Zdravstveni problemi

Petar Jovicevic

Početnik
Poruka
43
Pozdrav svima, skiro sam pisao na temu da sam sumnjao na tumor na mozgu, radjena mi je pre 15 dana magnetna rezonanca i pokazala je da mi je nalaz dobar radjen mi je citav endokranijum, ali ja i dalje imam neke sumnje jer prvo imam probleme sa vidom u vidu plutajucih cestica, tj floatersa, bolove u glavi vratu i kicmi, pulsiranje po misicima, zbunjenost, zaboravnost, analiza krvi je odlicna sen bilirubina koji je uvecan, i malo su ni umanjeni eritrociti, ne moguce je po meni da mi se desava nesto a da me svi ubedjuju da mi nije nista

Takodje sam bio i kod psihoterapeuta, prepusao mi je desendu, eglonyl, i lexilium, malo mi je bolje posle ovih lekova, ali i dalje imam neko pusliranje, trzanje misica, vrtoglavice, ne znam sta je ovo vise ljudi poludecu
Ne,nećeš poludjeti,ako imaš novca potrazi najboljeg psihijatra do kojeg mozes doći,privatno naravno.Već smo ti rekli prošli put,ti nisi fizicki bolestan,samo imaš psihičkih problema koje ćes riješiti kad se pocnes liječiti.

Ne,nećeš poludjeti,ako imaš novca potrazi najboljeg psihijatra do kojeg mozes doći,privatno naravno.Već smo ti rekli prošli put,ti nisi fizicki bolestan,samo imaš psihičkih problema koje ćes riješiti kad se pocnes liječiti.
Сличан проблем сам и ја имао. То су неке безопасне ствари које већина људи има и осети али ми који смо хипохондрични то осетимо јаче од других и тако и примећујемо...

Не сјекирај се. Ако доце кажу да је све добро, све и јес добро. Поведи рачуна о исхрани, уведи спорт и гледај да живиш здраво јер ћеш тако умањити све ризике

Back