Zeleo bih da postanem gojazan

Znate kako, frustracije izgledom i opsesije zdravljem su svojevrsna psihoza.

Ustvari treba da radis, živis i hranis se onako kako ti prija bez preteranog živciranja zbog toga kako to izgleda drugima.

Lično se svake zime ugojim, a leti skinem kilažu.
Po važećim kriterijumima sam gojazan i imam desetak kila viska, al jebemti te kriterijume ako zbog njih treba da drhtim od griže savesti kad god pojedem kilo jagnjetine sa drugarima.

Uostalom, umiru i zdravi .
Mator sam čovek i ispratio sam već mnoge nepusače, i džogere.

Postavljaču teme preporučujem da se opusti i počne da živi ko normalni ljudi, uskoro će osetiti da je život lep.

vise dosadila zategnutost,vezbanje i pravilna ishrana
ugojicu se,vec sam poceo opusteno da se prezderavam
pored opijanja naravno
sad me zanima,kakva su iskustva debelih kako je to biti gojazan sa sociolosko pa pomalo i zdravstvene tacke
nikad nisam bio debeo pa bi me zanimala iskustva

Mleko sa secerom i kakaoom.

Za dorucak sendvic od kikiriki putera i ispasiranom bananom.

Znate kako, frustracije izgledom i opsesije zdravljem su svojevrsna psihoza.

Ustvari treba da radis, živis i hranis se onako kako ti prija bez preteranog živciranja zbog toga kako to izgleda drugima.

Lično se svake zime ugojim, a leti skinem kilažu.
Po važećim kriterijumima sam gojazan i imam desetak kila viska, al jebemti te kriterijume ako zbog njih treba da drhtim od griže savesti kad god pojedem kilo jagnjetine sa drugarima.

Uostalom, umiru i zdravi .
Mator sam čovek i ispratio sam već mnoge nepusače, i džogere.

Postavljaču teme preporučujem da se opusti i počne da živi ko normalni ljudi, uskoro će osetiti da je život lep.

Sa zdravim duhom - zdravo telo. Kako da te priroda voli kad nju ne volis i nisi ono sto te je napravila da budes?

vise dosadila zategnutost,vezbanje i pravilna ishrana
ugojicu se,vec sam poceo opusteno da se prezderavam
pored opijanja naravno
sad me zanima,kakva su iskustva debelih kako je to biti gojazan sa sociolosko pa pomalo i zdravstvene tacke
nikad nisam bio debeo pa bi me zanimala iskustva

Gojaznost mogu da pravilno iznesu samo samozive osobe. A mislim da ti imas to u sebi, nije ti potreban nikakav savet oko toga, tako da- go for it.

Sa zdravstvene tacke je isti krac kao i kada nisi gojazan, osim ako odes u neki ekstrem tipa 230 kila. Ako se nisi nesto posebno znojio i kao mrsav, neces ni kada si debeo. Ako jesi, razbijaces se od znoja kada si debeo.

Bices sporiji, i manje pokretljiviji, mada ni to nije toliko, ako nisi mator.

U principu, sto si matoriji teze ti je i sa zdravstvene i sa psihicke strane, osim ako nisi samozivi autsajder koji prihvata svoju prirodu. E ako si takav, onda je najbolja kombinacija da si debeo, inteligentan, mator i samoziv, to su ljudi sa najvise duha i najzanimljivije osobe.

A da, zakon je osecaj jer se osecas jaci, i muzevniji, sa vece visine gledas na ljude kada prolazis ulicom, dobro je za samopouzdanje. Ali opet, samo ako si samoziv lik.

- - - - - - - - - -

Za odecu je malo zajebano, jer sto se tice odece, tu vaze posebna pravila; posto je moda poslednje utociste mejnstrima, tu i najveci autsajderi padaju.

Poslednja izmena:
pa upravo od toga i bezim!
u teretani sam vise od pola zivota
sveo bih bespotrebno kretanje na minimum
besciljno zamaranje i setnja sam shvatio da su besmisleni!
naravno cilj im je przenje kalorija ali ako te za to zabole gube svrhu
vecina tipova u teretani su tu zbog izgleda a ne zbog zdravlja!

Vecina tipova u teretani izbegava da radi najbitniju vezbu za snagu celog tela, cucanj, i zglobovi su im na nivou zglobova moje pokojne babe. To su likovi koji misle da su biceps i triceps pokazatelji snage tela.
Zajebi ti pricu o vecini tipova u teretani kada pricas o gojenju. Vecina tipova u teretani su teski pajseri, koje prosecan debeo lik moze da podigne jednom rukom.

Vecina tipova u teretani izbegava da radi najbitniju vezbu za snagu celog tela, cucanj, i zglobovi su im na nivou zglobova moje pokojne babe. To su likovi koji misle da su biceps i triceps pokazatelji snage tela.
Zajebi ti pricu o vecini tipova u teretani kada pricas o gojenju. Vecina tipova u teretani su teski pajseri, koje prosecan debeo lik moze da podigne jednom rukom.

moj stric od 60 kila, sa 75 godina, trener bk kablova, mosh te sravni sa zemljom u roku od pola sekundi koje god si mase. pokaze ti prstom - eno tamo, okrenes glavu, pras u vilicu i dok padas ide apekat kao zvrsnica pa se trzas dole ko svinja. stavi ti nogu za vrat i cheka pliciju da te stavi iza brave.
mrcine bre bez moga.

Back