Zelimo Fites & Bodybuilding podforum BREEE!

bRu zLi

Poznat
Poruka
9.401
:rtfm::rtfm::rtfm::rtfm::rtfm::rtfm::rtfm::rtfm::rtfm::rtfm:

eto...Proslu temu su igleda izbrisali!!!!!!:roll::roll::evil::evil::evil:

KAo da zele da odbiju jedno 10 veoma strucnih ljudi koji imaju puno toga da kazu i jedno 1000 koji bi da pitaju , pa da svi kolektivno predjemo na neki drugi forum??

Mislim ne razume jer adminu zenlja da ima sto manje clanova i sto manje kvalitetnih tema i pisanja????

========

Hajno ovde izrazite svoj glas za otvaranje ovog podforuma!!!!

Da se vidi koliko nas ima i da se vidi da postoje realna siuacija za otvaranje tj potrebna zainteresovanost clanova....

:rtfm::rtfm::rtfm::rtfm::rtfm::rtfm::rtfm::rtfm::rtfm::rtfm:

eto...Proslu temu su igleda izbrisali!!!!!!:roll::roll::evil::evil::evil:

KAo da zele da odbiju jedno 10 veoma strucnih ljudi koji imaju puno toga da kazu i jedno 1000 koji bi da pitaju , pa da svi kolektivno predjemo na neki drugi forum??

Mislim ne razume jer adminu zenlja da ima sto manje clanova i sto manje kvalitetnih tema i pisanja????

========

Hajno ovde izrazite svoj glas za otvaranje ovog podforuma!!!!

Da se vidi koliko nas ima i da se vidi da postoje realna siuacija za otvaranje tj potrebna zainteresovanost clanova....

..x2..

Noge gore jedan dva
dupe dole tri četri

Evo šta je problem, ovakvi stručnjaci!!! Ja nisam stručnjak za dizanje tegova i sumplementaciju ali sam 8 god bio u borilačkim veštinama i interesuje me sport i zdravlje, a jedan od ovakvih je možda postao global moderator ili admin čak i sada mu je ovo smešno! Foruma ima drugih mali milion tako da nije problem otići na neki drugi, ako je njima to u koristi neka se neko oglasi da vidimo zašto je ovo urađeno!

Znam :) Razmisljah da li da pomenem u postu da si mi jos davno predlagao da se izgubim odavde, kao sto je mnogo njih ucinilo... I ispada da si u pravu...
Ono sto meni smeta, nisam to ranije pominjao, jer ne znam koliko se njih slaze sa mnom, ali bih otvorio i poseban pdf za novinarstvo u sportu ili kako vec, kako teme vezane za trening ne bi bile zatrpavane sportskim rezultatima i obrnuto...

Znam :) Razmisljah da li da pomenem u postu da si mi jos davno predlagao da se izgubim odavde, kao sto je mnogo njih ucinilo... I ispada da si u pravu...
Ono sto meni smeta, nisam to ranije pominjao, jer ne znam koliko se njih slaze sa mnom, ali bih otvorio i poseban pdf za novinarstvo u sportu ili kako vec, kako teme vezane za trening ne bi bile zatrpavane sportskim rezultatima i obrnuto...

Sve ti je to ovde trenutno džabe. Za red na forumu su potrebni administratori, za unapređenje foruma su potrebni i moderatori. A kao što vidiš ovde nema ni jedno ni drugo. Tek ponekad neko dođe da zbog lične sujete ukine i ono malo, a kamoli da unaprede postejeće. Lepo reče bRu, ima ovde PDF-ova o svemu i svačemu... Izgleda da je politika foruma da se piše o svemu osim o fitnesu i bb-u. Jer i fitnes i bb ne zaslužuju da budu samo "tema" u okviru nekog PDF-a. To su toliko kompleksne oblasti da je to prosto ne prihvatljivo. E sad sve je to do politike kuće, pa kome se ne sviđa (kao meni) idem negde drugde. Ako ikad to promene eto mene opet.

edit: i slobodno pomeni ako misliš će imati pozitivnog efekta

Poslednja izmena:
Evo otvoren je neki novi sajt o treningu...Nije los..sto znam ima forum..
kad je vec ovde ovolika zbrka. :/

http://treningishrana.webs.com/
Da nije tvoj slucano sajt ili nekog tvog pa ga preporucujes,jer je sajt cista NULA.Prekopirani stari clanci,koji su maltene bezvredni.Forum gde se javja neki koji svakog drugog dana radi zgibove i rbusnjake a izmedju toga nista sem bicikle i tme slicno dobije od admianodgovr da mu trening program nije los uopste!!!Sta dalje reci a ne zaplakati

Da nije tvoj slucano sajt ili nekog tvog pa ga preporucujes,jer je sajt cista NULA.Prekopirani stari clanci,koji su maltene bezvredni.Forum gde se javja neki koji svakog drugog dana radi zgibove i rbusnjake a izmedju toga nista sem bicikle i tme slicno dobije od admianodgovr da mu trening program nije los uopste!!!Sta dalje reci a ne zaplakati

easy men...nije moj ni moga..nego naletio na netu...cilj mog posta je da se svi okupimo na jednom forumu pa nevazno koji je. :D
pozdrav.
A sta pa ako svakog drugog radi zgibove? ja sam do sad radio sve svaki dan zgibove propadanja i sklekove odmarao dva dana..pa sad radim 1 dan jedno -2 dan drugo i tako.?

Poslednja izmena:

Back