Arkania
Poznat
- Poruka
- 9.069
Prosla me zelja.Pa..i to ti je neka vrsta nasilja, emocionalnog..navući neku da te zavoli a onda je teatralno odyebati. Misliš da ćeš time dobiti neku satisfakciju? Možda samo vrlo lošu karmu...
Bolje je da odmoriš malo, napuniš baterije za neki novi normalan početak, vezu...ne znam da je ikome gomilanje osvetničkog otrova donelo išta dobro,
al ti kako hoćeš![]()
To je bio afekt.
Bio je to vrhunac njenog licemerja.....

- - - - - - - - - -
Haha, ne mogu reci nista protiv ovogaAko bih se bavio necim takvim logicnije bi bilo da nadjem neku sledecu koju bih teatralno kresnuo, i potom nastavio da se kresem s njom, jer sto bih se mucio da dodjem do pice ako treba da je se lisim, teatralno ili ne svejedno, jer ostanak bez pice je gubitak, ukoliko ja dobro racunam, mislim mozda nekima ne predstavlja gubitak, u zavisnosti od orijentacije itd., itd., sto bi rekao komsija Zare kad ubedjuje radnike iz firme koju je upropastio da ce svi sudski sporovi biti reseni u njihovu korist.
I jos da dodam - ne mislim ni ja na nikakvo nasilje, ali da, jebacina s tom nekom eventualnom sledecom dragom bi bila neizbezna, kada bi se tako nesto razmatralo.
Rezime - ne nalazi covek novu zensku da bi se nekome svetio vec da bi imao sta redovno i kvalitetno da tuca.![]()

- - - - - - - - - -
Davno sam procitao od nekog forumasa da je ovaj forum vrsta psihoterapije![]()
![]()
E pa ima ovde u kraju i osinutijih od njega, ali on je zaista vest narator, nesumnjivo bi me verno opisivao u mom odsustvu. Mada slabo ga vidjam u poslednje vreme, bas veceras prodjoh pored te nase stare kafane, sad neki novi kafe tu postoji, drugaciji je raspored unutra, nema vise njegovog i mog stola, imali smo uobicajena mesta, odmah kraj vrata, i bilo je zanimljivo druzenje s tim nekim likovima iz komsiluka, eto cak mi u tom nekom razdoblju ni forum nije bio potreban, imao sam RL utociste.
Naci ce se valjda opet nesto slicno.
- - - - - - - - - -
)