zelim da razbijem laptop

Gleda se prvo tutorial pre putovanja i prc tvoje ruso-zelje se ne ostvare :hahaha:
a tutorial gledas na smartfonu koji ti kaze i de su strane sveta i koga nemas :lol:

ti bre ni po mahovini ne bi uspeo da se orijentises...prve noci bi pojo pecurku ludaru :rotf:

ruso zelje nisu ruso zelje...to se zove istorija.... ovo je van geopolitike... svet je zabrazadio u tehnoloskom corsokaku.

na moj post # 39 si se nakacio kao svaki anarholiberal koga svrbi ruska cirilica :rotf:

a cim nekog nesto svrbi, tu neceg ima...ili sto se kaze de ima dima iima i vatre...a vatre ima bas solidno u ukrajini... jos kad sarmat bude lansiran..si znao da sarmat znaci srbin...idi malko pa prostudiraj koren te reci.

http://www2.filg.uj.edu.pl/~wwwip/postjugo/texts_display.php?id=436

divna izreka: ko ne plati na mostu plati na cupriji

doslo je vreme za naplatu kolonijalnim propalim silama

Koliko sam samo monitora, miševa i tastatura polupao kad sam nervozan.
I to ne zbog igrice, tu se nisam nikad nervirao, nego tako dođe dan kad bukvalno ništa ne ide, sve mi ispada iz ruke, prsne mi limun u oko, otvoram neku bočicu i čep me pogodi u oko i ispadne negde, nema ga na vidiku i slično.
Onda kao sednem za komp da se smirim pa tu nešto ne ide, uzmem lepo i polupam.
I nikad se nisam kajao.
Sreća pa se taj moj unutrašnji gnev povukao.

Ја сам мој Асус из 2010 освежио, убацио ССД диск, заменио wifi картицу са блутутом и добавио рама. Наравно, заменио пасту на процесору.
Ради као да сам га јуче купио.

Ја сам мој Асус из 2010 освежио, убацио ССД диск, заменио wifi картицу са блутутом и добавио рама. Наравно, заменио пасту на процесору.
Ради као да сам га јуче купио.
Razmišljam isto da uradim sa desktopom, treba mi još 4 GB rama, neka grafička od 2 GB i SSD.
Mislim da bi se preporodili i ja i računar.
Svakako jeftinije nego cela konfiguracija.

Razmišljam isto da uradim sa desktopom, treba mi još 4 GB rama, neka grafička od 2 GB i SSD.
Mislim da bi se preporodili i ja i računar.
Svakako jeftinije nego cela konfiguracija.
Ја сам wifi картицу наручио са Алија.Подржава wifi 6 и BT 5,2. Рам и ССД купио овде у Русији. Цене малтене као у Кини а имам гаранцију.
Све ме изашло око 80€.

Ја сам wifi картицу наручио са Алија.Подржава wifi 6 и BT 5,2. Рам и ССД купио овде у Русији. Цене малтене као у Кини а имам гаранцију.
Све ме изашло око 80€.
I meni treba toliko, koji evro gore dole.
Ovaj 8400 radi na 3.0 GHz, može da se overklokuje na 3.6, čitao sam da ne diže mnogo temperaturu u tom slučaju, samo ne znam koliko je osetna realna promena u performansama.
Mada kad dupliram ram i memoriju na grafici, plus ssd, biću zadovoljan.
I sad radi ok, lakše Linux distribucije i Win 10 su upotrebljivi.

I meni treba toliko, koji evro gore dole.
Ovaj 8400 radi na 3.0 GHz, može da se overklokuje na 3.6, čitao sam da ne diže mnogo temperaturu u tom slučaju, samo ne znam koliko je osetna realna promena u performansama.
Mada kad dupliram ram i memoriju na grafici, plus ssd, biću zadovoljan.
I sad radi ok, lakše Linux distribucije i Win 10 su upotrebljivi.
Мој стари Асус има i5 процесор, прва генерација. Супруга га користи за посао. Битна јој је стабилна конекција на нет и веза са бт слушалицама. Инсталирао сам win10 LTSC и све ради као сат.
Минимум пар година још може да ради без проблема.

Back