Zdravo do kilograma?

ruffrave

Zainteresovan član
Poruka
309
Zeleo bi da pitam koji je najzdraviji nacin da dobijem na kilogramima iliti "masi". Visok sam 180 a imam 70 kg, mislim da je to ipak malo, a nemam problema sa apetitom, samo bi zeleo da znam najzdraviji nacin kako da dobijem jos nekih 5-10 kg? hvala unapred.

Zeleo bi da pitam koji je najzdraviji nacin da dobijem na kilogramima iliti "masi". Visok sam 180 a imam 70 kg, mislim da je to ipak malo, a nemam problema sa apetitom, samo bi zeleo da znam najzdraviji nacin kako da dobijem jos nekih 5-10 kg? hvala unapred.

Meso,mleko,plazma,banane...4 Puta nedeljno u teretanu dizanje vece kilaze sa manje ponavljanja i bez preterivanja.
Za sve u zivotu mora da se iscimas...

Poslednja izmena:
nisu muke u pravom smislu te reci, ali ono kontam da nekih "zdravih" 5 kg bi svakako dobro dosli, a opet ne zelim da se tovarim sa masnom hranom i takvim glupostima, gurman sam, ali ipak vise volim "zdraviju" hranu. poceo sam sada svako vece jedno sat vremena pre spavanja po 8 jaja sa lukom :D jaja su puna proteinom, a luk je jako zdrav, poceo da treniram cisto da se razdrmam za pocetak pa kad nabacim malo kg pravac u teretanu, nadam se da cu postici zeljene rezultate

Back