Željko Obradovic preuzima Partizan?

Pre 10-ak godina sam išao na poslednji moj derbi tada sam onako u polupripitom stanju počeo da kapiram neke stvari koje sam ranije prevideo.Oni se bukvalno do krajnjih granica mrze,jug mrzi sever i obrnuto Zvezda mrzi Partizan i obrnuto ta njihova mržnja je nepodnošljiva,barem meni.Gledam i mislim se koji moj ja tražim ovde ne mrzim bre nikoga postoje neke stvari i neke osobe koje prezirem ali ne mrzim nikoga pogotovu ne zbog ovakvih banalnih razloga.I rešio sam da ne budem više deo tog njihovog ludila i jako mi je lepo zbog toga što se ne davim u toj njihovoj septičkoj jami mržnje i zla.Tzv.večiti sa Topčidera su golemo zlo ovog društva ubeđen sam u to njihov rivalitet se veštački podgreva i generiše se mržnja a kad dodaš da se iza svega vrti veliki novac od tih transvera i sponzora onda ne treba da čudi otkud toliki kriminal u celoj toj ujdurmi.To je što se tiče Partizana što se tiče fudbala i sporta uopšte prestao sam da gledam kad je neki tamo igrač prešao u neki tamo klub nebitno za četvrt milijarde evra,toliko kažu vredi.Neću više da gledam tako nešto sve mi je to postalo besmisleno

Ја као велики љубитељ баскета желим повратак Великог Жељка Обрадовића који је са турцима узео 2 Евролиге,
(још понеку са неким),како би наш баскет у глобалу порастао..
Међутим,ту мафија и даље влада као и у фудбалу...
један Бодирога је био неко време у Савезу па се ништа није направило,кад једног Дивца није било блам
да одигра те пола сезоне у зВЕЗДИНОМ дресу,чисто да нам покаже колико су неке ствари бесмислене..
али нама помоћи једнсотавно нема док не дође до жељене и преко потребне приватизације.

Pre 10-ak godina sam išao na poslednji moj derbi tada sam onako u polupripitom stanju počeo da kapiram neke stvari koje sam ranije prevideo.Oni se bukvalno do krajnjih granica mrze,jug mrzi sever i obrnuto Zvezda mrzi Partizan i obrnuto ta njihova mržnja je nepodnošljiva,barem meni.Gledam i mislim se koji moj ja tražim ovde ne mrzim bre nikoga postoje neke stvari i neke osobe koje prezirem ali ne mrzim nikoga pogotovu ne zbog ovakvih banalnih razloga.I rešio sam da ne budem više deo tog njihovog ludila i jako mi je lepo zbog toga što se ne davim u toj njihovoj septičkoj jami mržnje i zla.Tzv.večiti sa Topčidera su golemo zlo ovog društva ubeđen sam u to njihov rivalitet se veštački podgreva i generiše se mržnja a kad dodaš da se iza svega vrti veliki novac od tih transvera i sponzora onda ne treba da čudi otkud toliki kriminal u celoj toj ujdurmi.To je što se tiče Partizana što se tiče fudbala i sporta uopšte prestao sam da gledam kad je neki tamo igrač prešao u neki tamo klub nebitno za četvrt milijarde evra,toliko kažu vredi.Neću više da gledam tako nešto sve mi je to postalo besmisleno
ma mrze se na tribinama, a pre i posle sede zajedno u kaficu

vođe da a vojnici(mahom deca) stradaše u besmislenim sukobima,zlo

То ти исто као војска пред пресудну битку,као масонерија,као бајкери
док не дођеш до одређеног степена-ти уствари ништа не знаш.
Ту си као служинче..али на врху те увек сачека државна безбедност,оно..
и над попом има поп.
Онда извади фасциклу,почну уцене и сав твој предани рад дуго година уназад се испостави као бесмислен..
дође до душевних ломова

Ima tu dosta sličnosti sa političkim životom gde se dosta toga odvija na nivou pastir/stado,lider/glasači itd. zato zvonce toliko insistira da kontroliše tribine i navijačke grupe.Prosto važno je biti pastir tako zvonce sebe vidi uprkos svim štetama i svim zločinima koji se čine.užas živi zarobljena država i institucije od strane huligana u pokušaju,eto tu smo mi sada

Kao prvo kao pravi grobar koji svaku utakmicu isprati u kući i na strani, bilo bi mi drago. Ali nema od toga ništa, Obradović je trener koji traži određen budžet, logistiku, sistem rada itd.. Toga u današnjem Partizanu nema, nema se ni para, ni rada sa mlađim selekcijama, urušena je čuvena škola košarke. Da mu igraju neki ameri amateri kao što su igrali zadnjih godina na to Žoc neće pristati. Nema šanse da se on bori za play off ABA lige, preozbiljan je trener da bi tako nešto sebi dozvolio. Ali znajući kakav je grobar, možda dođe iz neke ljubavi. Finansijski nema šanse da ga klub namiri.

Back