Zelim da Znam

• Začetnik teme Začetnik teme Parun
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Da li ste ikada glasali za SPS i Slobodana Milosevica?

• Da, uvek

• Ne, nikada

• Ponekad

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

Parun

Poznat
Poruka
7.760
Od 1990 pa do 1993-4 imali smo nekoliko izbora, vec sam zaboravio kada tacno. Elem SPS i Slobodan Milosevic su prema zvanicnim rezultatima uvek pobedjivali "za koplje" svoje protivkandidate. Meni je zapala za oko jedna stvar tada, a to je da niko, ama bas niko iz mog okruzenja sa kojima sam razgovarao nije glasao ni za SPS ni za Milosevica. Da napomenem da sam tada radio u "ostacima" Federalne Vojske, koja bi po prirodi stvari trebala da je na strani Velikog Vodje. A nije bila, osim koliko znam visoko rangiranih oficira. Imao sam SPS komsiju koji je bio kandidat u Zemunu i koji mi je rekao posle I kruga da je SPS katastrofalno izgubio izbore. Onda je dosao kod mene posle II kruga i rekao mi "Ne znam sta se desilo, svugde smo pobedili"?

Zeleo bih makar na ovaj nacin da utvrdim istinu o tom vremenu, a moje pitanje je jednostavno, za one koji su tada glasali.

Ja sam tad bio u Düsseldorf, tamo sam rođen. To je u Deutschland, za one koji ne znaju. Ne znam šta se tad desilo.

Ako treba neko informacija mogu da saznam, mi ovde u Deutschland imamo google i sve saznamo začas.

1990. sam izasao na glasanje i glasao za DS, a za preCednika sam glasao PROTIV milosevica (za Ivana Djurica, neka mu je laka zemlja). Ivan je bio moj glas protiv. Nisam hteo da glasam za Vuka Manitua. Na Vozdovcu zivim (i dan danas kada dodjem u Beograd, a u Beogradu provodim po 2+ meseca svake godine), pa sam te 1990. glasao za Mirka Petrovica (DS), koji je i postao preCednik Opstine, nakon drugog kruga.

10.1992. sam strugnuo u Kanjadu, pre glasanja, koje se desavalo u 12.1992... Nakon toga sam glasao dva puta: 2004. za Neobavestenog i partiju mu (izvinjavam se na gresci, od 2002. do 2007. sam ziveo u BGDu, posle sam 4 godine ziveo u Americi), i na poslednjim izborima (posto sada zivim u Minhenu). Na istima sam glasao samo 06.05.2012. za Neobavestenog kao preCednika, a sve ostala 3 listica sam popunio u ovom fazonu:

Glasacki-listic-isaran-t.jpg

Toliko o mojim glasanjima. :hvala:

_nobody_

Poslednja izmena:
Hvala na dosadasnjim odgovorima, vrlo je interesantno. Uzorak jos uvek nije veliki, posto ima dosta mladjih ovde koji nisu glasali, ali rezultati samo potvrdjuju moje misljenje da su izbori pokradeni.

Hvala na dosadasnjim odgovorima, vrlo je interesantno. Uzorak jos uvek nije veliki, posto ima dosta mladjih ovde koji nisu glasali, ali rezultati samo potvrdjuju moje misljenje da su izbori pokradeni.

Наравно да су крали. Резултати од преко 90% којих било, ако се добро сећам у Лесковцу и Врању су немогући и невероватни.

Od 1990 pa do 1993-4 imali smo nekoliko izbora, vec sam zaboravio kada tacno. Elem SPS i Slobodan Milosevic su prema zvanicnim rezultatima uvek pobedjivali "za koplje" svoje protivkandidate. Meni je zapala za oko jedna stvar tada, a to je da niko, ama bas niko iz mog okruzenja sa kojima sam razgovarao nije glasao ni za SPS ni za Milosevica. Da napomenem da sam tada radio u "ostacima" Federalne Vojske, koja bi po prirodi stvari trebala da je na strani Velikog Vodje. A nije bila, osim koliko znam visoko rangiranih oficira. Imao sam SPS komsiju koji je bio kandidat u Zemunu i koji mi je rekao posle I kruga da je SPS katastrofalno izgubio izbore. Onda je dosao kod mene posle II kruga i rekao mi "Ne znam sta se desilo, svugde smo pobedili"?

Zeleo bih makar na ovaj nacin da utvrdim istinu o tom vremenu, a moje pitanje je jednostavno, za one koji su tada glasali.

TAko ni na prošlim izborima niko nije glasao za DS...niko ti neće reći da glasa za ološ zarad najnizih oblika inteersa...to bi kao federalac trebao da znaš...

