ŽENA I EXTREMNI SPORTOVI

• Začetnik teme Začetnik teme Keky
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Breaking:
E hteo sam jednom da napravim pomfrit sam, poceo da ljustim krompir i tata mi kaze 'ma to je posao za zene, zenski petko' , moja mama onda kaze 'kako ga to ucis, sram te bilo' .
Malo kasnije, vremenski, pocnem ponovo da pravim pomfrit, da ljustim krompir i zahutkam se i eto moje mame, ona kaze 'ma sta ces ti to da pravis, ti nemas pojma, jesi ti neki zenski petko?'
Tako da sada necu iz inata. :p

Tvoja mama voli tvog tatu i mnogo vole tebe pa ti nedaju da se cimaš... eto :lol:

btw keky,
zena u srbiji u 21 veku se ne obazire na takve komentare okoline ;)
[/QUOTE]
Tacno.
Ja se bavim ronjenjem, al , na zalost ne onoliko koliko bih zelela, zbog nedostatka novca i, cesto vremena. Pored ronjenja, bavim se i speleologijom i planinarenjem, sto bas i nije ekstremno, al je fantasticno. Brza voznja mi presela od kako sam skliznula jednom sa puta, zbog neadvekatnog vozila, pa se i tim redje bavim.
Moja jaca polovina se bavi, pored svega pomenutog i speleoloskim ronjenjem, sto je jedan od najekstremnijih sportova, a i mene po malo pocinje da vuce, pa planiram da probam, cim steknem jos malo staza u ronjenju...:)

Covece, pa on je folirant, ide na bebasto ponashanje i pegle, to su mu fore.
Kada okrenesh glavu da mu sipash soq, on te udari shipkom od radijatora shto nosi sa sobom ispod mantila, otme ti novchaniq i pobegne sa celim tetrapaqom

Zena treba da nauchi neku borbenu vestinu.
Cini zenu samopouzdanom i daje karakter, barem kod onih koje sam sreo.

ja sam obozavao ekstremne sportove..bavio sam se tim 3 godine i 4 mjeseca(16-ta krajishka)...sad da mogu tenk da vozim po cesti vozio bih ga...volim ipak vishe sigurnost...mislim, dosta mi je vishe da ubijam ljude, pucam, idem po jebenim chukama...i tako to..kako ovo meni smijeshno sve sto prichate...al ko mi je kriv..otju ja da budem veliki srbin...vratio se iz bgd-a da branim srpstvo!

Breaking:
Kada okrenesh glavu da mu sipash soq, on te udari shipkom od radijatora shto nosi sa sobom ispod mantila, otme ti novchaniq i pobegne sa celim tetrapaqom

U, jbt., al sam ja naivna- meni delovao bas bezazleno :)...

Pa, dobro, gde ti nadje tolike zene bez karaktera, aman :D
E, aaaaaa- sta ce ova tema ovde :confused: :shock: :shock: ?

PRAVA STVAR! PROBLEM IZMEDJU ZENE I EXTREMNIH SPORTOVA JE SAMO MANJAK VREMENA(narocito onih koje imaju svoju porodicu,decu) DOBRA ORGANIZACIJA ZA DOBAR UZITAK I ADRENALIN UVEK POMAZE.

Pozdrav svim zenama koje vole extremne sportove!

Keky:
Živimo u Srbiji, polna diskriminacija ovde još nije prevaziđena. I dalje postoje neke stvari koje su pogodne za žene i one koje nisu. Imam 21 godinu i obožavan extremne spotove, sakala sam Bangee :grin: , skijala na vodi, :-o splavarila Tarom i kad sam saopštila to svojoj okolini polovina me je gledala kao da sam pala sa Marsa. Planiram da se se spuštam padobranom i da paraglajdujem, da naučim da vozim bord, a volela bih i da naučim da pilotiram :!: :razz: :?: , zamišljam samo kakvi bi komentari na to bili...
Nadam se da ima još neka devojka koja osećaj skakanja adrenalina ne bi menja ni za šta.....
Šta ti misliš o tome? :arrow:

Boli te za okolinu .... ti radi ono što ti se dopada i uživaj u tome ....

Breaking:

A nisi provalio da to pali u više od 50% slučajeva.....

Back