zec,fazan.da li ste razmisljali o promeni municije jer niste zadovoljni?preporuka?

Pa, kao što rekoh, zekan mi nije opraštao pogotke (mada su kolege baš bile happy da ga dočekaju tako usporenog pa da me zezaju), ali kad mi je vlasnik dao drugu municiju (magnum), e, to je bio pos'o...
(:
Ovo je s' moje tačke iskustva...
edit: bio sam prisutan kad je čovek dianinom vazdušnom 5,5 mm pogodio zeca na 65 koraka... verujem da nije bio svestan da mu je diabola prošla kroz plećku...

:D haahahaa...dobra ti je ova za kolege... i ja sam imao slicnih primera sa tim polu promasajima, taman da se namesti da ga razbiju...i naravno pocinje zezancija..E zato je mnogo bitna municija,da i ako ga zakace 3,4 dramlije da ne moze da nastavi,zato sa tvrdom sacmom nema otrisanja dramlija..ali koja je tvrda?

Ma nema zezanja kada se dobro nanisani...:) municija je dosta bitna, ali je najbitnije staviti misicu zecu izmedju usiju i tu nema greske.
Imam burazera koji je promasio zeca izmedju dunja koji je bio veliki kao kuce, ujedno ga je i uplasio kada je skocio, ali mu nije sasipau drugi metak jer ga nije video celog od trave, vec samo usi, pa kada vidis usi gadjaj u iste!!!

Back