Eva_Morales
Primećen član
- Poruka
- 911
Zaebano je to...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pitaj na zenama -one znaju kako.vise dosadila zategnutost,vezbanje i pravilna ishrana
ugojicu se,vec sam poceo opusteno da se prezderavam
pored opijanja naravno
sad me zanima,kakva su iskustva debelih kako je to biti gojazan sa sociolosko pa pomalo i zdravstvene tacke
nikad nisam bio debeo pa bi me zanimala iskustva
vise dosadila zategnutost,vezbanje i pravilna ishrana
pored opijanja naravno
sad me zanima,kakva su iskustva debelih kako je to biti gojazan sa sociolosko pa pomalo i zdravstvene tacke
Znate kako, frustracije izgledom i opsesije zdravljem su svojevrsna psihoza.
Ustvari treba da radis, živis i hranis se onako kako ti prija bez preteranog živciranja zbog toga kako to izgleda drugima.
Lično se svake zime ugojim, a leti skinem kilažu.
Po važećim kriterijumima sam gojazan i imam desetak kila viska, al jebemti te kriterijume ako zbog njih treba da drhtim od griže savesti kad god pojedem kilo jagnjetine sa drugarima.
Uostalom, umiru i zdravi .
Mator sam čovek i ispratio sam već mnoge nepusače, i džogere.
Postavljaču teme preporučujem da se opusti i počne da živi ko normalni ljudi, uskoro će osetiti da je život lep.
vise dosadila zategnutost,vezbanje i pravilna ishrana
pored opijanja naravno
pa upravo od toga i bezim!
u teretani sam vise od pola zivota
sveo bih bespotrebno kretanje na minimum
besciljno zamaranje i setnja sam shvatio da su besmisleni!
naravno cilj im je przenje kalorija ali ako te za to zabole gube svrhu
vecina tipova u teretani su tu zbog izgleda a ne zbog zdravlja!
Ukratko, gojenje nije za pickice, nego za prave muskarcine.
Zato Dr Feelgood i ne moze da se ugoji.
Vecina tipova u teretani izbegava da radi najbitniju vezbu za snagu celog tela, cucanj, i zglobovi su im na nivou zglobova moje pokojne babe. To su likovi koji misle da su biceps i triceps pokazatelji snage tela.
Zajebi ti pricu o vecini tipova u teretani kada pricas o gojenju. Vecina tipova u teretani su teski pajseri, koje prosecan debeo lik moze da podigne jednom rukom.
moj stric od 60 kila, sa 75 godina, trener bk kablova, mosh te sravni sa zemljom u roku od pola sekundi koje god si mase. pokaze ti prstom - eno tamo, okrenes glavu, pras u vilicu i dok padas ide apekat kao zvrsnica pa se trzas dole ko svinja. stavi ti nogu za vrat i cheka pliciju da te stavi iza brave.
mrcine bre bez moga.