kisela bombona
Elita
- Poruka
- 20.104
Желим да будем министар спорта!
Освајач олимпијског сребра на Играма у Пекингу пре четири године, Милорад Чавић, навео је да планира да остане у спорту,
али кроз политички ангажман.
- Жеља ми је да постанем министар спорта за неколико година ако се за то укаже прилика. Волео бих да останем у спорту и помогнем развоју српског пливања. Такође, хтео бих да од 1. јануара отворим академију у Београду, а да се касније прошири на целу Србију.
На екрану делује све лако, али понекад и врхунски спортисти трпе велике болове. Милорад Чавић, најуспешнији српски пливач у историји који се повукао након Олимпијских игара у Лондону, открио је мало познате детаље из последњих месеци његове каријере.
Чавић има и других амбиција,
„Лепо пишем, хоћу да издам књигу“
Чавићу је жеља да напише аутобиографију о виђењу живота у Србију из угла једног странца.
- Мислим да сам талентован за то и да лепо пишем. Последњих неколико година сам доста тога проживео у Европи, како успеха, падова, тако и допинг контрола - истакао је српски пливач.
Приход од продаје књиге би ишао у добротворне сврхе.
http://www.alo.rs/sport/52994/Zelim_da_budem_ministar_sporta
******************************************************************************************************************************
Лично ми је Чавић драг спортиста.Увек се сетим свих оних радосних тренутака које нам је пружио представљајући и Србе и српски спорт на један величанствен начин. Жао ми је ако је ово крај његове спортске каријере, али не мислим да би он био добар предлог за неког будућег министра за спорт.
Колико би ово било добро и за Чавића и за српски спорт

Мени није јасно само, зашто је превладало мишљење да министар за спорт мора да буде неки бивши спортиста. Зар за ту фукцију министра не треба још неки "атрибут", сем тај да има успешну спортску каријеру.
Овај потез, да отвори академију у Београду, а да се касније прошири на целу Србију, му је на пример добар и сматрам да би највише требао око тога да се заангажује,..а да се МАНЕ БИЛО КАКВОГ РАЗМИШЉАЊА, БАВЉЕЊА ПОЛИТИКОМ!!!
.
Poslednja izmena: