Zelimmmmm ( Sta prave yebacice zele XoX )

Ultra_Big .I.

Ističe se
Banovan
Poruka
2.764
Zelim da cujem zujanje mog vibratora dok zadovoljavam samu sebe i stimulisem tebe. Zelim da mislis na mene i delimo tu divnu isgracku u nekim trenucima, zelim da budem izmedju tvojih butina, lizem tvoja jaja and i sisam tvoj mocni ******.

Zelim da osetim tvoju erekciju u mojoj ruci, i moja usta oko tvog debelog kurrca , spremnog da napuni moje grlo potocima vrele lepljive tecnosti. Zelim da cujem kako mi govoris koliko si Vreo, koliko zelis mene da povedem tebe to
tog nivoa izuzetnog zadovoljstva.

Zelim da sisam tvoj ****** sa neutoljivom zedji, dok moja pljuvacka kaplje dole na pod a moj prst dira tvoju rupicu na
guzi. Zelim da prstima klizim u tvoju guzu dok sisam tvoj ****** halapljivo.

Zelim da osetim tvoje kukove koji probijaju put do mog grla dok me yebes u usta dok moja igracka pumpa tvoju guzu
napred - nazad. Zelim da tvoje telo postane kruto, tvoj ****** kameno tvrd, i cujem tvoje rezanje i zavijanje koje me
salje preko litice sa zvucnom extazom tvog zadovoljstva.

Zelim osetiti taj neverovatan pritisak nadolazece expodirajuce erupcije vrele rastopljene sperme, dok prska ljubavni
slag u moja usta. Zelim da osetim lavinu sperme u mojoj oralnoj pecini dok se postepeno sliva u moje grlo, i gasi moju zedj koju imam i osetim tvoje zadovoljstvo.

Zelim da osetim tvoje ruke u mojoj kosi, milujuci prvo moje zlatne uvojke, zatim stegnu i drze moju glavu dole dok tvoja sperma ispira moje grlo. Zelim cuti vise nego rezanje i zavijanje dok nezno izvlacim moju igracku iz tvog najintimnijeg mesta, lagano i bez prekida da posisam svaku kap sperme sa tvog vulkanskog kurrca.

To je samo deo od onoga sto ja stvarno zelim :rumenka:

Zelim da te osetim unutar moje tesne piccke, dok klizis unutra - izvan. Zatim zelim da osetim kako palis moju picckicu sa tvojom pecurkastom glavom na tvom kurrcu, cineci da cvilim za jos . Zelim osetiti kako me tvoj ****** probija sa jednim brzim nabijanjem, cineci da placem,

"Oh DAAAA!"

Zelim da cujem kako mi govoris, "MMMM, mala moja kucckice, vristi jace dok ti pumpam prozdrljivu piccku!" :zper:

Ne idite nikuda ima jos :mrgreen:

Resio sam da vam otkrijem tajnu forumashi :manikir:

Nije ok da samo ja tucam jer sam iskusan :cool:

:hahaha:

A vi forumasice ucite za Hot :malav:

sve one to znaju..:zper:
.i bolje od toga:malav:

ne znaju sve, forumashice :malav:

moram ih nauciti sta trebaju da zele i kako da se napale pravilno :per:

- - - - - - - - - -

Zelim da cujem kako mi govoris, "MMMM, mala moja kucckice, vristi jace dok ti pumpam prozdrljivu piccku!"

Zelim da cujem pljuskanje sokova na pici od naseg vrelog sexa dok uvlacis ruke ispod mojih kolena i spajas moja stopala iznad moje glave, delimicno podizuci moju karlicu tako da tvoja fantasticna Kurccina daje mojoj picckici najdublju mogucu penetraciju, dok ja stenjem glasno i dahcem brzo sa svakim tvojim prodiranjem.

Zelim doziveti animalni instiktivni sex dok ti udaras svojim nabreklim mesom u moje nabubrelo, vrelo meso.

Zelim da me dovedes do klimaxa.

i kazes mi: "Svrsi mala perverzna kuckice, prskaj za mene!"

Zelim da osetis u dubini moje pice taj grabljivi stisak moje picckice. Zelim da me posmatras kako zabijam svoju glavu u moj jastuk, dok me tucas a ja uzdisem i cvilim. Zelim da osetis toplu vlaznost i sokove koji siklljaju iz moje vrele, malene picckice, zatim zelim da osetim tvoj prst kako klizi u moju tesnu guzu i ti oseti kako se moja pica steze dok moje telo divlja i ludi u kratkim predorgazmicnim talasima.

Zelim da vidim tvoj izraz lica, dok ja stenjem sa uzitkom, tvoje grimase velikog zadovoljstva, i grizes moju donju usnu.

Evo jos malo :rumenko:

Samo jos finis da napisem strpite se :zper:

Zelim da vidim tvoj izraz lica, dok ja stenjem sa uzitkom, tvoje grimase velikog zadovoljstva, i grizes moju donju usnu.

Zelim da osetim kako pstajes tvrd kao kamen opet kao spektakl za moje zadovoljstvo pre nego te gurnem preko litice a ti nasilno tucas sa punom erekcijom moj tesni ljubavni tunel , tvoje prste u mojoj guzi kako klize i pumpaju, zelim videti kako gladis svoj ****** ispred mene do najviseg stepena, intenzivno od zadovoljstva.

Zatim, kada dosegnes najvisu moguci tacku extaze, zelim da osetim snazne udarce u dubini pice, dok prskam iz grlica materice, zelim da klizis prstima napred nazad unutar moje guze, sve dok ne postanes suvise osetljiv za bilo kakvo pomeranje.

Zelim tvoju spermu i moje vaterno sisanje i curenje tvoje sperme na krevet ispod nas, praveci baru od lepljivog soka i semena.

Zatim zelim da se srusis preko mene, sisajuci moje zategnute bradavice, i tako omogucis moje grcenje iz pulsirajuce picckice da masira jaja tvog zapanjujuceg kurrca.

Zelim da mi sapuces : Volim te, Volim te, Volim te! dok orgazam polako nestaje :zaljubljena:

Sad znate valjda napokon kako da hotujete na pricaonici :rotf: i sta muskarci vole da cuju od pravih yebozovnih zena zena :malav:

cutanjem necete nissta kresnuti :aha:

Zelim da osetim kako pstajes tvrd kao kamen opet kao spektakl za moje zadovoljstvo pre nego te gurnem preko litice a ti nasilno tucas sa punom erekcijom moj tesni ljubavni tunel , tvoje prste u mojoj guzi kako klize i pumpaju, zelim videti kako gladis svoj ****** ispred mene do najviseg stepena, intenzivno od zadovoljstva.

Zatim, kada dosegnes najvisu moguci tacku extaze, zelim da osetim snazne udarce u dubini pice, dok prskam iz grlica materice, zelim da klizis prstima napred nazad unutar moje guze, sve dok ne postanes suvise osetljiv za bilo kakvo pomeranje.

Zelim tvoju spermu i moje vaterno sisanje i curenje tvoje sperme na krevet ispod nas, praveci baru od lepljivog soka i semena.

Zatim zelim da se srusis preko mene, sisajuci moje zategnute bradavice, i tako omogucis moje grcenje iz pulsirajuce picckice da masira jaja tvog zapanjujuceg kurrca.

Zelim da mi sapuces : Volim te, Volim te, Volim te! dok orgazam polako nestaje :zaljubljena:

Sad znate valjda napokon kako da hotujete na pricaonici :rotf: i sta muskarci vole da cuju od pravih yebozovnih zena zena :malav:

cutanjem necete nissta kresnuti :aha:
:klap:

Back