Železnička stanica Beograd

Da bi ga "dognao", ma sta to znacilo, meni kuci treba ce ti jedan veliki brod.... evidentno, da Rome ne racunas kao ljude, ali sta sad.... Bitno je :klap: :klap:

Ako mislis da geografiju Crne Gore od mene bolje znas onda se grdno varas... Prva 4 km od granice pripadaju Dobrakovu i Metanjcu, deponija se nalazi ispod Dobrakova 1 km i ispod granicnog prijelaza, dje je potpuno nenaseljena teritorija. To je situacija sa Bjelopoljske strane...
Drugi granicni prijelaz se zove Dracenovac koji se nalazi iza Rozaja i takodje je nenaseljena ili rijetko naseljena teritorija, znam da i tamo postoji jedna ogromna deponija smeca koju sam par puta svojim ocima vidio kako gori, sto nikako nije dobro...

I ne znam kakve veze sad Romi sa ovim imaju!!! Jesu li oni ti tvoji stanovnici deponije ili...

No tema je "Zeljeznicka stanica Beograd" ne CG i CGorske deponije i Romi...

Ako mislis da geografiju Crne Gore od mene bolje znas onda se grdno varas... Prva 4 km od granice pripadaju Dobrakovu i Metanjcu, deponija se nalazi ispod Dobrakova 1 km i ispod granicnog prijelaza, dje je potpuno nenaseljena teritorija. To je situacija sa Bjelopoljske strane...
Drugi granicni prijelaz se zove Dracenovac koji se nalazi iza Rozaja i takodje je nenaseljena ili rijetko naseljena teritorija, znam da i tamo postoji jedna ogromna deponija smeca koju sam par puta svojim ocima vidio kako gori, sto nikako nije dobro...

I ne znam kakve veze sad Romi sa ovim imaju!!! Jesu li oni ti tvoji stanovnici deponije ili...

No tema je "Zeljeznicka stanica Beograd" ne CG i CGorske deponije i Romi...

Kad predjes granicu kod Jabuke..... i da oni su stanovnici tih deponija.... a ovamo koliko cujem naplacujete neke ekoloske takse.... :rolleyes:

a danas sam cini mi se bio drugi ili treci put u BG,uopste mi se ne svidja grad,ogorman je,nigde ne mozes naci drvo da stanes u lad,sve beton sto mi je jako ruzno,romska naselja pored kojih prolaze "besna"kola i deponije smeca...mada......ima grad lepu omladinu po ulicama-))to je jedino sto mi se dopalo.

Back