Zeli da se ubije zbog mene

Dobraosobaa

Početnik
Poruka
3
Zdravo svima, imala sam jednog decka skoro smo raskinuli nema ni 10tak dana, bili smo 3 godine zajedno, mnogo sam ga volela i on mene, ali stalno sam ga hvatala kako pise sa drugima dopisuje se cak sam ga jednom pozvala kao neka druga devojka da dodje da se vidimo dosao je uhvatila sam ga raskinula sam pretio je da ce se ubiti pomirila sam se sa njime... Sve je to proslo krenula sam i ja da se dopisujem on me je uhvatio i svu krivicu kao i uvek baca na mene ljutio se proslo sve to zakleli se necemo vise, kad ja opet napravim lazni profil od njegove prijateljice i pisem sa njime pitam imas li devojku rece ne nego ti imas decka... Posle kazem hoces da budes samnom kao aj zovi me pa cu da ti kazem, i tu ga zovem kazem da sam ja i da raskidamo, raskinula ja sa njim moli kuka place, al dzabe mu nasla ja drugog decka s kojim sam vec 4dana(bivsi nema pojma) sve to okej, e sad lik pocinje da mi preti da place Ne jede ne spava zove me nocu uzima noz stavlja na vrat bukvalno je isekao vrat veruj te mi kad se kunem Bogom... Ali ja ne zelim ne mogu da unistim dalji zivot zbog njega ne volim ga vise ohladila sam se molim vas saveti hocu da me pusti na miru? Jos da napomenem da me i moji roditelji uprkos svemu teraju da se pomirim sa njime... I da sutra treba da dodje on ovde ali ja ga ne zelim videti u mom prisustvu jos bi covek i da predstava jos ga moji zvali, pomoc molim vas? Da li da ga vodim psihijatru padam u depresiju zbog ovoga previse me gusi

Šta da ti kažem ako zajebana situacija nemoj da se vraćaš Naći će on drugu devojku ,većih ima sigurno u rezervi tako da neka te to ne brine i znaš ono u vezi raskida kako kaže Nikola Kojo u onom filmu Zaboravio sam kako se zove Ako moraš to da uradiš uradi to sto bezbolnije dakle ti da mu kažeš drugar,nisi više za mene bilo nam je lepo dok je trajalo Ciao bye razumeće kao što i Sama kažeš da je ženskaros 100%da on ima već nekoga u rezervi..

nek se rokne... ali taj film necea gledati.
Suvise taj ego cava voli sebe a jos vise voli da Tebe pravi budalom.
Neka si ga ostavila. Neka se kaje.
Ti zivi svoj zivot i boli te doopence pa lazovcinu i MANIPULATORA...

Uzivaj sa novim deckom
Nemoj biti tako surov, nije u redu da čovek oduzme sebi život treba ga sačuvati život Ima raznih prepreka Ovo je samo jedna od ali kao što i sam kažeš manipulator bolje ga se rešiti a ja kao što rekoh gore verujem da on već ima nekoga tako da samo napred... u nove pobede

Eto resenja, blokiraj ga svuda i ne kontaktiraj s njim, a roditeljima reci da ga usvoje.

Oboje ste nezreli cak i za klinacku vezu, tako da to igranje samo pogorsava stvari i dok mu odgovaras on ce se nadati. Pusti ga da sam resi svoj problem, ako ga zaista vise ne volis.

Nemoj biti tako surov, nije u redu da čovek oduzme sebi život treba ga sačuvati život Ima raznih prepreka Ovo je samo jedna od ali kao što i sam kažeš manipulator bolje ga se rešiti a ja kao što rekoh gore verujem da on već ima nekoga tako da samo napred... u nove pobede

osnov psihologije je kada "klovn" vice naglas ubicu se ... nikada to ne uradi to je najjevtiniji manipulatorski trik kojim prbegavaju picKICe ...
Zasto kazem tako "surovo" ...
1993. na ekskurziji sam sat i po pricao sa drugaricom koja je tako sedela na prozoru i htela da skoci i isece vene.
Sta mislis ko je spasao? Tako je decko koji je otkacio sati i po pre toga :D

Kazem 100% odgovorno tvrdim , cista manipulacija i nemogucnost da podense sto je ona sada vec 4 dana srecna sa drugim.

