Quantcast

ZEMLJA ČUDA

Konačno sam shvatio, živom u zemlji čuda.U jednom gradu na jugu Srbije se otvara fabrika koju niko ne vidi dok se na severu naše zemlje opet otvara neka druga fabrika koja radi već deset godina.Koridor 11 se ruši i naravno za to niko nije kriv iako je projekat menjan 10. puta, za to vreme koridor 10 rušimo sami, kad je bal...
Dekan fakulteta, koji je pravosnažno osuđen za mobing i malverzacije(a da ne pričamo o partijskom zapošljavanju)je ponovo postavljen na isto mesto.
Kada opozicioni političar bude pretučen, premijer nam saopštava da je sam kriv.Gradonačelnik pretuče novinara u sred belog dana, i za to, naravno, niko nije kriv.Da bi smo sve to svarili, tu su novinari koji nas izveštavaju o zemlji čuda, jer nije lako videti fabriku koje nema, i proteste kojih ima.
Za to vreme predsednik nam šalje pisma zahvalnosti zbog toga što nam je uzeo nešto naše i dao nekome ko ništa ne bi imao, da je ostalo naše.
Sve mi se više priviđaju devedesete i grafit na zidu:
STOKO JESTE LI DANAS JELI
Zbog svega ovoga, moram da upitam moje sugrađane:Uživate li vi u ovome?Ako uživate, molim vas, potražite pomoć.., ali, što pre...
 

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.