Želim da mu uništim brak ...... !

Pre mnogo godina sam u Novom Sadu poznavao nekog tipa Mirka koji se vratio iz Nemacke sa novim BMW-om i novcanikom punim para...Nije lose izgledao, ali je imao zenu i dvoje slatke male dece.

Bio sam svedok da su zene bukvalno NAVALJIVALE na njega!

Vrebale su ga kada izlazi iz stane, motale se oko parkiranog auta, sta sve nisu radile samo da ih pokupi...

Zene su MNOGO GORE od muskaraca kada im se neko dopada iz bilo kog razloga i kada ga atakuju.

I da nikada ne bi mogao da ostaviš svoju ženu ! :zkez:

Da prolazis kroz tezak psiholoski period je rne umes da se odreknes jednbe od dve ljubavnice.. jer ti oduzimaju previse vremena.. i bacao si novcic i da ona nije jednostavno imala srece.. i noje do nje vej je do tebe - tacnije novcica.. ali ostacete dobri drugovi.. ako se novcic predomisli..

Voleo big da vidim koja zena (koja pristojno izgleda) ne bi atakovala nekog poznatog glumca ili fudbalera..

Ni mislile ne bi da li je srecno ozenjen ili nije.

Koliko bi ih muvale Noleta, sta mislite, bez obzira sto znaju njegovo bracno stanje...

A koliko bi rekle: "Ne zanima me, ima zenu i dete!"

Da prolazis kroz tezak psiholoski period je rne umes da se odreknes jednbe od dve ljubavnice.. jer ti oduzimaju previse vremena.. i bacao si novcic i da ona nije jednostavno imala srece.. i noje do nje vej je do tebe - tacnije novcica.. ali ostacete dobri drugovi.. ako se novcic predomisli..

koji si ti materijalista... samo o novcu... cenim da kad raskines sa nekom, sednes i racunas koliko si se istrosio :sad2:

:klap:

Da si bankrotirao i da moraš da založiš kuću i auto pod hipoteku,
I da ti bivša žena traži povećanje elimentacije i da će morati da te obilazi u zatvoru i donosi pakete 1 mesečno ............:zkez:

Voleo big da vidim koja zena (koja pristojno izgleda) ne bi atakovala nekog poznatog glumca ili fudbalera..

Ni mislile ne bi da li je srecno ozenjen ili nije.

Koliko bi ih muvale Noleta, sta mislite, bez obzira sto znaju njegovo bracno stanje...

A koliko bi rekle: "Ne zanima me, ima zenu i dete!"

pricas o promilu zena koje su udarene u glavu losim vaspitanjem majke koja ih je ucila da muskarce treba iskoriscavati.. iskustvo... jbt :lol:

- - - - - - - - - -

Mene je takva jedna davno smuvala pa sam se ozenio sa njom direktno iz braka gde sam imao dvoje dece....

N isam odolio iskusenju. :rumenko:

ti si blajbi isti kao oni mudraci od jedne procitane knjige :rotf:

pricas o promilu zena koje su udarene u glavu losim vaspitanjem majke koja ih je ucila da muskarce treba iskoriscavati.. iskustvo... jbt :lol:

- - - - - - - - - -

ti si blajbi isti kao oni mudraci od jedne procitane knjige :rotf:

Takvih je preko 90% zena.

One koije nisu takve ne trebaju nikome, pa im bracna vernost sluzi kao dobar izgovor...

Kada sam bio mladji, imao para i solidan auto, svake nedelje sam vodio drugu u motel, kako neudatu tako i udatu. (udate jos vise)

Back