@Dobraosobaa ... zivi svoj zivot dalje :D
Tebi zelim sve najlepse a tom sto hoce da se "samoubiva" neka ga tese one sa kojima se dopisivao Tebi iza ledja

Zdravo svima, imala sam jednog decka skoro smo raskinuli nema ni 10tak dana, bili smo 3 godine zajedno, mnogo sam ga volela i on mene, ali stalno sam ga hvatala kako pise sa drugima dopisuje se cak sam ga jednom pozvala kao neka druga devojka da dodje da se vidimo dosao je uhvatila sam ga raskinula sam pretio je da ce se ubiti pomirila sam se sa njime... Sve je to proslo krenula sam i ja da se dopisujem on me je uhvatio i svu krivicu kao i uvek baca na mene ljutio se proslo sve to zakleli se necemo vise, kad ja opet napravim lazni profil od njegove prijateljice i pisem sa njime pitam imas li devojku rece ne nego ti imas decka... Posle kazem hoces da budes samnom kao aj zovi me pa cu da ti kazem, i tu ga zovem kazem da sam ja i da raskidamo, raskinula ja sa njim moli kuka place, al dzabe mu nasla ja drugog decka s kojim sam vec 4dana(bivsi nema pojma) sve to okej, e sad lik pocinje da mi preti da place Ne jede ne spava zove me nocu uzima noz stavlja na vrat bukvalno je isekao vrat veruj te mi kad se kunem Bogom... Ali ja ne zelim ne mogu da unistim dalji zivot zbog njega ne volim ga vise ohladila sam se molim vas saveti hocu da me pusti na miru? Jos da napomenem da me i moji roditelji uprkos svemu teraju da se pomirim sa njime... I da sutra treba da dodje on ovde ali ja ga ne zelim videti u mom prisustvu jos bi covek i da predstava jos ga moji zvali, pomoc molim vas? Da li da ga vodim psihijatru padam u depresiju zbog ovoga previse me gusi
Stipu budalu oces i tebe za rezne,kazi mu da ces da ga prijavis

Cirkus

Sve je dobro dok taj noz ne locira na tvoj vrat.

Kazi mu:
"Ucini to sto bezbolnije" :mrgreen:

i tu ga zovem kazem da sam ja i da raskidamo, raskinula ja sa njim moli kuka place, al dzabe mu nasla ja drugog decka s kojim sam vec 4dana(bivsi nema pojma) sve to okej, e sad lik pocinje da mi preti da place Ne jede ne spava zove me nocu

Твој први проблем је што га тада ниси блокирала.

Сад можеш да му кажеш да већ имаш новог дечка и да евентуало може да буде трећи точак; да теби не смета да будеш са два момка истовремено у кревету, ако њему не смета што је овај нови би.

Hvala svima na savetima da javim sta se dalje desavalo, dosao je kleknuo zaprosio me odbila sam ga svadjali smo se rekla sam da ostane sa njegovim devojkama drugim s kojim se dopisivao uzeo je tel i bacio ga iz, sve snage razbio ga, sad lik bukvalno nema tel i jos je pretio tucicu ti decka on se preti da ce da bije mog sadašnjeg decka a moj sadašnji se preti da ce da bije njega tj tog bivšeg ne zelim probleme moze da me nadje u gradu sa sadašnjim deckom da bane od jednom jer nema tel i sad ako, dodje bice problema... Stv, ne znam kazem mu da se otkaci od mene vata me na tugu

Ti si luda što si se i prvi put pomirila sa njim i što si u opšte bila u vezi sa takvom budalom.

Tri godine potrošila a tako ti se vraća. Zato tog sledećeg malo bolje biraj.

Ti koji samo kukaju da ce da se capnu samo tako laju. Nemaju m za to. Kuliraj ga. Uzivaj u novoj vezi. Tvoja sad bivsa veza bila je bas turbulentna. Raskid je bio neminovan odavno. Dobro si uradila, nisi trebala da dajes drugu sansu. Kad nesto uradi jednom, uradice jos x puta kad mu / joj se ukaze prilika.

Mene on podseca na Mikija Manojlovica kad ulazi u reku kao da hoce da se udavi zbog neuzvracene ljubavi a onda izroni na drugom mestu. Dok Mirjana Karanovic kuka na sav glas za njim jer se navodno ubio.

Zatim ga je Dragan Jovanovic lopatom u glavu zaista poslao na dno.

Hvala svima na savetima da javim sta se dalje desavalo, dosao je kleknuo zaprosio me odbila sam ga svadjali smo se rekla sam da ostane sa njegovim devojkama drugim s kojim se dopisivao uzeo je tel i bacio ga iz, sve snage razbio ga, sad lik bukvalno nema tel i jos je pretio tucicu ti decka on se preti da ce da bije mog sadašnjeg decka a moj sadašnji se preti da ce da bije njega tj tog bivšeg ne zelim probleme moze da me nadje u gradu sa sadašnjim deckom da bane od jednom jer nema tel i sad ako, dodje bice problema... Stv, ne znam kazem mu da se otkaci od mene vata me na tugu

:rotf: ... hvala sto si mi ulepsala ujutro

Back