Žeks

lapsi

Poznat
Poruka
8.827
Željko Mitrović, zvani Žeks - vlasnik Pinka.
Malo da ga pohvalimo, malo da ga pokudimo, malo da ga sprdamo, a malo i da ga analiziramo!

Što se tiče njegovih humanitarnih akcija svaka mu čast. Znam da tu ima marketinga, samopromocije i ko zna šta još, ali je takođe i činjenica da je mnoge porodice spasio od bijede i mnogu djecu usrećio. Gradi domove za sirotinju, siročiće, vodi istu tu djecu na more i ko zna kako sve još ne pomaže. Sve ovo zaslužuje pohvalu, sve ovo treba da se zabilježi i da mu se zahvali.

S druge strane njegovo klinačko ponašanje u šestoj deceniji, njegova neprirodna hiperaktivnost, njegova pojava, izjave, privrženost režimu i razni skandali izazivaju negativnu pozornost. Mnogi postavljaju pitanje da li je ta njegova ,,vitalnost,, dar prirode ili dar dobavljača kvalitetne robe. Kao pojava je često iritantan, non stop popravlja kosicu, priča brzo i ishitreno i glumi vanzemaljca sa natprirodnim moćima.

Ima ga svugdje, na estradi, pod ruku sa režimom, u inovatorstvu, humanitarnoj misiji...
Bilo kuda, Žeks svuda.

U dilemi sam da li je to samo razigrani deda, mladalačkog izgleda i elana, neko po zadatku ili...
Je li produžena ruka vlasti, nekakva značajna karika SNS-a ili nema izbora?
Da je adolescentan, ne znam do koje starosne granice se to računa?
Ko je on uopšte?

U planu je osnivanje nekakve humanitarne udruge kojoj bi dao ime ,,Sveti Žeks,,!
Navodno će da pita SPC da li je to u redu da se nazove ,,sveti,,?!
Odgovor se unaprijed zna - da će odobriti. Crkva odmah poslije boga voli pare.

Dobar thread. Ove njegove humanitarne akcije prođu svim ispod radara, što mislim da je i bolje, uopšte nije potrebna pažnja ovome od strane opozicije ili bilo koga. Lik je entuzijastični drogoš, sin malo pomahnitao, ali šta ćeš. Nisam ga ljubitelj iskreno, ali PR: DC je isto dobar poduhvat, samo imam osećaj da će da se završi kao i sva druga srpska posla nažalost.

Da ti nije zlo od vrucine :think:?
Navika, navika. Kod nas je "preko veze" nepotizam postala tolika navika da je sam po sebi poduhvat to iskoreniti. Sa ovim mislim na dugi niz godina koji neke ličnosti drže neke položaje bez ikakve promene, ali to je sve "normalno" jer se tako i najmanji čovek u ovoj državi isto ponaša. Sve "preko veze" i "dobar sam sa ovim i sa onim", a oće onda da ovi gore budu drugačiji, e malo sutra.

Dokazao je da je Srbija prestigla USA
Nečiji sin prodje na crveno, ubije devojku na pešačkom koja je imala zeleno svetlo i
Dobije nanogticu.
Ali strogo - da je nosi celu godinu dana

Malo da ga pohvalimo, malo da ga pokudimo, malo da ga sprdamo, a malo i da ga analiziramo!

Što se tiče njegovih humanitarnih akcija svaka mu čast. Znam da tu ima marketinga, samopromocije i ko zna šta još, ali je takođe i činjenica da je mnoge porodice spasio od bijede i mnogu djecu usrećio. Gradi domove za sirotinju, siročiće, vodi istu tu djecu na more i ko zna kako sve još ne pomaže. Sve ovo zaslužuje pohvalu, sve ovo treba da se zabilježi i da mu se zahvali.

S druge strane njegovo klinačko ponašanje u šestoj deceniji, njegova neprirodna hiperaktivnost, njegova pojava, izjave, privrženost režimu i razni skandali izazivaju negativnu pozornost. Mnogi postavljaju pitanje da li je ta njegova ,,vitalnost,, dar prirode ili dar dobavljača kvalitetne robe. Kao pojava je često iritantan, non stop popravlja kosicu, priča brzo i ishitreno i glumi vanzemaljca sa natprirodnim moćima.

Ima ga svugdje, na estradi, pod ruku sa režimom, u inovatorstvu, humanitarnoj misiji...
Bilo kuda, Žeks svuda.

U dilemi sam da li je to samo razigrani deda, mladalačkog izgleda i elana, neko po zadatku ili...
Ko je on uopšte?
3 mjeseca strogog zatvora za tebe zbog teme o k.e.e.n..

Bilo kuda, Žeks svuda.

Ko je on uopšte?
kakve veze ima kakav je? jedino merilo jeste STA JE UCINIO ZA SIROTINJU

to sto pravi od sebe klovna moz mislit

Šta tu ima da se hvali? Željko Mitrović je, objektivno gledano, jedan od ključnih krivaca za kulturno, moralno i intelektualno posrnuće Srbije. Čovek je medijski diler kiča i šunda, distributer svađa, pljuvanja, tuča, ponižavanja, rijalitija, tenzije i sveopšte dezintegracije ljudskog dostojanstva.

On je otvorio vrata javnom govoru u kojem se vrišti, preti, vređa, kleveće, u kojem normalan razgovor i poštovanje više ne postoji. Stotine hiljada dece su odrastale uz njegove "programe", formirajući karaktere na osnovu šablona u kojima dominiraju neznanje, agresija, pohlepa, seksualizacija svega i kult "lako stečene slave".

Rezultat? Danas imamo generacije koje gaze ljude po ulicama u besnim kolima, pucaju po selima, ubijaju po školama, grade nadstrešnice... jer su odrasli u svetu koji im je Mitrović nacrtao kao normalan.

Sve to uz blisku saradnju sa svakom vlašću kojoj treba neko da zabavlja, zaglupljuje narod i proizvodi sendvičare dok se iza kulisa masno profitira. Nije on nikakav deda u mladalačkoj fazi, već vrlo svestan činilac sistema koji od Srbije pravi rijaliti septičku jamu.

Back