Zelja za osvetom?

Pa..i to ti je neka vrsta nasilja, emocionalnog..navući neku da te zavoli a onda je teatralno odyebati. Misliš da ćeš time dobiti neku satisfakciju? Možda samo vrlo lošu karmu...
Bolje je da odmoriš malo, napuniš baterije za neki novi normalan početak, vezu...ne znam da je ikome gomilanje osvetničkog otrova donelo išta dobro,
al ti kako hoćeš:)
Prosla me zelja.
To je bio afekt.

Bio je to vrhunac njenog licemerja.....:eek:

- - - - - - - - - -

Ako bih se bavio necim takvim logicnije bi bilo da nadjem neku sledecu koju bih teatralno kresnuo, i potom nastavio da se kresem s njom, jer sto bih se mucio da dodjem do pice ako treba da je se lisim, teatralno ili ne svejedno, jer ostanak bez pice je gubitak, ukoliko ja dobro racunam, mislim mozda nekima ne predstavlja gubitak, u zavisnosti od orijentacije itd., itd., sto bi rekao komsija Zare kad ubedjuje radnike iz firme koju je upropastio da ce svi sudski sporovi biti reseni u njihovu korist.
I jos da dodam - ne mislim ni ja na nikakvo nasilje, ali da, jebacina s tom nekom eventualnom sledecom dragom bi bila neizbezna, kada bi se tako nesto razmatralo. :deda2:

Rezime - ne nalazi covek novu zensku da bi se nekome svetio vec da bi imao sta redovno i kvalitetno da tuca. :deda2:
Haha, ne mogu reci nista protiv ovoga :D

- - - - - - - - - -

:lol: :lol: :lol: E pa ima ovde u kraju i osinutijih od njega, ali on je zaista vest narator, nesumnjivo bi me verno opisivao u mom odsustvu. Mada slabo ga vidjam u poslednje vreme, bas veceras prodjoh pored te nase stare kafane, sad neki novi kafe tu postoji, drugaciji je raspored unutra, nema vise njegovog i mog stola, imali smo uobicajena mesta, odmah kraj vrata, i bilo je zanimljivo druzenje s tim nekim likovima iz komsiluka, eto cak mi u tom nekom razdoblju ni forum nije bio potreban, imao sam RL utociste. :) Naci ce se valjda opet nesto slicno. :D

- - - - - - - - - -

)
Davno sam procitao od nekog forumasa da je ovaj forum vrsta psihoterapije :ok:

Prosla me zelja.
To je bio afekt.

Bio je to vrhunac njenog licemerja.....:eek:

- - - - - - - - - -

Haha, ne mogu reci nista protiv ovoga :D

- - - - - - - - - -

Ne znam da li se moze govoriti o psihoterapiji, posto sam laik za to, ali svakako ljudima znaci kada imaju gde da razmenjuju misli, forum je oaza u kojoj se moze pobeci od usamljenosti, svakodnevnih briga i tako toga. :)

Ne znam da li se moze govoriti o psihoterapiji, posto sam laik za to, ali svakako ljudima znaci kada imaju gde da razmenjuju misli, forum je oaza u kojoj se moze pobeci od usamljenosti, svakodnevnih briga i tako toga. :)
A i forum cini mi se retko dobija nove clanove u poslednje vreme.
Vecina na Pdf-u Tinejdzeri ima preko 20 god npr....

Posto je manje vise ista ekipa duze vreme, sam forum podseca na kafanu sa uhodanom ekipom.......

A i forum cini mi se retko dobija nove clanove u poslednje vreme.
Vecina na Pdf-u Tinejdzeri ima preko 20 god npr....

Posto je manje vise ista ekipa duze vreme, sam forum podseca na kafanu sa uhodanom ekipom.......

Da, svaka cast ekipi, medjutim nekada su potrebna i nova lica, novi sadrzaji, novi podsticaji, nova stremljenja... Kao kad covek potrazi novu zenu da se ne bi bavio prethodnom, sto rekosmo na ovoj tvojoj temi. :D

Jeste li nekad posle ono, neuspele veze ili prevare ili kakogod imali zelju da se osvetite.
Ne bivsem partneru koliko zenskom rodu u globalu.:D

Mislim da cu naci sledecu samo da bi je teatralno ostavio.

