Loki
Iskusan
- Poruka
- 6.252
tema je prosta...napišite šta želite da saopštite nekoj osobi sa kojom ste ili koja vam se sviđa,ili koju ste možda nekada voleli ono što nemate priliku ili hrabrosti da kažete...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...tihi heroj, a ujedino i zvrndov krstarice.Osobi koju sam volela sve sam rekla
.Bilo je i hrabrosti i želje da sve to zna..
Možda jedino -Trebao si ipak da mi kažeš ....
Mada, ne bi to ništa promenilo ..
Osobi koju sada volim rekla sam uglavnom sve što miislim..
Ako sam nešto zaboravila , pitaće me ..
Ne nedostaje mi hrabrost , ne nedostaju mi ni reči ...
Samo mi možda mozak ponekad trokira...
Ali ...Lagano .Trenutak po trenutak.
Ko ?...tihi heroj, a ujedino i zvrndov krstarice.![]()
![]()
Poljubac bez jezika?Ukrala bi tvoje usnice za lagane i njezne poljubce.
da nešto što se opisati ne može, jezik mi samo smeta,Poljubac bez jezika?
da nešto što se opisati ne može, jezik mi samo smeta,
lagana igra usnica.Divota
Jezik, pogotovo ovaj pisani mi je uvek makar privatno bio jaka strana. Sve što napišem mogu svakome i reći. Ne manjka mi hrabrosti. Ipak ne treba zaboraviti da dok god su neke stvari samo na rečima, to nije ništa.tema je prosta...napišite šta želite da saopštite nekoj osobi sa kojom ste ili koja vam se sviđa,ili koju ste možda nekada voleli ono što nemate priliku ili hrabrosti da kažete...
Tako i treba ,to je najpostenije.ja uvek imam priliku jer je stvorim sam i uvek kažem šta želim
nemam kome šta da kažem a kada budem imao saopštiću to direktno i nedvosmisleno.
samnom se uvek zna na čemu si.
koji ti je status koliko vrediš čemu možeš i čemu ne možeš da se nadaš i šta da očekuješ.![]()