Želite li da se udate za milionera ?

BGHighlander

Veoma poznat
Banovan
Poruka
13.385
Don Milisav osvaja svet: Bogati Srbin iz Rusije traži ženu preko društvenih mreža FOTO

Srbin iz Sankt Peterburga, kog su strani mediji predstavili pod imenom Don Milisav Huan Gonzales Brzi (kako se potpisuje na društvenim mrežama), objavio je na internetu niz fotografija na kojima se razmeće bogatstvom, u nadi da će naći ženu.

2415zj7.jpg

Milisav je na Fejsbuku objavljivao fotografije iz svoje raskošne vile u Rusiji, a u opisu je naznačio da traži nevestu do 24 godine starosti. On se slikao u skupocenoj odeći, poput bundi i kućnih ogrtača, a pozirao je čak i pored šporeta.

302z513.jpg

"Za sve lepotice koje su spremne da provedu život pored mene, uz sve lepote mog doma", naveo je bogataš na internetu i dodao: "Pogledajte kako sam lepo dekorisao svoju kuću, možda baš za vas".

2md5n2t.jpg

Milisav je na Fejsbuku naveo da ima 39 godina i da traži mnogo mlađu ženu (oko 20 godina) radi braka.

4zusqx.jpg

Ako razmišljate o tome da postanete njegova životna saputnica, najbolje je da nabavite dosta kapa, rukavica i kaputa, budući da se temperature u njegovom gradu kreću oko minus pet stepeni.

http://www.blic.rs/Slobodno-vreme/V...n-iz-Rusije-trazi-zenu-preko-drustvenih-mreza

Dakle forumašice,
i vašem nesavršenom, celulitnom doopetu se sreća najzad osmehnula.
U prilici ste da ostvarite ono o čemu ste sanjale a treba samo da se javite Gospodinu koji očigledno ima ukusa , prilično je galantan i popustljiv prema ženskom rodu ( sigurno je dobar čovek čim nije moderatorkama foruma zabranio pristup). Elem, ostvarenje snova je na samo jedan klik mišem !
Pohitajte pre nego što vam neka usurpadora otme priliku i shebe celokupno znanje i taktičku prednost stečene bezbrojnim kafenisanjem sa drugaricama, iščitavanjem Blic Story-a i proučavanjem 179 epizoda Sex&City!
Količina je ograničena!
Srećno ;)

Poslednja izmena:
nemoj bre da ih lazesh ko crvenkapu...chovek trazi nevinu

:mrgreen:

Ne demotiviši forumašice, nigde nije izrazio želju za himenom :D

- - - - - - - - - -

Svakih par godina neko vrati ove slike i Milisava u žižu javnosti. Čini mi se, živeće on i kad svi serveri odu na reciklažu. Lik je ostvarenje sna svih portira koji se slikaju na radnom mestu (on beše batler, il tako nešto, ko će sve da pamti). Bilo ovih tema i na Krstarici, evo jedne: http://forum.krstarica.com/showthread.php/420172-Ajmo-žene-hvatajte-bidermajere!

Ništa to nije, razveo se i konkurs je i dalje aktuelan ;)

da sam ja milijunaš te životne dobi poput njega, ne bi mi na pamet palo da tražim ženu sa toliko godinica, jer bi me garant počela varat' vrlo brzo, s obzirom da ne bih mogao zadovoljit njene seksualne apetite...
a svi znamo da te stvari navode i na ubojstva, samoubojstva i razna zlodela

missim, lik se navodno nalazi u rusiji i nije se uspio ozenit...cudesno :rotf:

:lol:
bejavši i dalje pod dojmom ljetošnjih slika gore navedenih drugarica iz nama prijateljske Rusije, guglovah u to ime i spoznah koliko zapravo ruskinja ide na jednog mužjaka...tako da je ovo što pišeš utoliko točnije

- - - - - - - - - -

Ruskinje su stalno pijane pa zalutaju na putu do oltara..

netočno...rusi su vječito pijani i smučili su se ruskinjama koje više ih više ne žele kraj se, no se radije zadržavaju kraj balkanoida tipa Srbija, BiH, Montenegro

Ruskinje su stalno pijane pa zalutaju na putu do oltara..

samo se ti tjesi...ruskinje, batice, za sve u zivotu bukvalno imaju plan i program
ruzne nisu, glupe nisu, a mahom nisu ni neobrazovane
ja takve...zene mashine nigdje drugo vidjela nisam...svaka im cast
da milisav stvarno ima kesh ili bilo sta drugo vrijedno pomena, ukoliko stvarno postoji, tamo samac ostao ne bi...:zper:

:lol:
bejavši i dalje pod dojmom ljetošnjih slika gore navedenih drugarica iz nama prijateljske Rusije, guglovah u to ime i spoznah koliko zapravo ruskinja ide na jednog mužjaka...tako da je ovo što pišeš utoliko točnije

- - - - - - - - - -

netočno...rusi su vječito pijani i smučili su se ruskinjama koje više ih više ne žele kraj se, no se radije zadržavaju kraj balkanoida tipa Srbija, BiH, Montenegro

pa ne pricam napamet
druzim se s jednom predivnom ruskinjom, udata ovdje, i poznajem jos neke
udate za nase ljude...samo cu reci, sretni ljudi...
mada, znam i za neke manje sretne price kad su pasosi bili zanimljivi, a ne ljudi...al to su
takvi likovi, za bolje i nisu...

Back