Zelenski zahvalio Vučiću na inicijativi za obnovu ukrajinskih naselja: "Kijev ceni podršku Srbije"

Ako mu je do “obnavljanja” gradova može slobodno da pokupi sve srpske navijače Ukrajine pa nek u Donbasu i posebno u Donjecku poprave sve što su Ukri uništili, spalili, bombardovali.

Mišljenje? @Džudi S, @Muad'Dib, @snouden, @SajaBg, @kiriku1, @Тихи @Watchman?

Ma klasično političko prostituisanje. Vučićeve poteze je degutantno komentarisati.

To je otprilike "evo, mi ćemo tebi da progledamo kroz prste za pokradene izbore, ti sad moraš da podržiš Ukrajinu".

To su sve takve kombinacije, ono ljigava lična trgovina... bitno je samo da za građane nema nikakve koristi.

Odakle mu pravo da nas ovoliko ponižava i blamira?! I to u situaciji kad britanski i nemački podržavaoci Ukrajine protiv njega organizuju obojene revolucije? Možda se nada njihovoj milosti? Zaboravio koliko je takva kooperativnost “pomogla” Miloševiću…
ne kapiram kako tebe koji zivi u Americi Vucic ponizava time sto ide u Ukrajinu!? :dash::dash:

Poslednja izmena od moderatora:
Odakle mu pravo da nas ovoliko ponižava i blamira?! I to u situaciji kad britanski i nemački podržavaoci Ukrajine protiv njega organizuju obojene revolucije? Možda se nada njihovoj milosti? Zaboravio koliko je takva kooperativnost “pomogla” Miloševiću…
Ne blamira nas nego se zahvaljuje. Kulturan i pristojan čovek. To što si ti tamo navikao na bukve poput Trampa je tvoj problem.

Jel ga i dalje braniš i smatraš studente plaćeničkim izdajnicima?
To dvoje nije ni u kakvoj međusobnoj zavisnosti.
96B15589-4A3D-4383-AB34-03B77D90DEEE.jpeg

Zelenski zahvalio Vučiću na inicijativi za obnovu ukrajinskih naselja: "Kijev ceni podršku Srbije"​

sns sekta je nafo placenik, ko god glasa za sns sektu, kao da je glasao za nato agresora, klintona i blera, aljek siftarove ortake u pogubljivanju srba koje je cak i placao sa srpskim parama, vidmo da je aljek sada prodao i mila ronhila, a receno vam je da to sledi, pa opet niste verovali

ima li pojasnjenja za tu investiciju? Mi koji smo ratom razoreni da li nam je neko pomagao oko izgradnje mostova i infrastrukture ostecene u ratu? Mi nismo ratovali sa Ukrajinom nismo nista porusili zasto da mi placamo?Pamtim 89te jak zemljotres u Rumuniji i mi prvi saljemo cebad hranu ,medicinsku pomoc ...sta li sve ne. ..Ubrzo je bila neka utakmica gde su gostovali nasi valjda reprezentacija a Rumuni nam polomili autobuse gadjali kamenjem i sl. po meni to je rasipanje para ali... ja nisam politicar mozda ne razumem.

ekspert za gradjevinske poslove u projektu Odesa na Vodi, može i Kijev ako ga krene
samo da se nešto ne sruši

nije svejedno kad ubijaš svoje ili žitelje neke tudje zemlje
Тамо се увек могу оправдати руским нападима и саботажама. Додоуше и у СРБ идиоти подржавају ту причу.

Тамо се увек могу оправдати руским нападима и саботажама. Додоуше и у СРБ идиоти подржавају ту причу.

Sto kaze onaj: "Manja je steta kad Putin bombarduje, nego kad Vucic gradi"..

Zelenski zahvalio Vučiću na inicijativi za obnovu ukrajinskih naselja: "Kijev ceni podršku Srbije"​

Pogledajte prilog 1741246
Zelenski zahvalio Vučiću na inicijativi za obnovu ukrajinskih naselja: "Kijev ceni podršku Srbije" - Copyright Instagram.com/buducnostsrbije
Autor: Tanjug

11/06/2025 @22:49

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izrazio je, u razgovoru sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem u Odesi, zahvalnost na inicijativi srpskog predsednika da se pomogne u naporima za oporavak i da se preuzme pokroviteljstvo nad obnovom nekoliko ukrajinskih naselja.

Zelenski je nakon razgovora sa Vučićem
na na Samitu Ukrajina - Jugoistočna Evropa na svom Instagram nalogu ocenio da je to "zaista efikasan oblik saradnje" i dodao da se raduje pozitivnim rezultatima.

Naveo je da je sa Vučićem razgovarao o međusobnoj podršci dve zemlje na putu ka Evropskoj uniji, bilateralnoj saradnji i obnovi Ukrajine.

On je izrazio zahvalnost Vučiću zbog učešća na Samitu i na pomoći Ukrajini.

''Ovo je prva poseta predsednika (Vučića) Ukrajini i zaista je važno biti ovde u Ukrajini i iz prve ruke svedočiti ratu", napisao je Zelenski.

Dodao je da Kijev ceni podršku Srbije suverenitetu i teritorijalnom integritetu Ukrajine.

Povezane vesti​

Vučić: Čime sam izdao Rusiju, kad ponovo nisam potpisao deklaraciju?

Vučić se sastao sa Zelenskim u Ukrajini: Značajan i otvoren razgovor o ključnim pitanjima

Vučić je nakon današnjeg sastanka sa Zelenskim naveo da je sa njim razgovarao o važnosti postizanja dugoročnog i održivog mira, poštovanju međunarodnog prava i ulozi diplomatije u prevazilaženju konflikta.

https://www.euronews.rs/evropa/vest...o-je-da-vucic-vidi-ukrajinu-iz-prve-ruke/vest

Sto posto njegove gazde sa zapada organizuju obojene revolucije. :rotf:
Pa boljeg doopelisca i izdajnika Srbije od njega - nikada neće imati.
Sve im je dao, od Kosova do svega što se nalazi u nedrima Srpske zemlje, a tek će da daje, pritisnut dokazima o njegovim kriminalnim poslovima, koje zapad postepeno servira njemu pod nos.

Zapazimo samo gde je smeštena zastava Srbije, Ukrajinci naravno nisu mogli da se uzdrže, a i zašto bi?
A i on je u magarećoj klupi, kao i svugde.
Samo se džaba blamira ližući dope smradu Zelenskom.
Al yebi ga - tako je kad eU i zapad nemaju alternativu.
Gadiš li se malo svog Vrhovnika?

Back