83% nikad nije glasalo za SPS niti za Slobodana Milosevica!!!! Sada je ipak rano za zakljucak ali je vrlo indikativno. Treba uzeti u obzir da stariji glasaci, penzosi koji su mahom glasali za njih uglavnom su ili pomrli ili ne koriste kompjuter.

Ne, jer sam bio previse mlad.

Moji su glasali jednom, prvi put.

Ja sam 2008. glasao za Tadica.

Svako ima pravo da napravi tragicnu gresku jednom. :(

Svakako da ima pravo na gresku. Ja sam od samog pocetka imao osecaj gde ce se sve to i kako zavrsiti. SPS nisam nikada "mirisao" a posebno ne Slobodana Milosevica. Iznendilo me je koliko je ljudi iz cele Srbije doslo 9 marta 1991 u Beograd da protestuje, svi su znali da su im glasovi pokradeni

Prvak Jugoslovenskog Dramskog ....

Ne znam sta bi trebalo da znaci prvak JDP..nadam se da ces pojasniti..ili imas neku aluziju,koju bih ja trebao da znam,ili ne znam.
izmedju ostalog Slobodan Milosevic mi je bio iritantan,sa svojom fizionomijom,i frizurom,klasicni apartcik...direktorcic koje smo imali da vidjamo u perioda SFRJ.
Ne odredjen je bio po pitanju svega...nit voda nit vino.

У децембру 1990. године на првим слободним парламентарним изборима, Милошевићева Социјалистичка партија је победила са 80,5% :hahaha:

Ne znam sta bi trebalo da znaci prvak JDP..nadam se da ces pojasniti..ili imas neku aluziju,koju bih ja trebao da znam,ili ne znam.
izmedju ostalog Slobodan Milosevic mi je bio iritantan,sa svojom fizionomijom,i frizurom,klasicni apartcik...direktorcic koje smo imali da vidjamo u perioda SFRJ.
Ne odredjen je bio po pitanju svega...nit voda nit vino.

Prvak Jugoslovenskog Dramskog Pozorista ....kako se govorilo za vidjenije glumce u svom pozoristu .... drugim recima obican glumac, folirant

У децембру 1990. године на првим слободним парламентарним изборима, Милошевићева Социјалистичка партија је победила са 80,5% :hahaha:

Nekako svakako treba ustanoviti istinu, da li je narod zaista u tom obimu glasao za njega i SPS ili je to samo prva u nizu prevara i kradja koje su kasnije usledile? Rezultati ovde govore obratno, bez obzira sto uzorak nije zaista relevantan. U svakom slucaju drago mi je da makar mladi nisu glasali za njih, kao sto i rezultati ankete potvrdjuju.

Prvak Jugoslovenskog Dramskog Pozorista ....kako se govorilo za vidjenije glumce u svom pozoristu .... drugim recima obican glumac, folirant

Pre dozivljavam foliranta Vuka Draskovica...ovaj je bio sluzbenik,sa zenom koja je imala veci apetit za vlascu.Nesrecan sticaj okolnosti,koji nas je kostao.Nesrece se dogadjaju najcesce nesmotrenima,i naivnima.

- - - - - - - - - -

Nekako svakako treba ustanoviti istinu, da li je narod zaista u tom obimu glasao za njega i SPS ili je to samo prva u nizu prevara i kradja koje su kasnije usledile? Rezultati ovde govore obratno, bez obzira sto uzorak nije zaista relevantan. U svakom slucaju drago mi je da makar mladi nisu glasali za njih, kao sto i rezultati ankete potvrdjuju.

Pa naravno da govore...neces moju pokojnu babu pitati sto je glasala za S.M.ili mog dedu....ja koji sam '77.godiste sigurno nisam ocima mogao da ga gledam.Ovde je vecina ljudi koji e dolaze iz tog slobinog miljea.

Pre dozivljavam foliranta Vuka Draskovica...ovaj je bio sluzbenik,sa zenom koja je imala veci apetit za vlascu.Nesrecan sticaj okolnosti,koji nas je kostao.Nesrece se dogadjaju najcesce nesmotrenima,i naivnima.

100% tacno. Za Vukom iz 90-ih narod je bio spreman da ako treba i pogine. Danas je to bleda slika tog ranijeg Vuka.

Jeste.
Nije,prva se desila 5 oktobra.
Pa onda je procenat veci,glasovi mladih se ne racunaju jer su oni budale.

Vuk pocetkom '90,i Vuk iz ove decenije...to je neverovatna transformacija...lik ima dva lica..Vreme uvek pokaze pravo lice.

- - - - - - - - - -

Ko ovde moze da bude glasac SPS.mozda neki sin ili cerka,otpustenog opstinara,ili neko voljeno introdiktirano unuce nekog direktorcica...Pa ovde dolazi odredjena fela ljudi.

Back