Dobraosobaa
Početnik
- Poruka
- 3
Zdravo svima, imala sam jednog decka skoro smo raskinuli nema ni 10tak dana, bili smo 3 godine zajedno, mnogo sam ga volela i on mene, ali stalno sam ga hvatala kako pise sa drugima dopisuje se cak sam ga jednom pozvala kao neka druga devojka da dodje da se vidimo dosao je uhvatila sam ga raskinula sam pretio je da ce se ubiti pomirila sam se sa njime... Sve je to proslo krenula sam i ja da se dopisujem on me je uhvatio i svu krivicu kao i uvek baca na mene ljutio se proslo sve to zakleli se necemo vise, kad ja opet napravim lazni profil od njegove prijateljice i pisem sa njime pitam imas li devojku rece ne nego ti imas decka... Posle kazem hoces da budes samnom kao aj zovi me pa cu da ti kazem, i tu ga zovem kazem da sam ja i da raskidamo, raskinula ja sa njim moli kuka place, al dzabe mu nasla ja drugog decka s kojim sam vec 4dana(bivsi nema pojma) sve to okej, e sad lik pocinje da mi preti da place Ne jede ne spava zove me nocu uzima noz stavlja na vrat bukvalno je isekao vrat veruj te mi kad se kunem Bogom... Ali ja ne zelim ne mogu da unistim dalji zivot zbog njega ne volim ga vise ohladila sam se molim vas saveti hocu da me pusti na miru? Jos da napomenem da me i moji roditelji uprkos svemu teraju da se pomirim sa njime... I da sutra treba da dodje on ovde ali ja ga ne zelim videti u mom prisustvu jos bi covek i da predstava jos ga moji zvali, pomoc molim vas? Da li da ga vodim psihijatru padam u depresiju zbog ovoga previse me gusi