Da li neko ima iskustva sa novim preparatom za mrsavljenje "Zelena kafa" , o cemu se radi i vredi li probati?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li neko ima iskustva sa novim preparatom za mrsavljenje "Zelena kafa" , o cemu se radi i vredi li probati?
pa...jel je ok za upotrebu ili da budemo oprezni?
sad ja opet: a gde to ima da se naruci !?
Mene zanima da li ona moze da osteti malo osetljiviji zeludac, obzirom da sam cula da se pije ujutro, na prazan stomak? Mislim, ni obicna kafa se ne preporucuje pre dorucka, pa me zanima da li je pametno piti je na prazno.
Koga briga za posle,,,navatas muza dok si "suva" a posle se vadis na depresiju![]()
Ne znam da li ste shvatili sustinu.Mislim da ne moze zelena kafa vise da skodi od brze hrane i voca i povrca koje izgledaju kao plastika, pa kad tred da ga jedes dodje mi da ga operem deterdzentom. A sto se tice estetike, zbog muskaraca ne bi trebalo niko da brine ako te voli volece te takvu kakva jesi.Meni je cilj da se olaksam suvisnih kilograma da se barem mogu poigrati sa svojom decom, a ne da se predomisljam ko ce pokupiti igracke![]()
Koga briga za posle,,,navatas muza dok si "suva" a posle se vadis na depresiju![]()
provereno-za sedam dana dva kilograma dole.smanjuje se apetit itotalno se izbacuje grickanje, naravno gazirano ne pijem, veceru sam izbacila i treba uzimati do dve litre vode dnevno.
![]()