Andjela
Elita
- Poruka
 - 23.874

hi-hi , daleko je ta zemlja .
A bre Arberi, jel nikad nisi cuo za avion? Danas nista nije daleko...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hi-hi , daleko je ta zemlja .

'Oću, 'oću......kad ti kreneš u bežaniju![]()

A bre Arberi, jel nikad nisi cuo za avion? Danas nista nije daleko...![]()

10 godina "bezim" jer ima 10 godina da me ti juris, "junace"!![]()

Da ga vidim?Ti treba da castis,ne ja.Ja cu tebe i Marcusa da castim Rubinovim vinjakom kad MSP donese odluku da je Kosovo nelegalno proglasilo nezavisnost.

ЦГ је најлепша држава од оних који сам имао прилику да посетим. Надам се да ћемо и на нивоу држава имати поново добре комшијске односе.И ја Црну Гору по сваком питању, од европских интеграција до економског развоја...![]()
Garantujem da hocu...![]()

Pa ako si gradjanin Kosova, onda moras, ipak Kosovo je i tvoja zemlja!![]()

Nisam gradjanin Kosova,ali sam gradjanin Srbije,samim tim je i Kosovo moja zemlja.![]()

E ako nisi gradjanin Kosova, onda treba i ti (kao komsija) da se radujes (a bogumi i da castis) sto komsije idu napred.![]()

E ako nisi gradjanin Kosova, onda treba i ti (kao komsija) da se radujes (a bogumi i da castis) sto komsije idu napred.![]()

Pa oni prvo kod vas ce da dodju , jer su vas davno priznali![]()
Nova Gvineja priznala nezavisnost Kosova. Link uskoro.
 Znachi duplo vishe na nashoj strani. 

Priznale 64 zemlje UN, 128 nije.Znachi duplo vishe na nashoj strani.
![]()
Priznale 64 zemlje UN, 128 nije.Znachi duplo vishe na nashoj strani.
![]()
, 158 nije. Bas me zanima sta cete da kazete kad nas priznaju i ostale drzave. 
 (i Rusija i Srbija)
Pre godinu dana ste rekli da su Kosovo priznale samo 34 zemlje, 158 nije. Bas me zanima sta cete da kazete kad nas priznaju i ostale drzave.
(i Rusija i Srbija)
![]()

Naravno.Kad šiptari budu mutirali u skakavce,to će biti prihvatljiva opcija.Da, i Srbija ce morati jednog dana da prizna nezavisnost Kosova.![]()
	Naravno.Kad šiptari budu mutirali u skakavce,to će biti prihvatljiva opcija.
![]()