zemljotres u Kraljevu

Radi se, obnavlja se.. Pokrivaju se krovovi gde je to moguće, što najlonom što crepom, samo da objekti ne kisnu.
Zadnja dva puta je drmao negde kod Ušća, pa je jedno brdo skliznulo na Ibarsku magistralu koja je trenutno zatvorena za saobraćaj. Do jutra bi trebalo da osposobe jednu traku za saobraćaj.
Inače, na Goču je danas izbio šumski požar, ne znam da li je ugašen ali znam da je velika površina izgorela.

Meni se jedna saksija okrenula i polomila se jedna mala statuica andjela... Ogromna steta! Ali nista zato narucicu 200 crepova, 10 dzaka cementa, 5 drvenih greda i jos ponesto cisto ako zafali. Eeeee bre mi srbi smo stoka nevidjena.... cccc. nikad da se solidarisemo jedni sa drugima.

kazu da su onaj vulkanski pesak odneli na ispitivanje i sad se ceka izvestaj sa tri nezavisna instituta-nezvanicno je da se na lokalitetu Kotlenik nalazi poslednji ugaseni vulkan.u vitanovackoj banji se pojavio jos jedan izvor lekovite vode....

Kraljevo i Jarculjak su mi 2002, kada sam bio u brigadi VOJIN 50-ak dana tamo, ostali u lepom secanju. Grad pun sjajnih ljudi, da ne pominjem devojcice koje su prosto obozavale plavce... a sad, osam godina posle, ovo sranje.

Trudim se da ne mislim kako je bilo sta sto mogu da dam kap u moru. Trudim se da ne razmisljam kako vas je jedan 'ebeni zemljotres ovako upropastio. :(

Sigurno.. Došla je drugostepena komisija i rekla da crep koji je dala prvostepena komisija ne može na konstrukciju krova zgrade, te da ga vratimo, i da jurimo nekog ko će da radi nadgradnju na našoj zgradi i da tako dobijemo krov.. Ili da crep koji su nam dali prodamo (a niko nije lud da kupi crep u gradu gde se on deli za dž), dodamo još 150 hiljada i kupimo salonit ploče da pokrijemo krov.

Back