Žena - boli glava!

Neno

Elita
Poruka
21.058
A ne, nije to što stte prvo pomislili, ovo je onaj drugi tip žena. :lol:
Za one prve važi da "boli glava" od njenog izgleda ali od ovih drugih, stvarno te glava zaboli.

Neki će pomisliti da takve žene uopšte ne postoje, ali malo sutra.. i te kako su tu. Možda se još nisu uvjerili, ali nikad nije kasno.. :roll::mrgreen:
I tako..
- Znaš šta ima novo?
Šta će biti? ..
Samo da znaš, dolazi nam Žana na kafu!
Nije valjda.. kad?
Samo sam uspio reći "eto" a ono "je", je ostalo nedorečeno. Srećom, ono "eto" koje je čula, ne može povezati nešto na njenu štetu.
Kako je došla, u pola minute smo od nje saznali da se nije baš dobro naspavala, da ne vjeruje da će se i ove godine udati, kako za nju nema prave "prilike", da žali što je toliko prepametna pa joj smeta svaka sitnica kod potencijalnih momaka, da stvarno razmišlja da dolazi u kratkim suknjama, jer ne vrijedi biti "svetica".. uspjeli smo samo kimnuti glavama a i to joj je valjda doosta od nas pa je nastavila da nas bombarduje pravim riječnim rafalima, mslm pravom salvom riječi i rečenica.
Neki timeout nakratko napravi, samo dok gricne kocku šećera i otpije gutljaj kafe a i to je cirka 3,4 sekunde.. ako uspijemo nešto povezati od onoga što je rekla pa da u dve tri riječi odgovorimo, inače ne možeš je nekako dekoncentrisati da barem malo zastane, ohane.. ma kako to. I što sve više priča, sve nam je zanimljivija.. hoću reći da nam se oči sve više šire, pa ona to shvati na način da u svojoj takoreći orkanskoj besjedi sama sebi daje i odgovore, sve uz naše blagonaklono klimanje. Tone informacija, imena, dogadjaja.. ima li kraja?
Ali ni kafa ne može vječno trajati. Srknu se i zadnji gutljaj, pa kako je došla tako uz širok osmjeh nas i ostavi.. eto baš smo se ispričali! Pa, da.. da znaš da jesmo.
Je li ti kafetin još u torbi? Joj jeste.. daj i meni.
Eee.. to je žena - boli glava. U pravom smislu.
 
Мене ужасно нервирају жене које упадају у реч. Да, причају много и на крају стану. Ок, супер, сад кренеш ти и цап...упадне ладно, без осећаја, јер има нешто много битно и паметно да каже.
Аман, прикочи, убијаш ми жељу за комуникацијом, стани онда испред огледала па мељи до миле воље.
 

Back
Top