Zelim da vidim...

Zelim da vidim New York...
Zelim da vidim Los Andjeles...
...Mexico...
...Japan...
...Australiju...

Zelim da vidim sve... :)

Sta vi zelite da vidite?
Da li imate listu prioriteta ili zelite sve?
Ili mozda ne zelite?

:)

znači sve gradove u Australiji i Japanu, a samo neke u Americi..
Nema koncepcije šta želiš, znači raštrkana si..

----------------
šta ja želim da vidim?
mjuževe forumašica ((:

a što...kao, bilo bi okej da kaže da želi da vidi samo zlatiborski okrug.....

e, a znate da naši grade nekretine na tajlandu, na puketu.....3 apartmana za rentanje, oko 300k... nešto manje.... eto ideje koji bi da investiraju

- - - - - - - - - -

tamo nema poreza ne nekretnine i na rentiranje....

- - - - - - - - - -

Nisam rekla da nikad nigde ne putujem, ali ne maštam o njima, ne sanjarim,nisu mi merilo kvaliteta života.

msm da je to toliko očigledno, da ne moraš da objašnjavaš...

Želim da vidim Rusiju, da napravim višemesečnu turu po njenom azijskom delu.
Želim da vidim Kubu i Karibe.
Želim da vidim jedne gaćice i da ih skinem da vidim ispod njih...:per:

Bio sam na Kubi...i na Trinidadu....volo bih da idem u Rusiju..pre svega Petrograd, onda Moskvu, al voleo bih da se zavučem i po nekim piktoresnim selima.....ne zanima me Sibir... Mongolija... nikad neću ići na Tajland, osim ako me ekstradiraju tamo protiv moje volje..........

Gobo,esi skino gatje nekoj na hot chatu? ( :

Ne razumem šta si želeo da kažeš. Smeta ti moje objašnjavanje? Kad je postavila toliko pitanja to znači da joj nije jasno.

Ne smeta, zašto bi?
Recimo da ti nikad ne bih postavio pitanje da li voliš da putuješ....moglo je da mi bude poznato na osnovu nekih tvojih razmišljanja....nema u tome ništa loše - to je tvoj stav.

Ne smeta, zašto bi?

Recimo da ti nikad ne bih postavio pitanje da li voliš da putuješ, već, moglo je da mi bude poznato na osnovu nekih tvojih razmišljanja....nema u tome ništa loše - to je tvoj stav.

Dobro sam te razumela :lol:. Pa npr, Egipat, u pravu si. Nemam nameru da idem u zemlju koja je pri vrhu liste sa procentom osakaćenih žena(FGM)

The percentage of girls and women aged 15 to 49 years who had undergone FGM in the years 2004–2015 was 87%

To su tvoji lični afiniteti i imaš skroz prava da nešto želiš ili ne....meni je tako Tajland, kao mesto oduvek poznato po pedofiliji i odvratnom razvratu matorih drtina, nenormalnoj klimi i instant turizmu, nešto što ne bih voleo da postoji, a ne da vidim....i nadajbož doživim...... koj tju recimo k, u Vijetnamu, mada je on zanimljiviji od Tajlanda...

To su tvoji lični afiniteti i imaš skroz prava da nešto želiš ili ne....meni je tako Tajland, kao mesto oduvek poznato po pedofiliji i odvratnom razvratu matorih drtina, nenormalnoj klimi i instant turizmu, nešto što ne bih voleo da postoji, a ne da vidim....i nadajbož doživim...... koj tju recimo k, u Vijetnamu, mada je on zanimljiviji od Tajlanda...

Imam i ja podužu listu, ali da ne kvarimo temu nabrajanjem.:p

Sudan...na primer....ili Iran, o, kako bih vileo da vidim..... a mnogo mi je žao što neču ni imati prilike, ni u mašti, da vidim Damask...

Dubai...a ša znam...jeftin turizam...Katar ne....

- - - - - - - - - -

OK, saglasan...da ne širimo...

Zelim da vidim New York...
Zelim da vidim Los Andjeles...
...Mexico...
...Japan...
...Australiju...

Zelim da vidim sve... :)

Sta vi zelite da vidite?
Da li imate listu prioriteta ili zelite sve?
Ili mozda ne zelite?

:)

Mikonos, Santorini...Kiklade naravno...što više tih ostrva...
a te Balije, Havaje i tako te egzotike nešto neam neku želju da posetim i verovatno ne bi pa čak i da imam mogućnosti

Back