BLAJBI
Zaslužan član
- Poruka
- 103.496
Da li zena moze da pusti u zajednicku kucu da zive cerka i zet bez saklasnosti muza?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moralo bi biti, takve situacije se u zivotu vrlo cesto desavaju.Nemam pojma
To valjda nije pravno regulisano?
zavisno ko je sef u kuciDa li zena moze da pusti u zajednicku kucu da zive cerka i zet bez saklasnosti muza?
Ne znam. To bi trebao neki pravnik da odgovori.Može u svoju polovinu kuće?
Može.Žena može u svojoj i zajedničkoj kući raditi sve šta hoće.Da li zena moze da pusti u zajednicku kucu da zive cerka i zet bez saklasnosti muza?
Blajbi kupuje novu ženu.
I njega.Blajbiju kanda, zet trpa i ženu i ćerku...
Uh ja bi joj odma doveo 3 svalerke i ortake da gledamo tekme po ceo danMože.Žena može u svojoj i zajedničkoj kući raditi sve šta hoće.
Pa'z da te neka ne "odrobija"!Uh ja bi joj odma doveo 3 svalerke i ortake da gledamo tekme po ceo dan
Cerka i zet nisu nista stekli samo su se uvalili u moju kucu (a imaju svoju kucu koju su izdali!) i ponasaju se kao vlasnici. Sta su moja prava?Da li je neki problem nastao? Ako muž želi da istera kćerku i zeta može da traži podelu bračne tekovine pa sa svojom polovinom da radi šta želi.
Tvoje je pravo da ih izbacis....ako mozes....jos ako ti ne zivis u toj kuci mala je verovatnoca da ces ih izbaciti....Cerka i zet nisu nista stekli samo su se uvalili u moju kucu (a imaju svoju kucu koju su izdali!) i ponasaju se kao vlasnici. Sta su moja prava?
I da: molim malo ozbiljnosti u odgovorima.
Ne radi se ovde o snazi vec o pravu.Kada napises zena i muz, podrazumeva se da su u bracnoj zajednici, a to bi znacilo da odluke donose zajednicki, tacnije onaj ko jaci taj kaci, a majka i cerka bi trebalo da su jace, jos sa agresivnim zetom....moze da pusti zeta.![]()
Ne radi se tu "ako mozes" nego na cijoj strani je Zakon.Tvoje je pravo da ih izbacis....ako mozes....
Nasilje ne mora da bude samo fizicko. Nasilje je vec sto su tamo gde ne bi rebali biti.Pazi Blajbiska....bracna zajednica je i sada neprikosnovena i niko ne moze da se mesa sve dok nije povredjen zakon.
Zakon postaje povredjen, nastupanjem nasilja s neke strane. Znaci, ako ih izazoves da koriste nasilje mogao bi da ih izbacis. ( ako preteknes)
Uzimi advokata i mozes da ih izbacis....ne mora da bude samo fizicko, ali jesi li ti spreman da izdrzis sudjenja?Nasilje ne mora da bude samo fizicko.