Ne znam da li da trošim energiju da ti objasnim ali pokušaću kratko
Teško da ćeš ikada precizno utvrditi ko od dvoje u partnerskoj vezi više želi onog drugog. Ne postoji metar ni vaga koji to mogu da izmere. jednako je sasvim pogrešna reč jer su tako retki trenuci u svemiru kada je nešto jednako.
Pretpostavimo da su zajedno zato što oboje imaju slobodnu volju
upravo sam dosao sa teme o slobodnoj volji, sa religije, rekavsi da nju imaju i zivotinje, da ona nije nikakav dar
ovo sto kazes da nismo jednaki, onda po tebi ja gresim, jer trazim idealno, a ono ne postoji, ali sta to onda znaci? i kod silovanja neko zeli - vise, znaci komuniciramo, pa
iznivelisemo nase zelje, da isto zelimo, ili se ne spajamo uopste; takodje kad pomenu energiju, nekad jedno, nekad dugo trosi vise energije, mora posteno... ali jasno mi je gde se razilazimo, ja sam idealista, a ti prosto nisi
A veze medju ljudima se osnivaju i kidaju….sve je to normalno ovo boldovano što si napisao je veoma glupo.
"konzumiranje" je neko pre mene pomenuo, taj izraz i inace postoji, ja sam ga samo plasticno istakao, mozda sam pretarao s vulgarnoscu samo, a tvoja logika spajanja-kidanja, osnivanja-raskidanja, razumem tu logiku, samo se
ne slazem [to je vec ona tema o etapi/etapama. rezervama dok ne naleti pravi/prava]... moj bracni brod se inace pre vise godina nasukao, samo je sada potonuo, a ja sam udahnuo, i pokusavam da izronim
Niko se nije praznio sex je mnogo lepa i prirodna razmena energije.
ovo ne sporim
Ovde se pisalo o unutrašnjem osećaju želje
a kako ti mozes da znas da je taj tvoj unutrasnji osecaj bio ili jeste veci od partnerovog? ne mozes da znas, po meni, mozes samo da imas iluziju da jeste veci, a nju sebi pravis iz jasnog motiva, da si ti ta koja odlucuje, ili bira, ili donosi odluke