Zdravstvo? Da li lekari skraćuju ili produžavaju živote?

toz972

Poznat
Poruka
8.376
Gotovo pa isti slučaj kao ova gospođa sam ja doživeo u novembru prošle godine u vezi mog oca koji je imao moždani udar i u Kliničkom centru Vojvodine zaražen sa Kovidom. Prebačen u kovid odelenje gde je i preminuo. U bolnici opšti haos. Nismo mogli doći do bilo kakve informacije o mom ocu koji je u vrlo teškom stanju primljen u bolnicu gde se kasnije zarazio Kovidom. Posete zabranjene. Ono što sam video i doživeo je da su lekari i ostalo osoblje neprofesionalni, bahati, nedozreli, nestručni, nezaineterosavani i neorganizovani. Osećaj mi je bio kao i ovoj gospođi. Imam osećaj da bi mi otac duže živeo da nisam zvao hitnu pomoć i da nije odvezen u urgentni centar KCV-a. Da li lekari produžavaju ili skraćuju živote?

pokusava se naterati ljude da ne idu u drzavne vise vec da svi idu u privatne bolnice zato su poskupeli sad jer je navala ko nema novac bice ostavljen da umre

Паралелно болницама ... приватним увести и крвну освету.

Тако да ..

Платиш ...

излече ..

Не излече ..

наплатиш ..

Чист рачун дуга љубав

Ja vam ne mogu opisati kolika je to neozbiljnost, neprofesuonalnost i neorganizovanost. Lekari čini mi se da nemaju više od 25 godina. Sestre još mlađe, neozbiljne nedozrele. Lekar koga sam posle desetine poziva uspeo da dobijem je lekar opšte prakse. Ja ga pitam da li neki specijalista neurolog obilazi moga oca. On mi odgovara da je njima sada prioritet da moga oca izleče prvo od kovida pa tek onda od teškog izliva krvi u mozak zbog čega je i primljen u KCV. Imam utisak kao da su mi oca pustili niz vodu kao težak slučaj bez bilo kakve stručne pomoći i pokušaja da ga spasu.

Ja vam ne mogu opisati kolika je to neozbiljnost, neprofesuonalnost i neorganizovanost. Lekari čini mi se da nemaju više od 25 godina. Sestre još mlađe, neozbiljne nedozrele. Lekar koga sam posle desetine poziva uspeo da dobijem je lekar opšte prakse. Ja ga pitam da li neki specijalista neurolog obilazi moga oca. On mi odgovara da je njima sada prioritet da moga oca izleče prvo od kovida pa tek onda od teškog izliva krvi u mozak zbog čega je i primljen u KCV. Imam utisak kao da su mi oca pustili niz vodu kao težak slučaj bez bilo kakve stručne pomoći i pokušaja da ga spasu.
Ne vredi brate probaj da ne mislis na njih samo ce ti gore biti,usmeri misli na bliske ljude oko sebe i da se spasao tako sto nije vise u ovom zlu koje nas okruzuje,ja od familije nemam nikog brata kao da nemam,kako je sve to proracunato ispratio

Обрни било који телефон

Никанико се не јавља

https://covid19.rs/бројеви-телефона-за-сва-питања-у-вези-с/
Ja sam u KCV dan kada mi je otac preminuo zvao od 15 do 18 časova bezuspešno. Zvao sam više brojeva. Kada bi dobio nekoka oni bi mi rekli da otac nije kod njih već na nekom drugom spratu. U 18 i 05 dobijam lekara koji mi saopštava da mi je otac preminuo u 15 i 10 tog dana i da bi me obavestili telegramom. Ja još nisam dobio telegram a prošlo je 40 dana i ko zna kako bi saznao da mi je otac preminuo. Užas. Ono je opšti haos. Zdravstveni sistem nije pukao već praktično ne postoji. Oni ne leče već ko preživi svojom sposobnošću tog su navodno izlečili a ko ne preživi taj je nažalost preminuo i pored lečenja.

Ne.
Pricam ono sto balkanci rade, a ne sta treba da se radi....

