dali neko zna koji već ima dete da mi objasni kako najbolje da sa svojom ženom 100 posto dobijem žensko dete naprimer koja poza tokom odnosa dali treba svaki dan da imamo odnose želja nam je da dobijemo žensko dete hvala u napred
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne razumem te.neko kaže svaki drugi dan
ma samo nek je zguza pa nek bude i musko![]()
hahahahahahaNapisacu ti kasnije jos i to tacnijih razloga,ali evo neki:
Baci casu na pod i ako ne pukne bice zensko.
Zena neka grli vrbu ili brezu i neka crpi energiju.
Za zdravlje je dobro da gusciji izmet stavi u serpu,da je poklopi i da sedne ko kokoska na nju.
To primenjuju zene u mojoj sredini (neke).
ma samo nek je zguza pa nek bude i musko![]()
Napisacu ti kasnije jos i to tacnijih razloga,ali evo neki:
Baci casu na pod i ako ne pukne bice zensko.
Zena neka grli vrbu ili brezu i neka crpi energiju.
Za zdravlje je dobro da gusciji izmet stavi u serpu,da je poklopi i da sedne ko kokoska na nju.
To primenjuju zene u mojoj sredini (neke).
zguza,ili da je varas,kazu da mi svaleri samo zensku decu pravimodali neko zna koji već ima dete da mi objasni kako najbolje da sa svojom ženom 100 posto dobijem žensko dete naprimer koja poza tokom odnosa dali treba svaki dan da imamo odnose želja nam je da dobijemo žensko dete hvala u napred
Mogu iz ličnog iskustva da pričam.
Odnose bi trebalo da imate pre plodnih dana, a da neposredno pred plodne dane i u toku plodnih dana nemate odnose. 7 dana je neka granica izdržljivosti spermatozoida u ženskom telu, tako da računaj koliko dana i u kom periodu ne biste trebali imati odnose.
Naravno, sve je ovo potkrepljeno naučnom činjenicom da su ženski spermatozoidi izdržljiviji i da ostaju duže u životu.
Ovo sam htela i ja kao recept da napišemzensku decu imaju samo svaleri, opstepoznata cinjenica
dakle ako oces zensko dete, moras da imas svalerku za zajebanciju, a zenu da oplodis za to vreme.
inace ti ne gine sin![]()