Zena i ljubavnica

Ko u zivotu dugo zivi - svasta dozivi.

Eto ja sam doziveo, neki mi to mozda nece verovati, mozda ce misliti da se hvalim, da na veceru izvedem i zenu i ljubavnicu ZAJEDNO.

Naravno, znale su jedna za drugu...

Tokom vecere su se samo podbadale i rezale jedna na drugu.

Ja sam odrzavao ravnotezu teskom mukom.

Situacija je bila u najmanju ruku - neobicna i zategnuta....

Kako bi se VI ponasale u takvoj situaciji ? :D

Gde li su ove dve otišle nakon dobrog ručka dok si ti ostao da zagledaš stanje u novčaniku?:whistling:

Morao sam da vodim razgovor koji je bio ...neutralan.....U kome nije bilo nicega sto je moglo neku od njih da raspisdi...

Recimo pricao sam o hrani, o poljoprivredi, gajenju cveca i slicnim smirujucim stvarima...:sad2:

Cim sam osetio da neka pocinje da "bushi shatru" odmah sam skretao temu.

I sve se dobro zavrsilo.

Vecerale su dobro i nisu se pocupale.

Sve moje diplomatske sklonosti su dosle do izrazaja, a mislio sam mnogo brze nego obicno.....

kladim se da si posle vecere odveo obe u krevet, a blajbi, mangupe?
deder, ispricaj nam malko detaljnije kako je to izgledalo, ko kome i koliko puta :per:

Mislim ono da li je Blajbi ljubavnicu drhtavim glasom usmeravao - "Maco, izludjujete me kad se tvoje kruskice trljaju o dinje moje zivotne saputnice, mazite se, mazite se... borite se vasim zasiljenim ukrucenim bradavicama... ohhh...."... i tako to...

:lol:

Mislim ono da li je Blajbi ljubavnicu drhtavim glasom usmeravao - "Maco, izludjujete me kad se tvoje kruskice trljaju o dinje moje zivotne saputnice, mazite se, mazite se... borite se vasim zasiljenim ukrucenim bradavicama... ohhh...."... i tako to...

Matori perverznjakovicu idi na ljis, ovo je ozbiljan podforum! :lol:

- - - - - - - - - -

kladim se da si posle vecere odveo obe u krevet, a blajbi, mangupe?
deder, ispricaj nam malko detaljnije kako je to izgledalo, ko kome i koliko puta :per:

Vi bi izgleda hteli da ja vama ispricam neku moju istinitu erotsku pricu?

ne smem, onda me kolege sa Politike mozda nece uzimati dovoljno ozbiljno...:per:

Poenta te moje price koju sam vam ispricao je ta da sam ostao impresioniran hladnokrvnoscu i prisebnoscu gospodje kada je bila uhvacena bas u takvim burnim malim dogadjajima koje nam zivot moze podariti.

Ni traga od toga da se ona zbuni, kao sto bih se recimo zbunio ja da me nazove moja zena u takvim specijalnim momentima...

Poceo bih da mucam, stucam, zastajem, uzimam vazduha, kolutam ocima ili bi mi bar zadrhtao glas....

A ona nista, kao da je sve u najboljem redu, pod kontrolom!

Neverovatna PRISUTNOST DUHA!

Zaista sam se tada DIVIO ZENAMA, KAKVE SVE MOGU DA BUDU ! :bljak:

Znači ona je svakakva zato što joj ne drŠće glas a ti si svetac jer ti ne drŠće?:think:

Nisam zanla da se prevara stepenuje na osnovu hladnokrvnosti.

Vi bi izgleda hteli da ja vama ispricam neku moju istinitu erotsku pricu?

ne smem, onda me kolege sa Politike mozda nece uzimati dovoljno ozbiljno...:per:

Vic dana...hahahahahaa... :rotf:

- - - - - - - - - -

Nisam zanla da se prevara stepenuje na osnovu hladnokrvnosti.

Moze bogme i po tome da se kategorise.
Nekad se plasim sam sebe i cudim se sam sebi.

Ti pod hitno da se zaposlis na nekoj vrucoj liniji, vidis kako si talentovan za te neke nazovi verbalne perverzije. :)

Ti pod hitno da se zaposlis na nekoj vrucoj liniji, vidis kako si talentovan za te neke nazovi verbalne perverzije. :)

To je tacno... :rumenka: :lol: Nikada nisam ni tvrdio da u trenucima "golicanja" cutim k'o zaliven. Cak mi se nekoliko puta desilo da sam brbljao o forumskim likovima dok sam radio svasta nesto, to je bila jedinstvena simbioza postupaka, i uopste nije bilo lose. :rumenka: :D

Ko u zivotu dugo zivi - svasta dozivi.

Eto ja sam doziveo, neki mi to mozda nece verovati, mozda ce misliti da se hvalim, da na veceru izvedem i zenu i ljubavnicu ZAJEDNO.

Naravno, znale su jedna za drugu...

Tokom vecere su se samo podbadale i rezale jedna na drugu.

Ja sam odrzavao ravnotezu teskom mukom.

Situacija je bila u najmanju ruku - neobicna i zategnuta....

Kako bi se VI ponasale u takvoj situaciji ? :D
Opravdano odsutna,daleko od te jadne scene, psihički & fizički- na nekom zabavnijem mestu :)

Back