P.S> Ne mislim na nikakvo nasilje, ali da emocionalna osveta bi bila neizbezna.

nikad nisam kapirao kao neko iznenadjen , to od zena se i ocekuje kad si slab i u povlacenju da te ostave zbog izmisljenih razloga (sad dal stvarno il fejkujes zavisi) jer to su prevrtljivice i strasljivice .
A drugo nikad sa polovnjacom nemoj nesto ozbiljno petljati, i to me je uvek preventivno spasavalo jer sam znao da je necu zeniti sigurno, da ona nije ta,i da cemo se raskantati kad tad tako da se nisam zaletao...
sve je to za sitne duse gubljenje vremena i energije umesto vatanja nove cave.

- - - - - - - - - -

Nema vajde od osvete, sto da nekoj ni krivoj ni duznoj zagorcavas zivot jer je neka pre nje bila kucka?

ako nek se sveti ako oce ,nego takav je trebao da bude po defaultu prema svakoj, pa i prema prosloj onda bi ga svaka vise cenila.

Meni su cinili velike nepravde online i ako ja nemam pravo da se svetim onda niko nema :lol: Ali ne zelim da se spustam na taj primitvni nivo :mrgreen: i pravim volju bolesnim u mozak ljudima :aha:

Da ucinim nesto lose i zlo zbog njih ne bih zeleo :hvala: Ljubav je jaca od mrznje i osvete :heart:

nikad nisam kapirao kao neko iznenadjen , to od zena se i ocekuje kad si slab i u povlacenju da te ostave zbog izmisljenih razloga (sad dal stvarno il fejkujes zavisi) jer to su prevrtljivice i strasljivice .
A drugo nikad sa polovnjacom nemoj nesto ozbiljno petljati, i to me je uvek preventivno spasavalo jer sam znao da je necu zeniti sigurno, da ona nije ta,i da cemo se raskantati kad tad tako da se nisam zaletao...
sve je to za sitne duse gubljenje vremena i energije umesto vatanja nove cave.

- - - - - - - - - -

ako nek se sveti ako oce ,nego takav je trebao da bude po defaultu prema svakoj, pa i prema prosloj onda bi ga svaka vise cenila.

E jbg. neiskustvo delom.
Posto smo ovde svi anonimni nemam razlog da nesto fejkujem.
Samo sam popizdeo kad je doticna svalila njenu krivicu na mene.

Inace da je prevara u pitanju ili bilo sta drugo, ne bi me bilo briga ali ovo....
Ovo zadnje cu imati na umu.:ok:

E jbg. neiskustvo delom.
Posto smo ovde svi anonimni nemam razlog da nesto fejkujem.
Samo sam popizdeo kad je doticna svalila njenu krivicu na mene.

Inace da je prevara u pitanju ili bilo sta drugo, ne bi me bilo briga ali ovo....
Ovo zadnje cu imati na umu.:ok:

boli te pedu kolega...koji će ti djoko takvo čeljade koje nije u stanju da se preispita..
takve obično ostanu same na kraju...to su ti osobe narcisoidne,nesposobne da vole,a puna im usta ljubavi i poštenja..sa gadnom dijagnozom...tu grešku prave iz veze u vezu...na kraju završi sa mačkom u naručju...
ma yebeš čoveka koji nije u stanju da se izvini i preispita...ne žali za takvim,to su emocionalni manipulatori..:kpozdrav:

Jeste li nekad posle ono, neuspele veze ili prevare ili kakogod imali zelju da se osvetite.
Ne bivsem partneru koliko zenskom rodu u globalu.:D

Mislim da cu naci sledecu samo da bi je teatralno ostavio.

P.S> Ne mislim na nikakvo nasilje, ali da emocionalna osveta bi bila neizbezna.

Možebiti, ono, daš se u akaciju i satreš njih 45 nedeljno jer je prethodna sveŽe raskinuta veza bila fijasko.

- - - - - - - - - -

Vrsta izdrkavanja, pošto niko ne diskutije, samo se nadyebavayu i sad tu je problem što su glupi kao tocila mahom.

Ko da ideš putem i naiđe krdo muflona koji se ustreme na tebe Haha

Jednoj smarachici koju nisam mogao drugacije da odhebem sam se ispisao u frizider:hahaha:Lodacha je pishuriju otkrila tek posle par dana i prvo je mislila da su se pokvarila jaja:hahaha: a onda joj je neka komsinica rekla da se verovatno oseca gas iz frizidera:roll: pa je pozvala servis koji je naplatio izlazak majstora na teren i dao joj upustvo da ne pisha u fri:mrgreen:zider

Back