...indigo child... stubborn heart Poruka 9.757 08.03.2020. u 18:18 - Zelim te... #10.083 Kroz modre zastore zore Slute se obrisi tijela što gore. ~Enes Kišević~
...indigo child... stubborn heart Poruka 9.757 09.03.2020. u 20:42 - Zelim te... #10.085 Dodirni me nemirom koji nosiš u sebi i ostavi tragove na mom nemiru. Dodirni me... Samo probaj, dodirni me. ~ Veronika Kostadinova~
Dodirni me nemirom koji nosiš u sebi i ostavi tragove na mom nemiru. Dodirni me... Samo probaj, dodirni me. ~ Veronika Kostadinova~
Markoni11 Poznat Poruka 8.551 09.03.2020. u 21:02 - Zelim te... #10.086 https://s19.****************/images/200309/carh6n8g.gif
...indigo child... stubborn heart Poruka 9.757 21.03.2020. u 21:39 - Zelim te... #10.093 Trag Čudno li me slobodi ovo čudnije li veza. buknem u tebi, vreo se ulivam, jeza je ovo, oh, jeza. I trag putanjama tvoj, pa me pali. A čudno zastrepi srce, a studim. Ljubeći šta li to ubijam, šta li budim? Jer i pepeo će vetri razneti, a nema razrešenja. Tonu bez potonuća, bez dna u nalaženju, bez dna se izgube stvorenja. I tragom kuda sagoreli sve bolnija su obnaženja. Vreo se ulivam, a čudno zastrepi srce, a studim. Ljubeći šta li to ubijam, šta li budim? (Momčilo Nastasijević)
Trag Čudno li me slobodi ovo čudnije li veza. buknem u tebi, vreo se ulivam, jeza je ovo, oh, jeza. I trag putanjama tvoj, pa me pali. A čudno zastrepi srce, a studim. Ljubeći šta li to ubijam, šta li budim? Jer i pepeo će vetri razneti, a nema razrešenja. Tonu bez potonuća, bez dna u nalaženju, bez dna se izgube stvorenja. I tragom kuda sagoreli sve bolnija su obnaženja. Vreo se ulivam, a čudno zastrepi srce, a studim. Ljubeći šta li to ubijam, šta li budim? (Momčilo Nastasijević)
...indigo child... stubborn heart Poruka 9.757 22.03.2020. u 18:16 - Zelim te... #10.099 Хоћу ли тебе својим скромним кистом, О дивна жено, насликати моћи? Кô жедна биљка што мре у самоћи, За тобом и ја гинем жеђу истом. За усне твоје мени сада треба Крв зоре ране и пламен рубина, За лице пјена са морских ширина, За очи сунца и плавога неба. Ал' узалуд подвиг, залуд свака боја, Не зна те рука насликати моја, - Ја дршћем, ево, пред љепотам' твојим... Дршћем и горим кô жар сред огњишта, И бацам кисто, јер не видим ништа - Овако близу кад пред сунцем стојим. ~Алекса Шантић~
Хоћу ли тебе својим скромним кистом, О дивна жено, насликати моћи? Кô жедна биљка што мре у самоћи, За тобом и ја гинем жеђу истом. За усне твоје мени сада треба Крв зоре ране и пламен рубина, За лице пјена са морских ширина, За очи сунца и плавога неба. Ал' узалуд подвиг, залуд свака боја, Не зна те рука насликати моја, - Ја дршћем, ево, пред љепотам' твојим... Дршћем и горим кô жар сред огњишта, И бацам кисто, јер не видим ништа - Овако близу кад пред сунцем стојим. ~Алекса Шантић~
Markoni11 Poznat Poruka 8.551 22.03.2020. u 18:20 - Zelim te... #10.100 https://s19.****************/images/200322/8bg7fkkq.gif