Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Zdravko Mamić preuzima klub u Srbiji? Oglasio se superligaš!
Ne znam o kakvim posebnim uslovima je rec posto od 2012 na vlasti je ekipa koja nesto posebno ne gotivi klub iz Humske, a i ona pre pucala penale na Marakani i preko rudne rente namakla Gasprom.
Ne znam o kakvim posebnim uslovima je rec posto od 2012 na vlasti je ekipa koja nesto posebno ne gotivi klub iz Humske, a i ona pre pucala penale na Marakani i preko rudne rente namakla Gasprom.
Pa ne želi Maminjo kupiti klub. Maminjo se želi s nekim utaliti i pokrasti taj klub. Bilo bi izlazaka u Europu, velikih transfera, naslova u novinama, jeba.nja majki... Uglavnom svega osim rezultata.
Pa ne želi Maminjo kupiti klub. Maminjo se želi s nekim utaliti i pokrasti taj klub. Bilo bi izlazaka u Europu, velikih transfera, naslova u novinama, jeba.nja majki... Uglavnom svega osim rezultata.
Mislim da nije u minusu. Ne znam niti da li je javan podatak o financijama (trebao bi biti). Javna je pravomoćna presuda Zdravku za pljačku Dinama. Zoranu je još nepravomoćna.