DUNJA W Elita Poruka 20.894 18.06.2011. u 11:29 - Zelim te... #2.259 Obući ću vjernost svu, takvu me voliš i želiš ti. Sakupit ću kosu. Želim te voljeti više od svih. Ne trebaš govoriti, ja te znam razumjeti. Ja te osjećam u sebi, ja uvijek znam što želiš ti. Obući ću sjetu svu, takvu me voliš i želiš ti. Bit ću kao dijete, da me voliš više od svih. Ne trebaš govoriti, ja te znam razumjeti. Ja te osjećam u sebi, ja uvijek znam što želiš ti. I dat ću ti sve riječi dovoljno snažne, i dat ću ti usne, od vina i vatre. I dat ću ti sve noći, pune i prazne, i bit ću ti lijepa, a svima daleka. Poslednja izmena: 18.06.2011.
Obući ću vjernost svu, takvu me voliš i želiš ti. Sakupit ću kosu. Želim te voljeti više od svih. Ne trebaš govoriti, ja te znam razumjeti. Ja te osjećam u sebi, ja uvijek znam što želiš ti. Obući ću sjetu svu, takvu me voliš i želiš ti. Bit ću kao dijete, da me voliš više od svih. Ne trebaš govoriti, ja te znam razumjeti. Ja te osjećam u sebi, ja uvijek znam što želiš ti. I dat ću ti sve riječi dovoljno snažne, i dat ću ti usne, od vina i vatre. I dat ću ti sve noći, pune i prazne, i bit ću ti lijepa, a svima daleka.
DUNJA W Elita Poruka 20.894 19.06.2011. u 01:27 - Zelim te... #2.268 Šaljem ti poljupce po mesečini,otvori prozore da slete na tvoje usne...
DUNJA W Elita Poruka 20.894 19.06.2011. u 02:00 - Zelim te... #2.270 Dugo,dugo..onako kako znas....ljubi me....
I I ja volim kremic Početnik Poruka 5 19.06.2011. u 02:54 - Zelim te... #2.272 zelim i ja nekoga ali to ne mogu da dobijem