andjelijaa
Elita
- Poruka
- 17.677
Pa žrtvuj se probaj pa nama javi da i mi navalimo.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa žrtvuj se probaj pa nama javi da i mi navalimo.

Džaba dole spelta kad je gore bomba .
nijeeee! sunka,sir,pecurke,krastavciciDžaba dole spelta kad je gore bomba .

dispepsija u najavinijeeee! sunka,sir,pecurke,krastavcici![]()
najmanje zloOtkad je šunka zdrava?

Bolje je dole belo brašnonajmanje zlo![]()
Da je menjamo za slaninicu?Otkad je šunka zdrava?
posle mesec dva naviknestrudim se da jedem zdravo al teško ide
aj makar slatko ne jedem

imas mnogo toga na insta profilima poput: ltm.fittdaj neki recept

kazu da je kljucno 80% - 20% .Kako to da napišem ozbiljnije osim da granica i u odricanju mora da postoji.U svoje ime pričam.
Ne volim masnu hranu i nisam neki ljubitelj testa. Meso u preteranim količinama ne mogu i ne volim.
Ne naručujem hranu , ne kupujem gotovu hranu mislim da sam samo desetak puta u životu naručila - samo kada nije bilo dr rešenja. Najviše volim kod kuće da jedem.
i ja najvise volim kod kuce,restoranska hrana mi ne prija od kako sam izbacila maltene sve gluposti iz ishrane..Osim teleće čorbice, dobra je generalno u restoranima.kazu da je kljucno 80% - 20% .
20% brljotina dnevno je u redui ja najvise volim kod kuce,restoranska hrana mi ne prija od kako sam izbacila maltene sve gluposti iz ishrane..
ja volim da narucujem piletinu u sosu nekom i uvek mi presedneOsim teleće čorbice, dobra je generalno u restoranima.
Eto generalno sve čorbe i čorbice su super. Ne bih se uzbuđivala zbog zaprške , ako ide

Red je postavila neki rp sa medom i senfom i limunom , ide preko piletine - belog mesa. Stvarno opasno dobra kombinacija oduševila sam se i pravila više putaja volim da narucujem piletinu u sosu nekom i uvek mi presedne![]()
piletina lvl pro znaciRed je postavila neki rp sa medom i senfom i limunom , ide preko piletine - belog mesa. Stvarno opasno dobra kombinacija oduševila sam se i pravila više puta
moracu da probam.Jel vidiš da sam pro? A niko mi ne verujepiletina lvl pro znacimoracu da probam.
![]()

domacice na brzinuJel vidiš da sam pro? A niko mi ne veruje![]()
da cujem kad si gulas pravila
Pravim brzu podvarijatudomacice na brzinuda cujem kad si gulas pravila
![]()
ali podvarijantuPravim brzu podvarijatu
Hej a učila sam od jednog druga .
daj receptKoliko mesa toliko i luka , dosta ljutih paprika suvih usitne se, crno vino , so , biber i višesatno krčkanje.ali podvarijantudaj recept