gost 10000
Veoma poznat
- Poruka
- 10.858
A je l' taj zemunski pokret neka jaka politička opcija slična onoj stranci "Pokret starosedelaca Srbije"![]()
jok...malobrojniji su......
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A je l' taj zemunski pokret neka jaka politička opcija slična onoj stranci "Pokret starosedelaca Srbije"![]()
hehe nisam
btw ne zove se zemunski pokret već pokret za zemun.
iza te priče stoji izvesni miša krstić bivši sps-ovac (izbori 2000.), srs (dopunski izbori 2003), sa sada "slobodan strelac"
dotični gospodin je, svojevremeno, bio direktor pravno birotehničke škole u zemunu odakle su ga motkama isterali:rolleyes:![]()
Šta nudite tj gde se može naći program Vašeg pokreta?
Jel se to i vi odcepljujete ?![]()
Wow koji program za zemun
Šta znači da se sredi zemunski kej? Da opet niknu divlji kiosci k'o pečurke?Pa jedva ga sredismo posle drugara miše krstića iz sps/jul/srs:rolleyes:
Zemunsko pozorište? SRS ga je izdao na 20-30 godina Zepterovoj gospoji.
Hala Pinki? SRS je prodao vlasnički udeo opštine NIS-u koji ima 48% vlasništva.
Infrastrukturu sredjuje grad, a ne opština.
Da ne širimo, predvidjam vam, ukoliko skupite potpise za kandidaturu, ostanak ispod cenzusa.
Cao:rolleyes:
nisam neobavešten već je taj kvazi pokret toliko neprepoznatljiv da 99,9% ljudi ne zna ni kako se zove:rolleyes:
Što se tiče Miše Krstića izostavio si, nakon članstva u sps-u članstvo i u radikalima! Jel to tolika sramota?
Izostavio si i da je najuren iz pravno-birotehničke škole motkom, ako je to bitno![]()
Ja sam Zemunac i sada prvi put cujem za tako nesto, moze li mi neko objasniti o cemu se radi???
Nikad nisam čula za te Zemunce.A izgleda da nisam mnogo ni izgubila. A da to nije SRS samo se foliraju, s obzirom na to da ovog puta neće pobediti na izborima u Zemunu. Čuvajte se zemunci. To je "adžbaha" sa više glava.
![]()
pa glavni u pokretu je radikal:rolleyes:
E a ovo je legendarno izreceno...pa koliko ima tih ostalih (nepravoslavaca)???
I jos nesto.....dream on...![]()
...............prazna prica jednog klona.................
Ne ovo je legendarno...poruke:1 a vec se raspituje za pokret....siri se siri se...sve vas je vise....![]()
Mi spadamo u onih 1% jer iza ovog pokreta ne stoji ni jedan tajkun koji ga finansira.
Sto se tice odbornika za opstinu znate da su te funkcije neplacene.
Kao sto se u tvom gradu u tom kako kazes pokretu nalazi rec narandzasto neko ce se sigurno prepoznati.
Kod nas ce se u nazivu ZEMUNSKI POKRET prepoznati svi Zemunci.
Magistratski trg broj 3:rolleyes:
Ma to su preobraženi SRS (SPS).
Misa Krstic je bio SPS-ovac kao i mnogi direktori u Zlobino vreme, jer u suprotnom ne bi ni bio direktor. Proveri slobodno, zovemo se Z E M U N S K I P O K R E T !
Upravo si nabrojao sve zbog cega bi trebao da udjes u Zemunski Pokret ! Razmisli.
Magistratski TRG 4 !
Dodji i licno nam kazi. Masarikov Trg 4.
Kako ide to sa potpisima? Zapelo malo?![]()