Zelim te...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovde je noc i svuda je tama, a moja dusa bez tebe sama! Mesec je tuzan ko da drema, kako je tuzno kad tebe nema!
565699

Ljubav na klupi. Usne bride od pritiska."Hoću još!"-vrišti mi svaki damar. Sava tiho teče. Mirna je. Ona zna da je njezin Dunav verno čeka.
Čujem vodu kako šapuće. Čujem tvoj dah kako počinje ubrzano da se prekida. Tiho si prošaputao: "Idemo kod mene. Samo budi tiha."
Da,znam. :cmok2: . Naravno da pristajem na to. Pristala bih i u pakao sa tobom. Vatra reže moja tanka bedra. Gorim. Treba mi tvoja muškost da me samelje. Idemo.
Tihi ulazak u stan,tama sa blagim svetlom,:kiss:. Ponos? Njega nema. Ne postoji. Proteran je od strane bezdana koji gori u stomaku,puže po grudima....
Konačno! Imam te! Imaš me! Sve u meni cvili za "jače", za "još".
Brzo smo gotovi. Nežno me ljubiš. Tiho se smeješ,šapatom me tešeći:"Ovo je kao da smo gimnazijalci'. Odgovaram ti osmehom. Ali oči pričaju,nepismeno moje...ja nisam gimnazijalka...ja sam žena koja voli,ona kojoj koža vrišti na tvoj dodir...žena koja grleno oboji zidove svojom strašću tobom izazvanu...ona koja je gola...do bola,do bestida gola. Zapeo si mi u grlu. Zapeo u srcu.
Slomih sama sebe da bi tebi rekla ujutro .......ZVACES ME ?:heart:..

Kaže mi da sam kučka, gadura, kaže mi da sam njegova jedina ljubav,
a to je upravo ono što treba reći i ono što se kaže kad se daje oduška govoru,
kad se telu dopušta da istražuje i nalazi i uzima ono sto želi,
i da je sve dobro, da nema otpadaka, otpaci su preplavljeni,
sve odlazi u bujicu, u silinu strasti.

Ljubavnik Margaret Diras

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back