Pre 10-ak godina sam išao na poslednji moj derbi tada sam onako u polupripitom stanju počeo da kapiram neke stvari koje sam ranije prevideo.Oni se bukvalno do krajnjih granica mrze,jug mrzi sever i obrnuto Zvezda mrzi Partizan i obrnuto ta njihova mržnja je nepodnošljiva,barem meni.Gledam i mislim se koji moj ja tražim ovde ne mrzim bre nikoga postoje neke stvari i neke osobe koje prezirem ali ne mrzim nikoga pogotovu ne zbog ovakvih banalnih razloga.I rešio sam da ne budem više deo tog njihovog ludila i jako mi je lepo zbog toga što se ne davim u toj njihovoj septičkoj jami mržnje i zla.Tzv.večiti sa Topčidera su golemo zlo ovog društva ubeđen sam u to njihov rivalitet se veštački podgreva i generiše se mržnja a kad dodaš da se iza svega vrti veliki novac od tih transvera i sponzora onda ne treba da čudi otkud toliki kriminal u celoj toj ujdurmi.To je što se tiče Partizana što se tiče fudbala i sporta uopšte prestao sam da gledam kad je neki tamo igrač prešao u neki tamo klub nebitno za četvrt milijarde evra,toliko kažu vredi.Neću više da gledam tako nešto sve mi je to postalo besmisleno