Zeleo bih da postanem gojazan

cave man

Buduća legenda
Banovan
Poruka
29.314
vise dosadila zategnutost,vezbanje i pravilna ishrana
ugojicu se,vec sam poceo opusteno da se prezderavam
pored opijanja naravno
sad me zanima,kakva su iskustva debelih kako je to biti gojazan sa sociolosko pa pomalo i zdravstvene tacke
nikad nisam bio debeo pa bi me zanimala iskustva

pored opijanja naravno
sad me zanima,kakva su iskustva debelih kako je to biti gojazan sa sociolosko pa pomalo i zdravstvene tacke
Ти се сигурно захебаваш.

Ти се сигурно захебаваш.

on, zapravo, garant misli da je nevidjeni genije
koji je nasao nacin da otvori citavu temu uvredljivu za prilican broj ljudi
a da je ne zatvore i obrishu momentalno
i sto je najludje to ce mu vjerojatno i poci za rukom
na ovom uvrnutom mjestu koje vise nema kriterijume ni u tragovima, ako ih je ikad i bilo

pored opijanja naravno
Ako zelis da se uprasis najbrzi put ti je da svaki dan pijes po 2 litra koka kole ili fante, svepsa, sprajta i jos da jedes dobro pride.

pored opijanja naravno

Mnogo si se zeznuo sada!
Svaki put kada covek krene u takvu osudu neke ljudske nesrece je zagarantovano da ce njemu to da se desi!

Znaci nije lepo kako si to postavio i zivot ce ti uruciti lekciju tako da i sam vidis... i to se desava uvek prilicno brzo. Znaci ocekujemo neki zdravstveni problem koji ce ti poremetiti metabolizam i uciniti te gojaznim... mogucnosti su neogranicene, ne bih ja tako sigurna bila u svoje zdravlje na tvom mestu! pogotovo kada si tako otrovan, nikad to nisu cista posla... otrovan u dusi, otrovan u telu... pisi kad se ugojis!

ja mogu da ti kazem kako je to kada se ugojis i ne znas kako i zasto ti se to desilo... pa da... jednostavno imas snowballing efekat, a kada shvatis sta ti se desilo, zdravstveno stanje koje je uzrok te promene nema nijednog doktora koji ti moze pomoci i utvrditi sta nije u redu, posto se oni ne bave takvim "suptilnim" stvarima, nego samo doturanjem otrova ljudima blizu smrti... ne zelim biti u tvojoj zategnujtoj kozi! draza mi je moja rasirena :)

Mnogo si se zeznuo sada!
Svaki put kada covek krene u takvu osudu neke ljudske nesrece je zagarantovano da ce njemu to da se desi!

Znaci nije lepo kako si to postavio i zivot ce ti uruciti lekciju tako da i sam vidis... i to se desava uvek prilicno brzo. Znaci ocekujemo neki zdravstveni problem koji ce ti poremetiti metabolizam i uciniti te gojaznim... mogucnosti su neogranicene, ne bih ja tako sigurna bila u svoje zdravlje na tvom mestu! pogotovo kada si tako otrovan, nikad to nisu cista posla... otrovan u dusi, otrovan u telu... pisi kad se ugojis!

ja mogu da ti kazem kako je to kada se ugojis i ne znas kako i zasto ti se to desilo... pa da... jednostavno imas snowballing efekat, a kada shvatis sta ti se desilo, zdravstveno stanje koje je uzrok te promene nema nijednog doktora koji ti moze pomoci i utvrditi sta nije u redu, posto se oni ne bave takvim "suptilnim" stvarima, nego samo doturanjem otrova ljudima blizu smrti... ne zelim biti u tvojoj zategnujtoj kozi! draza mi je moja rasirena :)

da to sam smetnuo s uma
ako mi se ne bi svidelo i zeleo da se vratim u predjasnje stanje ostaje taj gadni visak koze
u sustini jednom kad se nagojis ne isplati se smrsavati

pored opijanja naravno

zavisi kako se gojis, nekom ode oko struka, nekom proporcionalno. pre nekih 15 godina sa 181 sam imao54 kila, blagi uzas. posle sam se nabildovao fes. davno bese, sad kako idu godine zdere se malo i nije bas lose, imam osecaj da banderu mogu da ischupam a kad hodam sa chizmama svet se trese. ljudi se klone sa postovanjem. nije lose biti masivan. jos ako nosis kaubojke pa pruzis korak, ceo svet se trese, ****** se okrecu a konkurencija ti se klanja i sklanja a i pita za savet

:kolac: poješću sve kočaćiće i biću debela :lol:
..
fantastično iskustvo, možeš da očekuješ prosperitet na svim poljima, jako je dobro inače kad čovek ima cilj, tako da samo tako nastavi :lol:
..
društveni život će ti se znatno poboljšati, konačno ti drugi neće zavideti, spustićeš se među običan svet, takoreći smrtnike koji su te do juče mrzeli što si ih iritirao svojim izgledom :lol:
..
zdravstveno možeš da očekuješ povećanje šećera, holesterola, masti, msm. sve onako preko granice, msm. valjda je i poenta da preteraš :lol:

Evo "prika"da ti ja "reknem"kako je biti srpski godzila! Ja imam 140 kg-a. Ceo zivot ne mozes da kupis gace, majicu, duks, pantalone, jaknu. Mozes samo kapu i carape :) Druga stvar, moze da ti "rikne" kicma, zglobovi, mozes da postanes "shugar man", mogu trigliceridi da ti zacepe krvne sudove pa da se tromb otkaci i slogiras se ili dobijes infarkt. Dobijes kamen u zucnoj kesi i takve napade bola, kao da te shtema od batina "interventna" celu noc. Previjas se po patosu u violinski kljuc i perecu da bi nasao polozaj bez bola. Rokne te depresija i anksioznost, krenes da pijes antidepresive pa krenes jos vise da jedes. Umedjuvremenu primetis da nisi im'o seks godinu dana i da ga neces imati verovatno jos sto godina. Onda se eventualno poremeti i tiroida pa krenu hormoni da ti luduju. Onda ti stan nekako postane mali kao i prolaz izmedju sedista u busu :) Postanes do te mere trom, da u toku noci trpis nagon za pisanjem i sranjjem jer te mrzi da podizes sebe tolikog do kupatila. Onda se zadises kad predjes tri metra brzim korakom, plus zeludacna kila koja se javi usled gojaznosti kao i nadimanja i prdez od koga krepavaju i muve po prozoru. Mrzi te da se sagnes da vezer pertle pa zoves kevu da ti ih veze. Cesto te preseku ledja i onda od bola cvilis kao pas i hodas pomocu shtaka do vc i varjacom guras gace na dole da bi mogo da pisas jer od bola ne mozes da se pomeris, primas tri inekcije dnevno da te prodje lumabgo. U medjuvremenu shvatis da ne mozes da nadjes posao koji podrazumeva ni neka osrednja fizicka naprezanja. Onda postajes ocajnik koji se tezi izgovorima da ima i "debljih od tebe"! Onda se zainatis i smrsas 20 kg i odusevis se, ali stanes, i posle 5 meseci shvatis da si vratio 35 kg! Onda klones duhom i krenes da zderes jos vise. Dok na kraju ne ostanes "zavaren" za stolicu ispred kompijutera ili za krevet ispred tv-a odakle vise ni Bog ne moze da te pomakne.

pored opijanja naravno

Znaš kako lakše ti je što se prevoza tiče, samo se zakotrljaš, al' problem nastaje na ravnom i uzbrdo. Zato je fora da živiš na brdu i imaš para za taksi u jednom pravcu.

Poslednja izmena od moderatora:
pa prvo nisi militantan prema debelima ili elegantno popunjenima
a drugo svejedno ti je nekako i evo pojesces 5 palachinki uvece a da se ne sekiras jako, kad si mrsav onda vise brojis sebi zalogaje i vise patis kad nabacis kilo, a ovde kad si vec preterao skoro je svejedno, jedino sto odeca bude sve teshnja sto pogadja vise zene, muskarci ionako nose stalno isto.
mada nisam toliko debela, nekima jesam, ali ne moram da izlgedam onako ko bure nisam dosla dotle mada mogla bih da budem ako ne bih primetila. u stvari kod gojenja obicno ide neki period kad ni ne shvatas da se gojis, pa onda shvatis po nekoj odeci i konacno stanes i na vagu
a mozes da budes i sportista i da budes debeo
e za zene je malo steta za kupace kostime ali sad to kako si raspolozen i ko te gleda. nekako muske bas briga sto su debeli u kupacim gacama
ali ono bolje ne biti debeo, samo mene nervira i ono da si bas mnogo opsednut hranom izgledom i to.

mene cudi da su ljudi tako militantni prema tome, to se menja bukvalno preko noci, i hormoni mogu da ti odu i sve. pogotovo ako si nesto bio strog prema sebi onda moze da ide neki period opustanja, pogotovo ako te ljudi vole pa ne primecuju, mada valjda ako te vole kako treba neces da se gojish
bas pisem ensto o tome
pa nemam pojma

e znaci ako volis tako da klopash i da pijes stani nekako jer ce da se nagojish : )) tako se prave te opustene navike

Poslednja izmena:
cavemane ubaci sebi neku rekreaciju neshto

pa jeste trebalo da se trudim da napisem nekako kul ili da cutim al sta sad :confused:
ali ono pola planete se juri sa debljinom odnosno sta je debljina uopste, mislim sta je nekom granica, tako da eto

Poslednja izmena:
ne bi ja pijo to uospte se ne bih gojio bas krsem
umesto toga pio bi pivo,manje je stetno
recimo eurokrem nisam jeo ne pamtim a sad zderem kanticu za dva dana

mene su transformisali topli senvici i kozje mleko (mada je presudno bilo sto se nisam kretao zbog povrede)

a majka je da uzmes onaj ljusteni peceni suncokret.
kada krenes da krkas 100 grama za dan samo ti to doda 3 kile na mesec dana. 100%

cavemane ubaci sebi neku rekreaciju neshto

pa upravo od toga i bezim!
u teretani sam vise od pola zivota
sveo bih bespotrebno kretanje na minimum
besciljno zamaranje i setnja sam shvatio da su besmisleni!
naravno cilj im je przenje kalorija ali ako te za to zabole gube svrhu
vecina tipova u teretani su tu zbog izgleda a ne zbog zdravlja!

mene su transformisali topli senvici i kozje mleko (mada je presudno bilo sto se nisam kretao zbog povrede)

a majka je da uzmes onaj ljusteni peceni suncokret.
kada krenes da krkas 100 grama za dan samo ti to doda 3 kile na mesec dana. 100%

ja zderem semenke bundeve jer u isto vreme su dobre za prostatu
to mi je bitno zbog alkohola a umesto tog kozjeg mleka cepam kozju surutku jer je korisna za jetru
ko cepa pivo moro bi o tome da misli da bi duze mogao da cuga bez posledica

Back