Cosmopolite
Zaslužan član
- Poruka
- 105.977
Gleda se prvo tutorial pre putovanja i prc tvoje ruso-zelje se ne ostvareuzmes mu smart fon i komp i pustis ga u sumu na 3 dana....kvotica 1,1 da ce ga oglodati vec prve noci![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gleda se prvo tutorial pre putovanja i prc tvoje ruso-zelje se ne ostvareuzmes mu smart fon i komp i pustis ga u sumu na 3 dana....kvotica 1,1 da ce ga oglodati vec prve noci![]()
a tutorial gledas na smartfonu koji ti kaze i de su strane sveta i koga nemasGleda se prvo tutorial pre putovanja i prc tvoje ruso-zelje se ne ostvare![]()
Zasto se obracas meni , nisam ja noob.a tutorial gledas na smartfonu koji ti kaze i de su strane sveta i koga nemas
ti bre ni po mahovini ne bi uspeo da se orijentises...prve noci bi pojo pecurku ludaru![]()
Beres pecurke?Zasto se obracas meni , nisam ja noob.
Jestive da , naucio sam od lika sa Homolja.Beres pecurke?
Pa kada ne moze da proda.Umesto reklame za prodaju otvori se tema o cekicu....prosto...![]()
Jasta,kad dozlogrdi zna se gde mu je mesto.Po tebi izgleda je najbolje da 4K bude na 15 inča ?
Tako se radi , uzmeš i slomis i ne praviš dramu.
Bolje mu je da uzme 7000dindzi nego da ga razbije.Jasta,kad dozlogrdi zna se gde mu je mesto.
Razmišljam isto da uradim sa desktopom, treba mi još 4 GB rama, neka grafička od 2 GB i SSD.Ја сам мој Асус из 2010 освежио, убацио ССД диск, заменио wifi картицу са блутутом и добавио рама. Наравно, заменио пасту на процесору.
Ради као да сам га јуче купио.
Ја сам wifi картицу наручио са Алија.Подржава wifi 6 и BT 5,2. Рам и ССД купио овде у Русији. Цене малтене као у Кини а имам гаранцију.Razmišljam isto da uradim sa desktopom, treba mi još 4 GB rama, neka grafička od 2 GB i SSD.
Mislim da bi se preporodili i ja i računar.
Svakako jeftinije nego cela konfiguracija.
I meni treba toliko, koji evro gore dole.Ја сам wifi картицу наручио са Алија.Подржава wifi 6 и BT 5,2. Рам и ССД купио овде у Русији. Цене малтене као у Кини а имам гаранцију.
Све ме изашло око 80€.
Мој стари Асус има i5 процесор, прва генерација. Супруга га користи за посао. Битна јој је стабилна конекција на нет и веза са бт слушалицама. Инсталирао сам win10 LTSC и све ради као сат.I meni treba toliko, koji evro gore dole.
Ovaj 8400 radi na 3.0 GHz, može da se overklokuje na 3.6, čitao sam da ne diže mnogo temperaturu u tom slučaju, samo ne znam koliko je osetna realna promena u performansama.
Mada kad dupliram ram i memoriju na grafici, plus ssd, biću zadovoljan.
I sad radi ok, lakše Linux distribucije i Win 10 su upotrebljivi.
Nisi covek od reci,a hoces da uvalis laptop nekom drugom da ga izlupa.necu 7 ili 8 hiljada dinara,hocu da mu ugradim ssd od 240gb ili vise i prodam za minimum 15 hiljada. da bih kupio drugi neki koji je tanak i lagan,ali da ekran bude veci. ne mogu da gledam u ovaj iz daljine,previse je sve sitno.
Njega mozes overklokovati samo dizanjem FSB takta, a to dosta zavisi od memorije koju imas...Ovaj 8400 radi na 3.0 GHz, može da se overklokuje na 3.6, čitao sam da ne diže mnogo temperaturu u tom slučaju, samo ne znam koliko je osetna realna promena u performansama
8gb rama pun pogodak.Njega mozes overklokovati samo dizanjem FSB takta, a to dosta zavisi od memorije koju imas...