Zelja za osvetom?

Arkania

Poznat
Poruka
9.069
Jeste li nekad posle ono, neuspele veze ili prevare ili kakogod imali zelju da se osvetite.
Ne bivsem partneru koliko zenskom rodu u globalu.:D

Mislim da cu naci sledecu samo da bi je teatralno ostavio.

P.S> Ne mislim na nikakvo nasilje, ali da emocionalna osveta bi bila neizbezna.

Poslednja izmena:
Jeste li nekad posle ono, neuspele veze ili prevare ili kakogod imali zelju da se osvetite.

Arkania mala primedba iz pravopisa.
Ne kaže se na nikakvo već ni na kakvo, to je bila recimo gramatika iz osnovne škole..
Da bilo je tipova koji me nisu razumeli ili im se nisam dopala pa su me ostavljali.
Da li sam se svetila sledećem stvarno ne znam !?
U životu stvari ne idu baš tako... ako je naleteo neko ko mi se nije dopao, mogla sam da ga odbijem, da to izgleda kao osveta a u stvari nije bilo ni blizu toga.
Tek, ono što je zanimljivo da je većina - ne svi ali većina tih ostavljača pre ili kasnije uvidela grešku.......

ja bih to pre pravdom nazvo fazon slomis mi srce polomim ti noge, sto da ne malo se da sebi oduska:zurka:

Takvi koji se svete nekom nedužnom zbog toga što ih je neko naguzio imaju malo veću falinku u glavi .
Imao sam faze " sve su one iste " ali sam tada samovao . Napunim baterije pa ajmo nanovo .
Doduše , to punjenje baterija je trajalo malo duže .Kad se vratim unatag vidim da sam duže vremena
punio baterije nego bio u vezama .Ja sam od onih koji sasvim dobro funkcionišu i kad su sami .

Želim da postanem savršen pa neka se kaje i pati natenane što me nema više... :rotf:

Gde bre...kakva osveta,od toga nema vajde. Pomisli čovek svašta u afektu ali samo se realizacija računa a po tom pitanju ništa nisam radio kad bih se smirio. Još manje bih "unesrećio" neku drugu zbog te koja me zeznula...nisam iz te priče.

zavisi kako pokazuješ emocije... kod sebe to smatram slabošću, ali kada ih meni pokažu ne.
samo bez neke patetike i njanjavljenja...

nisam sigurno smišlja ljigave pjesmice koje se rimuju...
ti si ti,a one su one...čim osjeti da je voliš,pomisli da te drži u šaci...žene uglavnom vole,skoro sve da se bore za muškarca...najslađi im je onaj kojeg ne mogu da imaju...
nije to ponašanje rezervisano isključivo za žene,ne znam ni kako je nekad bilo,ali danas žene mnogo više praktikuju ovu igrariju od mušakaraca..

Pa..i to ti je neka vrsta nasilja, emocionalnog..navući neku da te zavoli a onda je teatralno odyebati. Misliš da ćeš time dobiti neku satisfakciju? Možda samo vrlo lošu karmu...
Bolje je da odmoriš malo, napuniš baterije za neki novi normalan početak, vezu...ne znam da je ikome gomilanje osvetničkog otrova donelo išta dobro,
al ti kako hoćeš:)

Ako bih se bavio necim takvim logicnije bi bilo da nadjem neku sledecu koju bih teatralno kresnuo, i potom nastavio da se kresem s njom, jer sto bih se mucio da dodjem do pice ako treba da je se lisim, teatralno ili ne svejedno, jer ostanak bez pice je gubitak, ukoliko ja dobro racunam, mislim mozda nekima ne predstavlja gubitak, u zavisnosti od orijentacije itd., itd., sto bi rekao komsija Zare kad ubedjuje radnike iz firme koju je upropastio da ce svi sudski sporovi biti reseni u njihovu korist.
I jos da dodam - ne mislim ni ja na nikakvo nasilje, ali da, jebacina s tom nekom eventualnom sledecom dragom bi bila neizbezna, kada bi se tako nesto razmatralo. :deda2:

Rezime - ne nalazi covek novu zensku da bi se nekome svetio vec da bi imao sta redovno i kvalitetno da tuca. :deda2:

Ako bih se bavio necim takvim logicnije bi bilo da nadjem neku sledecu koju bih teatralno kresnuo, i potom nastavio da se kresem s njom, jer sto bih se mucio da dodjem do pice ako treba da je se lisim, teatralno ili ne svejedno, jer ostanak bez pice je gubitak, ukoliko ja dobro racunam, mislim mozda nekima ne predstavlja gubitak, u zavisnosti od orijentacije itd., itd., sto bi rekao komsija Zare kad ubedjuje radnike iz firme koju je upropastio da ce svi sudski sporovi biti reseni u njihovu korist.
I jos da dodam - ne mislim ni ja na nikakvo nasilje, ali da, jebacina s tom nekom eventualnom sledecom dragom bi bila neizbezna, kada bi se tako nesto razmatralo. :deda2:

Rezime - ne nalazi covek novu zensku da bi se nekome svetio vec da bi imao sta redovno i kvalitetno da tuca. :deda2:

Slažem se sa kolegom po svim pitanjima
i ujedno predlažem komšiju Žareta za novog člana našeg kolektiva:rtfm::lol:

Kakva je lujka matori Zare bi se ladno registrovao na Krsti - mislim ne zna se ko je sasaviji, on ili njegova supruga D. Naucilo bi se od njega dosta toga, npr. pricao bi sa uzivanjem o Breninim pocecima na estradi, o zakulisnim radnjama u FK Partizan, itd., itd., sto bi on rekao. :lol: U raznim corbama je on bio mirodjija. Cesto sam ga spominjao na forumu. Najdraza mi je epizoda kad je ubedio ekipu iz nase lokalne kafane da sam smuvao njegovu D. da i setam s njom bulevarom, ajme kad su prisutni poleteli na vrata i prozore da nas toboze vide. :lol: A ja stvarno stajao napolju s njom, prepricavala mi bakuta sadrzaj neke politicke tv emisije, smarala me na ulici zato sto je on pobegao u kafanu da je ne slusa, pa nasla mene kao slucajnu zrtvu. :lol:

:lol: :lol: :lol: E pa ima ovde u kraju i osinutijih od njega, ali on je zaista vest narator, nesumnjivo bi me verno opisivao u mom odsustvu. Mada slabo ga vidjam u poslednje vreme, bas veceras prodjoh pored te nase stare kafane, sad neki novi kafe tu postoji, drugaciji je raspored unutra, nema vise njegovog i mog stola, imali smo uobicajena mesta, odmah kraj vrata, i bilo je zanimljivo druzenje s tim nekim likovima iz komsiluka, eto cak mi u tom nekom razdoblju ni forum nije bio potreban, imao sam RL utociste. :) Naci ce se valjda opet nesto slicno. :D

- - - - - - - - - -

dačo, ako odlaziš nema potrebe da gasiš nalog.
samo se okreni i idi.
al ostavi mi broj, ne znam da li onaj stari još uvek važi... :(

Ne bih da ostavljam ovaj nalog, ako nekada budem otvarao novi... itd., itd. :D
Ne vazi stari broj, ostavicu ti novi, ne brini. :) Daj boze zdravlja, pa da se i vidimo nekada, da nisi nedavno kacila okice na temi sa slikama tacno bih zaboravio kako izgledas, vec mi je tvoj lik bio izbledeo. :zag: :)

Pa jeste malo, ali ovi moji su i od toga napravili komediju. Postoji snimak emisije sa televizije B 92, kao klip na Jutjubu, u kojoj je gostovao komsija, inace moj drugar jos iz skolskih klupa, emisija kulturnog karaktera, sa primesama politike, tema njegovo ucesce na jednom od najznacajnijih evropskih sajmova knjiga i nagrada koju je tamo dobio, i umesto da truca o tome on ladno pocinje s tim da su nam dusmani zatvorili omiljeno steciste, kafance u kraju, i da vise nemamo gde da se zajebavamo. :lol: :lol: I jos covek nabroja sve bolesti od kojih mu mi komsije bolujemo, o cemu je slusao svaki dan u toj kafani, kao to mu nedostaje, taj mikrosvet. :lol: Naravno nije izostala Zaretova reakcija, ono "aj sto sad srpska kulturna scena zna da sam ja dijabeticar, ali sto me komsija ocrni da sam alkos, pomislice ljudi svasta". :lol:

Ma to se covek delimicno "osvetio" Zaretu sto je pravio show na njegovoj knjizevnoj veceri. :lol: Otisao Zare na to desavanje bez D. i poceo da se nabacuje nekoj drzecoj tetki, s vrata je snimio u publici po istaknutom sadrzaju dekoltea i nacrtao se kraj nje :lol:, i citavo vreme dobacivao, isticao se pitanjima i primedbama, da gospodja uoci kako je on intimus sa piscem. :lol: Na kraju joj se ogrebao za adresu, kao da zna gde da joj donese knjige koje ce joj njegov komsija pokloniti kad ga on zamoli. :lol:

Back