.. ali među stvarnim ljudima .. komšijama .. bilo je .. i ima .. možda još .. i kapitalizma i anarhije i komunizma i socijalizma .. svega ..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Deda ti bio moj kolega-anarholiberal..... zanimljivo je da je anarhija bila postojeća .. za razliku od komunizma ..
.. komunizma nikad nije bilo .. on je uvek bio teorija ..
.. i tek je ponegde živeo .. u srcu pojedinih iskrenih komunista .. kao što je moj deda .. recimo ..
.. a u praksi komunizma nije bilo .. u praksi smo imali .. državu kao kapitalistu ..
(.. to je ende .. onaj moj bajkopisac .. antikapitalista .. rahmetli .. ****** .. ali je pričao kako je marks grešio .. jer njegova priča suštinski ne ukida kapitalizam .. samo državu postavlja na mesto glavnog kapitaliste ..
.. govorio je i o društvu bez novca ..
.. eto ..)

.. pa .. da .. .. s tim da mi je pojam .. iracionalno .. pomalo suvišan ..
.. postoji neki svijet .. i bez nas .. .. mi do njega možemo .. više ili manje .. .. ili on do nas .. .. mi možemo uspostaviti .. vezu .. .. osvjetliti ga .. kao svijećom ..
.. ta veza može biti .. veza .. zvuka mirisa dodira vida razuma okusa .. .. bilo koja veza ..
.. može biti jača ili slabija .. veća ili manja ..
.. time što smo rekli .. iracionalna .. .. nismo baš bog zna što rekli .. .. rekli smo postoje racionalne i iracionalne veze .. .. a i dalje nemamo pojma šta je to iracionalno u cjelinu ukupnog .. a ne znamo ni šta bi to bilo ukupno ..
.. ne valja ti uopštavanje ..
.. selfi je najčešće .. u onom fejsbukovskom smislu .. najčešće put baš na drugu stranu ..
.. selfiji u youtube smislu .. već pola pola .. recimo ..
.. selfi koji bi bio put ka bogu .. u tom smislu u kome pričaš ..
.. to su neki stari selfiji .. stari prastari .. na pećinama altamire .. lovački selfiji .. recimo ..
...materija..
.. ne .. to je bila prošla lekcija .. ili još prije ..
.. ta je objašnjavala na primjeru ljubavi i mržnje .. .. i govorila .. mi ne biramo ljubav ili mržnju .. mi biramo .. vezu .. sa drugim .. .. i onda nam se ta veza daje .. u ljubavi ili mržnji ..
.. nađemo slobodu .. i oslobođeni smo .. ljubavi i mržnje .. .. dobrog i lošeg ..
.. selfi bira sebe ..

.. hajde .. kreni bogu .. postavi selfi ..
![]()
.. pa nisam dovoljno vješt ..
.. ali .. naravno .. ima i drugi problem .. .. taj put ka sebi .. vodi u dva .. putića .. ka bogi .. i sotoni .. .. luciferu .. lučonoši ..
.. ne vidim problem u tome što je selfi stvoren za komšiluk .. bitno je da je .. kod uslikavanja .. uzet .. pravi komšija .. u fokus .. .. pa .. selfista .. je .. taj koji ga .. od svih komšija .. i najviše gleda .. .. na kraju će ga vidjeti .. .. uvjeren sam ..
.. ne valja ti uopštavanje ..
.. selfi je najčešće .. u onom fejsbukovskom smislu .. najčešće put baš na drugu stranu ..
.. selfiji u youtube smislu .. već pola pola .. recimo ..
.. selfi koji bi bio put ka bogu .. u tom smislu u kome pričaš ..
.. to su neki stari selfiji .. stari prastari .. na pećinama altamire .. lovački selfiji .. recimo ..
.. eto .. sutra ću početi sa sobom .. .. ili možda da počekam dok se ne proguram kod pape pa da obojicu prasnem na istu sliku .. ?
NJEMAČKA državna banka Kreditanstalt für Wiederaufbau KfW (Kreditna ustanova za obnovu) ponudila je ovih dana obveznice pod imenom Goethe, nazvane po velikom njemačkom pjesniku, u vrijednosti od milijardu juana (oko 120 milijuna eura), a ponuđene su mirovinskim fondovima, osiguranjima i drugim velikim ulagačima, piše Deutsche
.. ne treba gledati krizu kapitalizma .. još ..
.. treba vidjeti šta je dolar .. .. šta je london .. je li on veliki centar amera u evropi .. jesu li tamo nekretnine skupe ..
.. treba vidjeti doičlandere .. .. male ruje .. briks .. nešto veću kinu .. .. ****** .. to treba vidjeti ..
.. vidio sam negdje da je onaj sukhoj koji je zajebavao one amere .. krstaricu neku .. na crnom moru .. .. ugasio svu njenu elektroniku .. .. ****** .. nešto bi takvo graničilo sa kataklizmom .. .. to znate .. ?