!!!ZELIM DOBAR SAVET U VEZI GRAFICKE KARTE!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dosta sa zavitlavenjm , molim lepo! Lepo vas molim po ko zna koji put, da mi kazete ( ili me lepo posavetujete) Koje venitalore-kulere 9-Devetke da kupim ( Mislim Koja je marka naj, naj, naj bolja?) Nepitam kolko kosta! samo da ima monogo dobar i jako brze obrtaje elisa svojh ti ventilatiri zci trebaju mi 2 takva evo slike da zna o cemu se radi >>>
ywdjiuz6e5jkxc83.jpg

E sad , Posto ja isto takodje zelim ( NARAVNO) da + ubrzam rad takvim istih kvalitetnih kulera koji se srafe sa strane i samog kulera -venitilatora na frafickoj karti ( zelim da ubrzam brzinu obrtaja same ili samih elisa) I na kulerina koji stoje na stanici i na samoj grafi <<< napominjem to >>>
r05e1co91s9vrxiybc8b.jpg

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________
I da narvno zelim da mi neko odvas ( dobre dece-momaka) Da mi postavi direktan DOWNLOAD za Program RivaTuner , jer zelim da sa tim programom da mi detaljnije > pojasnite - objasnite kako bih ja mogao da sa tim programom da na shtelujem da povecam vrzini svakog venilatora - kulera pojedinachno.

Na primer da povecam brini obrtaja venitilatora - kulera na procesoru , pa isto tako da povecam brzinu kulera na grafickoj i takodje da povecam briznu rada kulera koji stoje na sttranici od kucite koje sam vec naponeo na slici. Pa ako vam nije problem da mi postavite ovaj program >>
RivaTuner.jpg
i dami objasnite malo sta i kako , funkcionise ( al da je full download) da nije Beta -probna verzija , ili ako je slucajno beta dami date registracini broj-kod. NAJLEPSE VAS SVE MOLIM MOMCI.
_______________________________________________________________________________________________________________________________________________

I ZAISTA VAM MNOGO MNOGO HVALA SVIMA U NAPRED!!!

Mnogo on nesto oce,ali i on ne zna sta tacno hoce.

Oces kvalitetne 9-tke...koje se ne cuju ali rade na 1600rpm...kupis ove noctua:

http://www.itsvet.com/proizvod/noctua-nf-b9/comp_comp_cooler/338/1082

Ako oces neke zujalice od kojih ne moze da se stoji uz komp...ali rade na 3500+ rpm onda pogledaj ovaj chieftec:

http://www.itsvet.com/proizvod/chieftec-af-0925pwm/comp_comp_cooler/48/775

Jos mi samo objasni kako ces da mu povecas brzinu obrtaja ako je on fabricki ogranicen na 3500.

Sto se tice grafe isto me zanima kako ces da mu povecaj brzinu obrtaja preko 100% tj. onoga na koliko je fabricki ogranicen...Ako pak mislis da povecavas brzinu procesora i memorije na grafi...to ti ne bih preporucio ako nikad nisi radio ili nemas dobar tutorijal.

malo je opasno sa tim riva tunerom da čačkaš
jer ti svašta menja u hardveru

probaj samo te ventilatore da menjaš
madamislim da ti i ovi postojeći fino hlade

uff koja je marka naj , pa bilo pre kad je suncha sklapala,
kuler sa LAGEROM

@kojeime
nije smarač vidiš da je klinac neki ;)

Kao prvo nisam klinas i 88-mo sam godiste i imam 23 godine
kao druga lepo vas sve odve molim i kupim nevim razlog za zezaje i sprdanje
Ja lepo i normalno pitam da me naucite je znam da vise ljudi vredi nego jedan kad se sloze
i da svi po malo date po samo 1 dobar save i da mogu dosta toga da preduzmem kad me vas vise posavetuje
a ne da me ovako zekite ...
___________________________________________________________________________________________________________________________________
Jos jedno vas molim da mi odgovorite lepo na ovo gde sam postavio ove 3 slike gde sam prikazo na prvoj slici kucte pa grafi i sliku program Rva tuner
da mi lepo objasnite i date koji sajt i taj program i da me naucite znam i ja dosta toga samo mi treba malo pomoci i pokazi
sta treba da se radi i kako funkcionise i kako radi , i na koju foru.
evo ako treba postavicu o5 slike , malo sam ljut na vas :S nist fer da ste vi na mom mestu kako bi ste se osecali da ste dali 800 evra za graficku kartu aaaaaaa?
ywdjiuz6e5jkxc83.jpg

r05e1co91s9vrxiybc8b.jpg

inace bi mi on to sredio. a ranije dok ssam imo XP isto sam imo i ovu grafu GIGABYT NVIDIA GEFORCE 8800 GTS 320Bita DDR3 pa mi je brat instaliro isto Riva tuner i nije bilo nikakvih problema samo treba neko da me nauci da mi pokaze sta i kako se rukuje sa tim programom > Riva Tuner< samo zelim kad budem kupio
Noctua-NF-S12B-FLX.jpg
> NOCTUA
NF-S12B FLX
da im naravni povecam i brinu obrtaja elisa-propelera kako bih vreze radili i bolje hladili .

