Zoran Jov
Elita
- Poruka
- 16.194
Znači sve se svodi na sprdnju...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ravnozemljaši su slepi. Da nisu, zahvatili bi ozbiljniji deo populacije,čak bi i ja bio deo njih.
Ali nisam...to govori o teoriji.
- - - - - - - - - -
Ravnozemljaši i zahvataju sve više populacije što se da primetiti po internetu, yt, mainstream vestima, novinama, analitici sajtova, google pretraga itd...
Bolje promeni stranu na vreme da se ne osetiš kao riba na suvom kad NASA i ostali priznaju da je ravna ;-)
Druže, možda manjka ali mnogo manje od zvanične.Ne zavaravaj se druže. Ova teorija manjka na ozbiljnim mestima.
Kažu,gravitacija ne postoji,a kada pitaš.šta te vuče ka dole,kažu da te tvoja težina vuče ka dole,i da to nema veze sa gravitacijom.
Apsolutno nisu objasnili ništa tim odgovorom. Njima je očigledno dovoljno,pitam se zašto normalnom svetu nije.
To je kao da kažeš,donela te roda,ali odakle te donela?
Gledao sam sad zvjezdano nebo. Zvjezdice mi izgledaju kao neke sijalice. Misli, nekako su blizu. Onaj medvjed i druge zvjezde totalno su blizu.
Ravnozemljaši su slepi. Da nisu, zahvatili bi ozbiljniji deo populacije,čak bi i ja bio deo njih.
Ali nisam...to govori o teoriji.
- - - - - - - - - -
Ono što je ovde pravi problem, nije uošte rasprava da li je Zemlja ovakva ili onakva.
Zemlja svakako nije ravna, ali je problem što nije ni lopta.
Tako da su i jedna i druga strana u zabludi.
Sasvim je tačno da se neke pojave ne mogu objasniti na "ravnoj" Zemlji, medjutim i model loptaste Zemlje debelo ne pije vodu,
Stalnim izmišlljanjem "dopunskih" zakona koji navodno objašnjavaju neke pojave, i sama zvanična nauka dolazi do sve većeg i većeg ćorsokaka.
Korliosov efekat izgleda ne važi uvek, neki objekti se vide s velike daljine zato što je Zemlja geoid a ne lopta(a što onda Mesec nije geoid, ili Mars).
Postoji ,siguran sam nešto što predstavlja tzv . veliku tajnu koju običan svet ne treba ili sme da sazna, otuda prosto grčevito obrušavanje na sve one koji misle da nešto nije u redu.
A da bi se to kanalisali, i izvrglo ruglu, onda se oni koji drugačije misle stavljaju u isti koš sa tzv ravnozemljašima, time pokušavajući da njihove tvrdnje obesmisle.
Ljudi su bili na Mesecu.............Zemlja nije lopta.........
Ali je pravo pitanje šta su našli na Mesecu i šta su videli odande, i zašto nas više nema tamo?
Jeste videli onu hrvatsku sotonjaru sto se zove Davor, koji je toboze bio na juznom polu? Isao sam, postavio slike sa juznog pola, a na slikama sator ispred kojih su cetiri para skija.
- - - - - - - - - -
![]()
Meni su ravnozemljaši glupi isto koliko i globaši, jer sve je to pomalo dosadno više. Ali globari su ipak malo previše čoravi. Imaju oči ali ne vide da ih naučnici, ne nauka, to ne znam, ali "naučnici" nekako lažu. Lažu da deda mraz leti i ubacuje u čarape poklone, lažu da su pametni, lažu da imaju prave slikice Zemlje i svašta nešta lažu i nikako nisu inteligentni zapravo nego vidi se da su glupi i psuju i jedu gmo, ma nisu normalni![]()
Ono što je ovde pravi problem, nije uošte rasprava da li je Zemlja ovakva ili onakva.
Zemlja svakako nije ravna, ali je problem što nije ni lopta.
Tako da su i jedna i druga strana u zabludi.
Sasvim je tačno da se neke pojave ne mogu objasniti na "ravnoj" Zemlji, medjutim i model loptaste Zemlje debelo ne pije vodu,
Stalnim izmišlljanjem "dopunskih" zakona koji navodno objašnjavaju neke pojave, i sama zvanična nauka dolazi do sve većeg i većeg ćorsokaka.
Korliosov efekat izgleda ne važi uvek, neki objekti se vide s velike daljine zato što je Zemlja geoid a ne lopta(a što onda Mesec nije geoid, ili Mars).
Postoji ,siguran sam nešto što predstavlja tzv . veliku tajnu koju običan svet ne treba ili sme da sazna, otuda prosto grčevito obrušavanje na sve one koji misle da nešto nije u redu.
A da bi se to kanalisali, i izvrglo ruglu, onda se oni koji drugačije misle stavljaju u isti koš sa tzv ravnozemljašima, time pokušavajući da njihove tvrdnje obesmisle.
Ljudi su bili na Mesecu.............Zemlja nije lopta.........
Ali je pravo pitanje šta su našli na Mesecu i šta su videli odande, i zašto nas više nema tamo?
Narod iz 1960 ih je imao plan,da u narednim decenijama preseli odredjenu grupu na mesec da živi,taj plan je propao..i to više niko ne pominje iako je bilo u vestima,reklamirano.
Nešto su videli,nešto ih blokiralo. Možda su u medjuvremenu i saznali zašto se samo jedna strana meseca vidi konstantno sa zemlje,možda su saznali da mesec nije prirodni fenomen,jer kad su sleteli,kada su lupili o mesec letelicom,on je odjeknuo kao zvono. Odjeknuo je kao da je šupalj. To nema veze sa ravnom zemljom,oni su fenomen ne-edukacije,pa kad se edukovali,već ih pogodila ravna zemlja fenomen,što ih blokiralo za dalju edukaciju. Ravna zemlja kao teorija ne može da opstane sama od sebe teoretski,održavaju je osobe koje su slabo edukovane i sebe blamiraju tom njenom pojavom.
Ta pojava ravne zemlje ne može se razviti,jer je nema šta održati,sem ne-edukovanih osoba,cela stvar se sadrži u veri bez podloge.
Kako to da su sva nebeska tela, sve zvezde i sve planete u svemiru, loptastog oblika? Zato što se sva materija u svemiru zbija u gomilu, formira loptu i stvara gravitaciju. .