Medved bg upravo si napisala ono sto bih i ja napisala.Vazdusasta,Natasa apsolutno se slazem o prethodno napisanom na temu o ne vaspitanoj deci razvedenih roditelja

,o razmazenoj deci itd.Svako ima svoj stav i taj stav zavisi od nivoa svesti,jednom rekoh pa sad opet.Dobro,na forumu sam,znam!
Dj ja sam se upravo vratila sa mora,gde smo se jako lepo nauzivali i naodmarali i ja i suprug,prvo smo se odmorili od protekle neuspele vantelesne i skupili energiju za predstojecu.Nasli smo snage i da se radujemo i uzivamo zato sto trenutno nemamo decu,vec se bas lepo odmaramo a u drugom slucaju bi to bilo sasvim nesto drugo.
Dj rece ti Meda pa ti ako hoces malo razmisli,pre nego sto odgovoris.To za decu razvedenih roditelja je notorna glupost,glupo mi je sto moram i da pojasnjavam ljudima,i ja, a i drugi sa foruma svoj stav!To se granici sa gluposcu tipa ,,sve razvedene zene su *****,,.Ja sam racunala da to vise ne postoji ni u najzabitijim krajevima.Dajem ti poredjenje i nadam se da razumes.A ovo sto napisah za odmaranje na moru bez dece nadam se da razumes sta je pisac hteo reci i da neces da napises,,to su slatke muke sa detetom na moru,,. Lepo je da covek ima srecan brak,porodicu,decu,pa ko to ne voli?Shvati ,da svi ljudi ne pristaju na bilo kakav brak,bilo kakvu porodicu,opet ti kazem zavisi od nivoa svesti.Nismo svi istog karaktera istih zahteva,isto ambiciozni,isto inteligentni,necije mogucnosti su nazalost male,necije mnogo vece.Dobro si procenio da se nisam uvredila na tvoj komentar,,kameno srce,,jer nista ne razumes,mozda su tvoje mogucnosti takve,,zasto da se ljutim.Kao da ne znas da deca vise pate u losim brakovima i da je bolje i za vaspitavanje dece i za njihovu patnju da ne gledaju roditelje koji zive na silu zajedno.Ti kao da ne gledas tv,ili bar ne citas novine.Meni je postovani Dj,bila dovoljna pametna,zdrava,pozrtvovana majka,hrabra majka puna snage i ljubavi da ja i brat budemo vaspitani.Ti kao dete ne ravedenih roditelja si tako vaspitan i obrazovan da pises iskreno takve budalastine da pocinjes da me zasmejavas.A ja kao dete razvedenih roditelja dala sam sebi za pravo da coveku koji proglasidecu razvedenih roditelja ne vaspitanom dam iskren,pa samim tim i drzak tj.mozda ne vaspitan odgovor.Veliki pozdrav!Citaj tih knjiga malo vise,ili bar gledaj one emisije Natase Miljkovic,mozda cujes od ljudi nesto pametno.