Poslednja izmena:
on imaautomatsku regulaciju ,
kada ga opteretiš sa 3d igrom povećava brzinu
ali nmm pojma da li ima za nvidia kao ono za atijeve da im se reguliše ručno :think:

riva tuner je OPASAN program i toplo bih preporučio da ne radiš sa njime
Primetio sam juce u jednoj (Pc igraonici) da ima > NZXT Sentry 2 Touch < >
nzxt_sentry_2_touch_2.jpg
<
Dali neko moze da mi kaze Gde po Beogradu Ima to da se kupi, dali neko vas odavde sa foruma mozda ima taj uredjaj ? I dami date par linkova ( sajtova) od radnji -prodavnica po Beogradu gde moze da sku kupi NZXT Sentry 2 Touch i da se pogledaju cee kolko kosta ovaj uredjaj ili neki slican njemu nemra da bude bas taj NZXT Sentry 2 Touch moze i neki slican njemu .
Eto samo vas lepo molim da mi date sajtove-likove od prodavnica gde mogu da pogledam koje su mu cene i gde se radnja nalazi.
U NAPRED HVALA MNOGO !!!

POČETNA....:lol:

temperaturej.jpg

NAJ - NOVIJA.......F R K A....:hahaha:

gpuhondar.jpg

MOJE TEMPERATURE....;)

mojetemperature.jpg

JA SE UOPŠTE NE UZBUĐUJEM...:).

AKO TREBA...KAŽITE MI...;)

Kažeš....imaš...23 godine...eee pa sinko...to su ..NAJLUĐE GODINE...;)

Misliš da si ..NAJBOLJI...i da ..SVE ZNAŠ....a u stvari si ...NA POČETKU...;)

I pored ubeđivanja svih na ovoj temi da su ti sve temperature :ok:.....TI I DALJE ...PRAVIŠ FRKU...kao da si neki...GPU-HONDAR....:lol:.

Ili nas...SVE . Z.A.J.E.B.A.V.A.Š.....a to nije lepo...:besan2:

POČETNA....:lol:

temperaturej.jpg

NAJ - NOVIJA.......F R K A....:hahaha:

gpuhondar.jpg

MOJE TEMPERATURE....;)

mojetemperature.jpg

JA SE UOPŠTE NE UZBUĐUJEM...:).

AKO TREBA...KAŽITE MI...;)

Kažeš....imaš...23 godine...eee pa sinko...to su ..NAJLUĐE GODINE...;)

Misliš da si ..NAJBOLJI...i da ..SVE ZNAŠ....a u stvari si ...NA POČETKU...;)

I pored ubeđivanja svih na ovoj temi da su ti sve temperature :ok:.....TI I DALJE ...PRAVIŠ FRKU...kao da si neki...GPU-HONDAR....:lol:.

Ili nas...SVE . Z.A.J.E.B.A.V.A.Š.....a to nije lepo...:besan2:

ja bi ipak kupio zamrzivač,*** možda zatreba :)

Ja se jos jednom izvinjavam, samo dami neko kaze kako se zove ova > Stvar> Naprava >
nzxt_sentry_2_touch_2.jpg

SENTRY_1_1.jpg

Kao sto je Nvidia Ge Gorce GTX 480 lupam ... Graficka karta, Kako se ovo zove ?
Lupam sad primer: ( kao kad bi reko Samsung , Toshiba...) Sta je to monitor ili Tv :) ;)

I reci te mi sta je bolje od ova dva i sta je brze ?? >>>
http://www.itsvet.com/proizvod/chieftec-af-0925pwm/comp_comp_cooler/48/775
http://www.itsvet.com/proizvod/noctua-nf-b9/comp_comp_cooler/338/1082
I sta mu znaci >>> RPM <<<
________________________________________________________________________________________________
Samo mi jos reci te kako se ova Sparva sa slike zove? Hvala mnogo!

Poslednja izmena:
Takve ...DISPLEJE...poseduju neka kućišta za kompjutere...i kao što možeš i sam da vidiš...tu imaš...PODEŠAVANJE BRZINE VENTILATORA U KUĆIŠTU... I ...PRAĆENJE TEMPERATURE U KUĆIŠTU I NA CPU I PODEŠAVANJE ALARMA ZA IZABRANE ...GRANIČNE TEMPERATURE...;)

RPM= ROTATE PER MINUTE = u prevodu...pošto verovatno ne znaš ni ..ENGLESKI = OBRTAJA U MINUTU

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back