Ијаооо, имам убитачан стајлинг за кинескуDa si primila kinesku Isla bi samo u kimono.![]()
Ti nemas, a dr?Е да, шминкам се кад идем код очног мог лепог и згодног доктора, ал то само да будем достојан пацијент, никакве друге претензије немам.![]()
НемаTi nemas, a dr?![]()
Нисам тужна, шалим се.Zezam se.Ne budi tuzna.
![]()