Balkanci sateruju sve u poslusnost, zato im odmah pada na pamet privatna policija...
Saterani lekari su takodje po nekom kriterijumu izabrani , a to nije strucnost niti kvalitet...
Treba reci uvek, svako ko nudi kvalitet i disciplinu samo provocira ruganje od svih zitelja u Srbiji ....
To sto nekad ljudi pozele da imaju nekog ko ih ne zaebava , to je nekad i nemoguce kad su veci deo vremena proveli pljuvajuci i rugajuci se onima koji zele funkcionalne i ljudske sisteme da naprave...

Ne platis na mostu , platis na cupriji..
Niti ce se ikad ceniti nesto profesionalno u Srbiji....ne postoji svest kako to izgleda i kako bi to izgledalo i vredelo..

Gotovo pa isti slučaj kao ova gospođa sam ja doživeo u novembru prošle godine u vezi mog oca koji je imao moždani udar i u Kliničkom centru Vojvodine zaražen sa Kovidom. Prebačen u kovid odelenje gde je i preminuo. U bolnici opšti haos. Nismo mogli doći do bilo kakve informacije o mom ocu koji je u vrlo teškom stanju primljen u bolnicu gde se kasnije zarazio Kovidom. Posete zabranjene. Ono što sam video i doživeo je da su lekari i ostalo osoblje neprofesionalni, bahati, nedozreli, nestručni, nezaineterosavani i neorganizovani. Osećaj mi je bio kao i ovoj gospođi. Imam osećaj da bi mi otac duže živeo da nisam zvao hitnu pomoć i da nije odvezen u urgentni centar KCV-a. Da li lekari produžavaju ili skraćuju živote?

jedno cu ti reci:
pancevacka bolnica

ko razume svhatice

Ne vredi brate probaj da ne mislis na njih samo ce ti gore biti,usmeri misli na bliske ljude oko sebe i da se spasao tako sto nije vise u ovom zlu koje nas okruzuje,ja od familije nemam nikog brata kao da nemam,kako je sve to proracunato ispratio
Hvala druže na dobronamernom savetu. Drži se i ti. Teško je kada izgubiš nekog bliskog ali moramo dalje i bez njih. Rana na srcu ostaje.

Нетачно

Платиш.. Али нема услуге .. Није ту Блаканац проблем

Већ Балкански давалац услуга ... Давалац услуга мисли .. кад је узо паре све је готово .. Зато треба Глог .. клик клак .. п ау чело
Ne slazem se sa tvojim stavovima....To je samo jos jedan primer davanja vise moci i znacaja najagresivnijim i najglupljim osobama...a ja sam uvek za drugaciji pristup....

Hvala druže na dobronamernom savetu. Drži se i ti. Teško je kada izgubiš nekog bliskog ali moramo dalje i bez njih. Rana na srcu ostaje.
Evo danas mi je majci rodjendan,tako me povremeno stigne tuga,da nemam neke zivotne obaveze i druge brige puko bi vrv,kao ide zivot dalje,mora da se zivi,nije tako,drugacije bi bilo da su bili s nama ,i njima i nama bi bilo lakse,ne mogu da pisem sta se sve desilo ali isto tako nikakve informacije nismo imali,prosto majka je bila borac i 20 godina je isto njeno ponasanje bilo ,pa ni na kraj pameti nije bilo da je sad ozbiljnije,ponasali smo se kao i do sad da ce proci a oni su je nemarom ubili jer nisu nista uradili

Da li lekari produžavaju ili skraćuju živote?

Staram se da im ne padnem šaka kao i do sad i isto savetujem moje bližnje pa kako hoće, a sad-da li skraćuju ili produžavaju živote... bolje znaju oni koji se sa njima intenzivnije viđaju, njih bi bilo korisnije čitati na ovoj temi.
Moje uverenje je da mi je bez njih, a uz što zdraviji način života vazda' banja.

Zašto je moj otac onda čitav radni vek plaćao zdravstveno osiguranje?
predpostavljam da je deo tog veka proveo u socijalizmu da zapocelo je kao dobra prica zdravstveni fond lecenje naroda dostupnost usluga i onda se desio prelazak u visestranacje i razni ministi milovan bojic tomica i sad ovi kovid ministri koji sprovode agendu privatizacije zdravstva po arsinima negativnim po opste zdravlje stanovnistva.

Back