andjelijaa
Elita
- Poruka
- 16.323
pa to nije brzi gulasKoliko mesa toliko i luka , dosta ljutih paprika suvih usitne se, crno vino , so , biber i višesatno krčkanje.
Podvarijanta je kod kuće a varijanta u prirodi u kotliću.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa to nije brzi gulasKoliko mesa toliko i luka , dosta ljutih paprika suvih usitne se, crno vino , so , biber i višesatno krčkanje.
Podvarijanta je kod kuće a varijanta u prirodi u kotliću.![]()
Ne može brzo gulaš.pa to nije brzi gulas![]()
Korekcija! Ne može brzo! Može samo malo brže.Pravim brzu podvarijatu
Hej a učila sam od jednog druga .
Ako me usvojis za makovnjacu , ja cu ti kupovati sve sto ti treba, mislim fizicki....mene vole tete po marketima....vole i curice, ali ih drzim na distanci...Jaja, kukuruzno, so, sir, maslinovo ulje, jogurt, nekada kisela ako nemam dovoljno jogurta, prasak za pecivo.
Deca vole u slaninicu ili neko suvo meso ili sunku, kisele krastavcice, a ja i mao sitno seckane crvene paprike. Tzv. španska.
U jednom periodu sam spremala hranu bez ikakvih dodataka bilo cega sto nije prirodno. Cak ni testeninu. Samo meso, voce, povrce, žitarice, prirodni med, so i začini koji se mogu ubrati.
Morala sam ali mi nije bilo teško. Sada sam se ulenjila tj. mrzim kupovine i onda kupim na brzinu da što pre izadjem iz prodavnice pa kupim i ono što ne treba.
jel zdravo prziti krompir na maslinovom ulju?da li pravite sirove zdrave torte?
Koji vam je omiljeni recept za niskokaloricni dorucak ili rucak?recepti su bez:
suncokretovog ulja
belog brasna
secera
Ovi poznati kuvari po TV prže. A za prženje je najbolje ulje iz semenki grožđa, mada je najbolje ne pržiti. Jedan air fryer to rešava.jel zdravo prziti krompir na maslinovom ulju?