markons82
Elita
- Poruka
- 21.279
Aha zasto onda neki seku pisu...Немам жељу да шарам своје тело. Најлепше је без како је Бог створио.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aha zasto onda neki seku pisu...Немам жељу да шарам своје тело. Најлепше је без како је Бог створио.
ova je lepa..Da li imate želju za (ili ste već odradili) specifičnu tetovažu na specifičnom mestu?
Pogledajte prilog 1216410
Baš me zabole, ja ateista
Nije tebi lako sa tvojim drugarima u glavi imaginarnim likovima. Idi poojeeebi nesto, skini mrak sa ociju...
Mogu..Ja sam uklonila.Nemam, nisu mi privlacne i ne mogu se ukloniti.
Nemam želju ali uradila bih možda jednog dana. Neku malu ali simboličnu.Da li imate želju za (ili ste već odradili) specifičnu tetovažu na specifičnom mestu?
Kazem ja nije tebi lako. Crkva ovo ono a popovi jeebu I siluju decu...
Цртање по телу или тетовирање представља скрнављење тела. Тетоважа jесте печат сатане на телу његовог роба, знак да је душа под влашћу нечастивог. На тај начин невидљиве зле силе објављују своју присутност у души и на телу особе; односно, тетоважом особа несвесно или свесно очитава ком господару припада.Kazem ja nije tebi lako. Crkva ovo ono a popovi jeebu I siluju decu...
Decko idi se leci. Nevidljive zle sile. Tebi stvarno nije lako, lepo te savwtujem, idi poojebi nesto, skini mrak sa ociju videces da te price za malu decu mogu da gutaju samo glupi ljudi...Цртање по телу или тетовирање представља скрнављење тела. Тетоважа jесте печат сатане на телу његовог роба, знак да је душа под влашћу нечастивог. На тај начин невидљиве зле силе објављују своју присутност у души и на телу особе; односно, тетоважом особа несвесно или свесно очитава ком господару припада.
sensei bre , ovo na slici žensko čeljadeDa li imate želju za (ili ste već odradili) specifičnu tetovažu na specifičnom mestu?