Zdravi i lepi na suncu - pocrnite pametno

Ja neću stati sa sunčanjem sve dok leto traje, ali ću se štititi konstantno i neću se igrati zdravljem.

Što jače pocrnim, to bolje. :heart2:

Željna sam tamnog tena, kao protivnik solarijuma.

Bila sam bela čitavu večnost, a sada je napokon došlo moje vreme!

Najviše volim što mi više ne treba skoro ništa od šminke, labello nar, maskara i uveče ajlajner su sasvim, sasvim dovoljni.

Kupila sam ovo za more, javiću po povratku sa odmora kakvo je... :)

Huile_satinante_Bronzage_Intense.ashx

Pipl, zaboravi na pilinge i lufu, ne briši se (ne trljaj kožu tela) preškirom, najbolje ti je da je osušiš nežnim tapkanjem nekim koji je nov, koji nije star i grub.

Tuširaj se nekim gelom sa visokom ph vrednošću i posle se top-to-toe "umoči" u Džonson bejbi ulje, trebalo bi da ti "zaključa" boju i zaustavi pertuanje + preventivno deluje na dalje iščezavanje preplanulog letnjeg tena.

Meni je on mnogo važan i zato mi je i te kako dobro poznato to nerviranje.

meni nikada nece biti jasno
2 meseca se suncam i ni jednom se nisam oljustila, a onda se vratim sa mora i u roku od nedelju dana se oljustim skroz :( :lol:
non stop se mazem kreme, losione, al ne vredi

E, u tome je caka.
Na moru kosa i koža bukvalno ožedne do dehidriranosti.
Sunce, so, pesak... Sve to uzima svoj danak.
Nije isto kao sunčati se na gradskim bazenima, jezeru, obali reke...
E, da, i pij dosta tečnosti, nega iznutra je bitna isto koliko i ona spolja. :)
Takođe pomaže i konzumiranje voća i povrća koje "daruje" vodu (lubenica (no.1), jabuka, šargarepa, paradajz, etc.).

:) ove godine sam pametno dobila boju....ne stoji mi dobro jaca boja jer mi povuce na bakarnu i lice mi bude tamno crveno....ove godine zbog trudnoce nisam smela na jako sunce i boja koju sam dobila je diskretna ali i taman da mi noge ne ostanu bele....gadno mi je kad nosim suknju ili haljinu a bele noge sevaju....

:) ove godine sam pametno dobila boju....ne stoji mi dobro jaca boja jer mi povuce na bakarnu i lice mi bude tamno crveno....ove godine zbog trudnoce nisam smela na jako sunce i boja koju sam dobila je diskretna ali i taman da mi noge ne ostanu bele....gadno mi je kad nosim suknju ili haljinu a bele noge sevaju....

Ima jako lepih, blago toniranih mleka za telo (ne za dobijanje veštačke preplanulosti). :)

Back